2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من تا سونو ان تی داشتم 

واي چقدر زياد كاش يكشنبه ميرم قطع كنه واسه منو آخه همش بايد برم درمونگاه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان عزیزم من امروز سونو شدم فولی هام بین بیست و بیست و دو بودش خوبه به نظرتون؟ جمعه صبح پان ...

عاليه عزيزم😍 

انشاالله جنين هاي تپلي تشكيل بشه 

ايشالله با اولين اقدام مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدااااا هرکی میدونه جواب بده،دکترم بهم گفت تا ۱۵روزکه انتقال دادی رو فعلا امپول پروژسترون بزن روزی دوتا بعد از مثبت شدن میتونی شیاف پروژسترون خارجی استفاده کنی،،،امروز روز۱۱انتقالمه شوهرم رفته داروهامو گرفته من بهش گفتم نصفشو امپول بگیر نصفشو شیاف،،،،این رفته همشو شیاف  گرفته،حالا میخاستم بدونم اشکال نداره این ۵روز رو شیاف استفاده کنم؟؟؟خیلی میترسم شیاف کار امپول رو انجام نده،،،ممنون میشم جواب بدید

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تورو خدااااا هرکی میدونه جواب بده،دکترم بهم گفت تا ۱۵روزکه انتقال دادی رو فعلا امپول پروژسترون بزن ر ...

عزيزم به نظرم صبح بزن مركز سوال كن حتما 

تورو خدااااا هرکی میدونه جواب بده،دکترم بهم گفت تا ۱۵روزکه انتقال دادی رو فعلا امپول پروژسترون بزن ر ...

خب ببره عوض كنه داروخانه 

عزیزم من فقط تا روز 3 انتقال امپول داشتم و بعدش کلا شد شیاف...بنظرم.جای نگرانی نیست.البته شیوه هر دکتری فرق داره..بازم از مرکزت بپرس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم به نظرم صبح بزن مركز سوال كن حتما 

خو واسه امروز ندارم امپول،،،فردا حتما زنگ میزنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عاطفه جان شما کدوم مرکز میری؟دکترت کیه عزیزم؟

عزیزم من مرکز حضرت مریم ساری میرم. والا ۱۲ شهریور ک مری بشم نوبت دکتر زنان دارم، ک مشخص میشه دکترم کیه. ولی هم از خانم دکتر نصری و هم خانم کریمی خیلی تعریف شنیدم هر کدوم باشن فرق نداره برام. شمام ساری میری عزیزم؟ تو چ مرحله ای؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خب ببره عوض كنه داروخانه 

بعدازظهر میبره عوضش کنه ،،ولی فکر نمیکنم قبول کنن،،،،اخه برده بیمه تاییدش کرده

سلام دوستان عزیزم من امروز سونو شدم فولی هام بین بیست و بیست و دو بودش خوبه به نظرتون؟ جمعه صبح پان ...

فولیات عالین ، ایشالله ک هرچی خیره اتفاق بیوفته و خیری تو مامان شدن این ماهت باشه❤❤ 

عزیز مشکل شما چی بود؟

و اینکه مرکز رشت انجام دادی؟ خوب بود،؟ دولتیه یا خصوصی؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم من فقط تا روز 3 انتقال امپول داشتم و بعدش کلا شد شیاف...بنظرم.جای نگرانی نیست.البته شیوه هر دک ...

خوشبحالت ،،،من اوندفعه ۲۲۰امپول زدم بخدا هنوز جاشون خوب نشده بازم شروع شد ،،،،،اینبار موقع انتقال به ماما گفتم نمیتونم امپول بزنم حساسیت دارم گفت فعلا تا موقع ازمایش بزن بعدش میتونی شیاف استفاده کنی،،،ولی نگفت روز چندتا!!!

من مجبورم با هواپیما برم. فقط از تغییر فشار میترسم ، چون دو قلو هم هست بیشتر حساسم.

به من دکتراجازه پرواز ندادگفت بهترین وسیله ماشینه .می‌گفت اون تغییرفشار در هواپیما مضره.

حتی من یکبار که طبیعی باردارشدم،بی عقلی کردم سوارهواپیماشدم،همون روزی که مثبت شدم! وبعدش سقط شدبچه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
در ضمن تو هر سه میکرو هپارین میزدم و تو آخریشم آسپرین میخوردیم ، اگه انعقادی مشکل داشتم هم اینا مگه ...

چرا خب اینا هست ولی اگر غلظت خون زیاد باشه آسپرين و انوکسا

یا آسپرين و هپارین با هم باید بدن

یا گاهی سلکسان 

دوزهای مختلف ضد انعقاد

دوستای گلم سلام ... امیدوارم همه یه روزی طعم حاملگی رو بچشن... من که آرزوی یه بارش رو دارم اگه خدا ...

عزیزم ازمایش ایمنی و انعقادی رو چک کن.یکی هم با هیسترو رحمت و چک کنن ببینن مشکلی نباشه💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خوشبحالت ،،،من اوندفعه ۲۲۰امپول زدم بخدا هنوز جاشون خوب نشده بازم شروع شد ،،،،،اینبار موقع انتقال به ...

شیاف رو روزی 2تا باید بذاری..برامن سیکلوژست 400بود روزی دوتا بود هر12ساعت. ولی شیافای ایرانی فک کنم روزی 3تاهست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹