2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها یه سوال بپرسم شاید مسخره باشه ولی بپرسم 🤗 فردا صبح پانکچر دارم و گفتن با بیهوشی انجام میشه& ...

به سلامتي 

عزيزم به من كه گفتن هيچي همرات نباشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها یه سوال بپرسم شاید مسخره باشه ولی بپرسم 🤗 فردا صبح پانکچر دارم و گفتن با بیهوشی انجام میشه& ...

نه بابا نمیبرن😉😉😉 ولی به خاطر مزاحمت و شاید واسه جلوگیری از دزدی باشه 

منم هیچی به خودم نذاشتم

ان شاالله پانکچر خوبی داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا نمیبرن😉😉😉 ولی به خاطر مزاحمت و شاید واسه جلوگیری از دزدی باشه  منم هیچی به خودم نذا ...

ممنونم ازت اخه میگن چیز فلزی نباید همراهت باشه اینا انقدر کوچیکن به زور دستم کردم مادرشوهرم اونجا بود با جورابم دستم کردن اگر نبود میگفتم نمیخوام اشکم درومد دستم کبود شد 😍🥰یه سوال دیگه هم بپرسم زینب جون ❤️

یه امپول د۳ گرفتم امروز اشکالی نداره بعد از پانکچر بزنم ؟یا امشب بزنم ؟

سلام دوستان گلم یه سوال ؟؟

شمایی که انتقال دادید بدنتون داغ بودد؟؟؟

به من هر کی دست میزنه میگه وای چقدر بدنت داااغ نمیسوزی ؟

ولی خودم سردمه😊😊😊

کسی مثل من بوده ؟؟ببینم عادیه این حالت ها 

و تکرر ادرار دور از جون پدرمو در اورد خسته شدم از بس رفتمو و اومدم 

یکی راهنماییم کنه لطفا

زینب جون توروخدا کمکم کنید من تقریبا دوهفته دیگه انتقال دارم.ولی سرفه امون ازم بریده.شب تا صبح نمیخو ...

عزیزم حساسیت داری؟ چرا دائم سرفه می کنی؟ 

واسه انتقال خود سرفه ایراد نداره ولی آدم دل‌درد میگیره از تعداد زیادش، یه متخصص گوش حلق و بینی برو

وای خدا چقد زیاده بعد شما میدونید بیمه سلامت ایران هم قبول میکنن؟

من اصلا اطلاعات ندارم در این مورد عزیزم اینم از اینجا خوندم که بچه ها رفتن تاییدیه گرفتن نمیدونم چجوری😁بعد شد دونه ای فکر کنم ۲۰۰ یا ۱۰۰ تومان🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من اصلا اطلاعات ندارم در این مورد عزیزم اینم از اینجا خوندم که بچه ها رفتن تاییدیه گرفتن نمیدونم چجو ...

ممنونم بخاطر توجهت به سوالم خیر ببینی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستان گلم یه سوال ؟؟ شمایی که انتقال دادید بدنتون داغ بودد؟؟؟ به من هر کی دست میزنه میگه وای ...

منم بدنم داغ بود عزيزم ولي زير پتو ميخوابيدم فكر نميكردم از علائم باشه 

ايشالا مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوست جونیا ، مخصوصا اونایی ک آنوکسا میزنن. یه سوال من دو روزه که میزنم ، یک کم سخت میره داخل ، بعد ...

وای نگو که اصلا نمیتونم تصور کنم تا ماه ۹ باید بزنیم😭😭😭😭😭همینجوریش دیگه جا نداره دیگه کجا بزنیم درد انوکسا هم بیشتر از هپارین برای شما هم دردش بیشتره؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من تو هفته ۱۶ سونو نرفتم،ولی ۱۹ هفته که رفتم انومالی ۳۰۰ گرم بود.قدشم نمیدونم.وزن نی نیت که خو ...

انشاللله اخه تو نت زده بود باید ۱۰۰ گرم باشه گفتم خدایی نکرده چیزی نباشه🌷🌷🌷

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

عزیزم چه قدر سخت، خدا کمکت کنه

آدم های بی شعور هم کلا نمی فهمن خدا بخواد بگیره یا نگه داره به تعداد نیست، پس اون بیچاره هایی که تو تصادف یهو کل خانواده پر میکشن چیه

اعصابتو واسه آدم های بی شعور خورد نکن و جوابشون رو نده

منم کلا میزدم به بهونه و شوخی ولی هر جا حرصم درمیومد چند تا درشت جواب میدادم تا دیگه طرف اجازه فضولی نده و زبونش بسته بشه