2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم شما بخاطر امپول گفتن اینقد دیر ازمایش بدی وگرنه خیلی زودتر از اینا معلوم.میشه. امپولت هم ک نصف ...

واي ممنونم از همتون 

چقد حرفاتون اميددهنده و مثبته 

الهي ب ارزوهاتون برسيد 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
عزیزم شما بخاطر امپول گفتن اینقد دیر ازمایش بدی وگرنه خیلی زودتر از اینا معلوم.میشه. امپولت هم ک نصف ...

نفسي جون اخه اگه ميخواستن روز ١٤ آز بده كه ديگه لزومي نداشت واسه روز ١٣ براش هاش سي جي بنويسن، نه؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چنتا جنين انتقال دادي عزيزم 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
نفسي جون اخه اگه ميخواستن روز ١٤ آز بده كه ديگه لزومي نداشت واسه روز ١٣ براش هاش سي جي بنويسن، نه؟

اره محیا جون.روند کار دکتررستمی اینطوریه ک هاش.سی جی میدن و روز21ازمایش میدن..ایشون الان روز18هستن براهمین من میگم میتونه ازمایش بده..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شما چنتا جنين انتقال دادي عزيزم 

من دوتا بود..ک.ی دونش چسبید😇

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره محیا جون.روند کار دکتررستمی اینطوریه ک هاش.سی جی میدن و روز21ازمایش میدن..ایشون الان روز18هستن ب ...

اينجوري كه من به كار دكتر هم شك ميكنم، حالا بتاي روز ١٢ من منفي بود يعني واقعا ممكنه روز ١٨ منفي نباشه؟! خُل شدم خيلي پر رو تشريف دارم، موندم انقد رو از كجا اوردم

...
اينجوري كه من به كار دكتر هم شك ميكنم، حالا بتاي روز ١٢ من منفي بود يعني واقعا ممكنه روز ١٨ منفي نبا ...

عزیزم خب بنظر من اینا ک امپول دارن اگه باردارباشن حداقل همون روز14هم بتا نشون میده. ..ولی دکتر میخاد مطمین شه اثر امپول نیست براهمین میگه دیر ازمایش بدن.البته نمیدونم نظرم.چقددرسته

درمورد شماهم خب درست نمیدونم..ولی طبق تجربه ک از دوستان دیدیم گاهی بتا دیر بالامیره وممکنه رور12نشون نده..واینکه مرکزا همیشه میگن حتی اگه اولی منفی شد باز ازمایش بدین. دلیلی داره خب..هر چی باشه اونا دکترن وبهترمیدونن

بچه هامن امروز11انتقالم بودصبح یه لک دیدم تست زدم منفی بودچیکارکنم؟

عزيزم منم روز ١١ و ١٢ لك ددماااا همراه با درد پريودي 

دكتر يه استراديول اضافه كرد و امپول پرولوتكس يه روز در ميون ج