2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به من دکتراجازه پرواز ندادگفت بهترین وسیله ماشینه .می‌گفت اون تغییرفشار در هواپیما مضره. حتی من یکب ...

آره میدونم.البته من بعد از سه ماه میخوام برم ، و کلا ۳ ماهه وسط اجازه میدن.

و اینکه با ماشین خیلی خسته کننده میشه.

مگه ۲ شب توی راه بمونیم ، 

مشکل پیش دبستانی پسرمه. وگرنه هم مامان و هم مادرشوهرم میگن بمون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف رو روزی 2تا باید بذاری..برامن سیکلوژست 400بود روزی دوتا بود هر12ساعت. ولی شیافای ایرانی فک کنم ...

عزیزم ممنونم وقت گذاشتی جوابمو دادی واسه منم سیکلوژست ۴۰۰هستش،

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
برن اندازه امروزت آمپول آزاد بخرن. بقیه شیاف ها رو هم استفاده میکنی بالاخره تا ۱۲ هفته.

مرسی عزیزم ،،،اره همینکارو میکنم 😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستای گلم سلام ... امیدوارم همه یه روزی طعم حاملگی رو بچشن... من که آرزوی یه بارش رو دارم اگه خدا ...

انشاءالله شماهم به زودی مامان میشین. منم متولد ۶۰ هستم تازه آندومتریوز هم دارم. یکی رو میشناسم متولد ۵۳ چندروز پیش بچه ش به دنیا اومد.نگران نباش فقط کافیه خدا بخواد.البته باید ازهمه فرصتهای موجود هم نهایت استفاده رو کرد

بعدازظهر میبره عوضش کنه ،،ولی فکر نمیکنم قبول کنن،،،،اخه برده بیمه تاییدش کرده

ببخشین آمپول پروژسترون رو بیمه تو قبول کرد؟ من برای داروهای پانکچر میرفتم داروخانه سیزده آبان و تقریبا هزینه داروها نصف میشد ولی آمپول های پروژسترون رو که برای انتقال رفتم بگیرم داروخانه ها بهم گفتن سیزده آبان هم نداره تقریبا دو میلیون پول ۵۰تا آمپول پروژسترون شد. میتونم بپرسم بیمه تون چیه که قبول کرده؟

سلام دوستان من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن نار ...

تکرر ادرار از قبل بارداری شروع نمیشه مثلا من هفته 8و اینا یکم زیاد شد.ولی تهوع بخاطر این همه هورمون و حجم بالای پروژسترون تزریقی و بدنته و همچنین استرادیول تهوع زیادی ایجاد میکنه...ما آی وی افیا چون هورمونا بدنمونو از تعادل نرمال بودن خارج کرده نباید دنبال علائم باشیم.فقط هر آنچه خواست خداست انجام میشه...الکی که نیستش موجود برای بوجود آمدن به اذن خدا نیاز داره همینو بس...

تورو خدااااا هرکی میدونه جواب بده،دکترم بهم گفت تا ۱۵روزکه انتقال دادی رو فعلا امپول پروژسترون بزن ر ...

دوستم نگران نباش.مثلا رویان از همون اول شیاف میده.روتین پزشکاشه که از شیاف فقط استفاده میکنن.مگه اینکه کسی دچار لکه بینی بشه.که آمپولم اضافه میکنن بهش.الان طبق نظر پزشکت جلو برو...من خودم آمپول داشتم تا هفته 6 که قلب نی نی رو دید.بعد به خواست خودم با پرولوتون که زیر جلدیه عوضش کرد.یک هفته زدم دیدم که اینم دردناکه با شیاف عوضش کردم.دوباره لکه بینی پیدا کردم که آمپولو روزی یکی به شیافام اضافه کردم تا هفته 13 ک یواش یواش هردو رو قطع کردم

ببخشین آمپول پروژسترون رو بیمه تو قبول کرد؟ من برای داروهای پانکچر میرفتم داروخانه سیزده آبان و تقری ...

خارجی بوده؟

من بیمه ام تامین اجتماعیه ، یه بخشیش رو اون میده ، 

بقیش رو هم بیمه تکمیلیم که ایران هست میده.

سلام دوستان من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن نار ...

عزیزم من یکی که انقدر آب میخورم با استرادیول ، یه پام همیشه دستشوییه.از زمان انتقال به بعد.بخاطر همین جز علائمم نبود این انگار.

ببخشین آمپول پروژسترون رو بیمه تو قبول کرد؟ من برای داروهای پانکچر میرفتم داروخانه سیزده آبان و تقری ...

عزیزم بیمه من بیمه سلامت هستش،،،من اندازه یکماه انوکساپارین وسه بسته کامل پروژسترون وفولیک اسید وا اس ا واسترادیول داشتم شده صدوشش هزاروخوده ای،،،دیگه نمیدونم چطور حساب شده

خارجی بوده؟ من بیمه ام تامین اجتماعیه ، یه بخشیش رو اون میده ،  بقیش رو هم بیمه تکمیلیم که ای ...

عه مگه بیمه ایران دارورم پوشش میده مرجان جون،ماایرانیم ولی نمیدونستم دارورم قبول میکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام دوستان. فامیل نزدیکمون دیشب بچه ده ماهش بی هیچ دلیلی فوت شده. حالم خیلی بده براش. توروخدا برای مادرش دعا کنید. بچه اولشه و  کم سن و ساله. براش دعا کنید خدا صبرش بده. دعا کنید خدا کمکشون کنه. ممنونتون میشم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عه مگه بیمه ایران دارورم پوشش میده مرجان جون،ماایرانیم ولی نمیدونستم دارورم قبول میکنه

آره عزیزم.همه چی رو تا یک سقفی میپذیره.

تازه من یه داروخانه پیدا کردم طرف قرارداده با تکمیلی ایران ، دیگه میخوام برم داروهامو ازش بگیرم که پول هم ندم.

اون روز که رفتم سونوی قلب نه پول سونو دادم نه پول آزمابشگاه ک طبقه پایینش بود.همه با ایران قرارداد داشتن.فقط پول ویزیت دادم.