2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من مجبورم با هواپیما برم. فقط از تغییر فشار میترسم ، چون دو قلو هم هست بیشتر حساسم.

انشاالله بی خطر باشه براتون 

اگه قبلا مشکلی نداشتین با پرواز الانم نترس 

انشاالله بخیر میگذره 

خیلیا میان ایران میکرو میکن همین هفته ها برمیگردن خارج عزیزم 

حتما مشکلی نیست ♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من مجبورم با هواپیما برم. فقط از تغییر فشار میترسم ، چون دو قلو هم هست بیشتر حساسم.

نذر کن انشاالله رسیدی بسلامت 

پولی صدقه بده فقیر ♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

ای وای، خدا بیامرزدشون 

ان شاالله روحشون قرین رحمت الهی

خدا بهت صبر بده عزیزم😔😔😔😔

سلام به همگی من روز ۶ انتقال از همون روز اول رحم درد و زیر دلم سفت میشه مخصوصا دیشب که رفتم بخوابم د ...

سلام عزیزم ان شاالله نی نی داره واسه خودش لونه درست میکنه

خیالت 100 درصد راحت، این جوجه‌ها حالشون خوبه چه مهمون داشته باشی چه نداشته باشی ربطی نداره عذاب وجدان نداشته باش، من همون سه روز استراحت هم نداشتم

سلام بچه ها خوبین؟من چند روزی نبودم نرسیدم همه صفحه هارو بخونم

یاسی جون زایمان کرد به سلامتی؟

بچه ها یه سوال دارم،من شنیدم شیاف توی ماه های اخر بارداری تاثیری نداره...واقعا اینجوریه؟اگه فایده نداره که من چرا الکی هرشب دارم استفاده میکنم.خب به جاش امپولو میزنم!حالا میخوام بدونم کسی اطلاعی داره از این موضوع؟

و اینکه همه ی ای وی افیها امپول بتامتازون رو زدن؟یا اگه فقط تهدید به زایمان زودرس باشیم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم ببخشید دیر اومدم دیروز نوبت داشتم خیلی خسته بودم و حالمم زیاد اوکی نبود، دیروز رفتیم ک ن ...

خداروشکر که دلت اروم شده عزیزدلم

ان شاالله با همین کارا عالی پیش میری و کلی تخمک و در نهایت جنین تپل مپل خواهی داشت

اره عزیزم من شنیدم سیاهدونه خیلی برای پرولاکتین ضرر داره...من راستش روغنشو میزدم به شکمم ولی خوردنشو جرات نکردم...بنظرم توام جور دیگه ای طبعتو گرم‌نگه دار اگه سرده...مثلا عسل خودش خوبه.رویال ژلی،این چیزا،دوستان بیشتر تجربه دارن.من کپسول امگا۳ هم‌میخوردم.ایشالا نتیجه بگیری عزیزم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاله قربون دختر قشنگ 😍 چیزی نمونده هااااا خاکستری جون

اره خانمی چیزی نمونده به امیدخدا.توروخدا دعا کن برام به موقع زایمان کنم.یکم میترسم از زایمان زودرس چون جدیدا حس‌میکنم انقباض دارم با وجود شبی یه شیاف...

ایشالا همه مامانا نی نیاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن

گل دخترتو ببوس😘❤

خداروشکر که دلت اروم شده عزیزدلم ان شاالله با همین کارا عالی پیش میری و کلی تخمک و در نهایت جنین تپ ...

مرسی عزیزم. جز اروم کردن راهی نیست البته خوب نگرانی خیلی دارم. ولی تصمیم گرفتم روحیه دادن ب خودمو امتحان کنم چون با استرس هیچی درست نمیشه. ب خودم میگم بشه ک خوش بحالم اگرم نشه خدا خودش بهم رحم کنه، راستش اره من دو روز سیاه دونه خوردم دیدم برای پرولاکتین ضرر داره نخوردم ولی عسل طبیعی میخورم. رویال ژلم از کسی ک خودش کندو داره بابام گرفته قراره فردا ب دستم‌برسه،امگا سه کیوتن، فولیک اسید ، ویتامین دی و ای میخورم امروز ی مطلب خوندم ک نوشته بود وقتی ویتامین دی پایین باشه ازمایش ذخیره پایین تر از حدش نشون میده تو خون ، منم ک کلی کمبود ویتامین دی دارم، خلاصه ک همراه نگرانی کلی ب خودم امید میدم ک میتونم. مرسی ک جوابمو کامل میدی خدا نینتو برات حفظ کنه عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خوب نتیجه ایمنی چی بود عزیزم؟  انعقادی که حتما انجام بده  راستی نتیجه azf چه طور بوده؟&n ...

در ضمن تو هر سه میکرو هپارین میزدم و تو آخریشم آسپرین میخوردیم ، اگه انعقادی مشکل داشتم هم اینا مگه درمانش نیست؟

دوستاني كه آمپول پروژسترون داشتن دكترشون تا چند هفتگي تجويز كرده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷