2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
رویا جون منم ک.اوایل امپول پرولوتون زدم همون زیر 12هفته..بخاطر خونریزی و لک بینی اینم شنیدم ک.پروژس ...

پروژسترون رو که هممون داشتیم. بحث روی آمپول پرولوتن هست که اونم خیلی از دکترا زیر ۱۶ هفته تجویز میکنن و مشکلی پیش نمیاد

کلا همه اینا جنبه احتیاط داره قرار نیست قطعا تاثیری بذاره. نگران نباش

شکر خدا منم خوبم عزیزم،جنسیت بچه من هنوز مشخص نیست و من الان ۱۴هفته ام چرا برای پسر خوب نیست چه ضرری ...

میگن پرولوتون چون پروژسترون دوز بالاست و هورمون زنانه است برای جنین پسر که هنوز اندام های تناسلیش کامل شکل نگرفته خوب نیست

البته قطعی نیست. نظر بعضی از دکترا اینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمانبودی دوقلوباردارشده بودی بابتای پایین؟؟؟اگه خودتی بیمه تامین اجتماعی داشته باشی چون بتات م ...

میشه مثلا فردا برم تامین اجتماعی خودمونو بیمه کنیم؟دو ماه دیگه باید داروهارو استفاده کنم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم شمانبودی دوقلوباردارشده بودی بابتای پایین؟؟؟اگه خودتی بیمه تامین اجتماعی داشته باشی چون بتات م ...

بله من بودم رشد نکردن یبار دیگه هم چند سال پیش طبیعی باردار شدم بازم قلبش تشکیل نشد حالا تو ازمایشا فهمیدن مشکل دارم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستان خوبین؟؟ کسی میدونه برای ای وی اف دوم چند ماه بعد زایمان میتونیم اقدام کنیم

عزيزم من خودم تصميم داشتم وقتي دخترم حدود ١٤ ماهش شد برم براي آي وي اف دوم البته من فقط ميخواستم انتقال جنين انجام بدم چون جنين فريز داشتم ولي شكر خدا لطف خدا شامل حالم شد و طبيعي وقتي دخترم ٧ ماهش بود باردار شدم .

زینب جون حالت تهوعت بهتره؟من دیگه از آلرژی و گرفتگی بینی بیچاره شدم.صدام عین کسی شده که یه روز کامل ...

آره خدا رو شکر، با قرص حداقل میشه دیگه میشه کنترلش کرد

حالا من کل صورتم خارش گرفته و قرمز شده🙈🙈🙈 دور دهنم و بینیم خصوصا داغونه، قیافم مضحک شده

گرفتگی صدا و بینی هم کاملا طبیعی هست، بزرگ شدن بینی هم همین طور

اینکه برعکسه، اویترل برای تحریک و رشد و آزادسازی تخمک که اصلش همون ازادسازی تخمکه با اجازه واریوپپت ...

نمی دونم گلی، اتفاقا از روی سایت خودشون این مطالبو خوندم از خودم ننوشتم چند بار هم چک کردم 

[QUOTE=103033365]ممنونم زینب جون این امپولارو دیشب زدم واسه امروز گفتن چیزی نزنم فردا صبح برم واسه پانکچر ایشالله 😍...[/QUOT]

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله کلی جنین تپل داشته باشی

فقط یه چیزی تو کل سیکل اینا رو داشتی؟ چه جور مصرف می کردی

نمی دونم گلی، اتفاقا از روی سایت خودشون این مطالبو خوندم از خودم ننوشتم چند بار هم چک کردم 

دوست جونیا ، مخصوصا اونایی ک آنوکسا میزنن. یه سوال

من دو روزه که میزنم ، یک کم سخت میره داخل ، بعد هم‌که در میارم کلی خون میاد روی شکمم.

بد نیست؟ طبیعیه؟

قبلا که هپارین میزدم‌و یک هفته ای که آنوکسا میزم هیچوقت اینجوری نمیشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جون قبل از پانکچر تخمکا ازاد نشن 😮 یعنی پهلوی راست و تخمدان راستم درحال ترکیدنه انقدر اذیتم می ...

نه بابا نگران نباش 

تعداد خیلی خیلی خیلی کمی هستن که زودتر از 36 ساعت آزاد میشه

فقط دولا راست نشو تا اونجا که می تونی

[QUOTE=103033365]ممنونم زینب جون این امپولارو دیشب زدم واسه امروز گفتن چیزی نزنم فردا صبح برم واسه پ ...

ممنونم ازت زینب مهربونم 

عشقم من از اول سیکل روزی دوتا پرگوریس میزدم از روز ۷ سیکل روزی یه اورگالوتران هم زدم روز ۹ سیکل رفتم سونو دوتا پرگوریس دیگه هم نوشت تا پنجشنبه شب یعنی ۱۱ سیکل پرگوریس و اورگالوتران زدم و تمام شد

دیشب گفتن راس ساعت ۲۱/۱۵ یه اویترل و یه واریوپپتیل بزنم  

امروز دیگه دارویی استفاده نکنم فردا ۶ صبح هم برم واسه پانکر

درمجموع شد ۲۲ پرگوریس و ۵ تا اورگالوتران و یک اویترل و یک واریوپپتیل

زینب جون من تورویان ۳بار میکرو کردم حالا هر دکتری میرم میگن  جنین اهدایی .میخوام دوباره تو رویا ...

گلم همه چی رو بررسی کردی؟ الکی دوباره وارد سیکل نشو 

حتما ایمنی انعقادی رو بررسی کن

حتی dfi و ژنتیک، هر چی آز تکمیلی اسپرم هست انجام بدین

آزمایش های هورمونی مردانه هم حتما حتما انجام بشه 

گلم من با مشایخی خیلی راحت بودم و چون تخمدان چپم درگیر آندومتریوما بود خودش گفت تمام سونو ها باید با خودش باشم ولی واسه انتقال دیگه وضعیتم حساس نبود با بقیه هم سونو میشدم

خیلی حساسیت به خرج میده ولی نمیدونم شما هم باهاش راحت باشی یا نه خودت باید ببینی

چند بار هم با مصطفایی اخیرا ویزیت شدم خیلی راضی بودم