2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خانما یه سوال دارم میخوام‌بدونم اگه  میکرو انجام داده باشیم و جنین فریز داشته باشیم اگه یب ...

سلام عزیزم بستگی به نظر دکتر و شرایط بدنت داره، بودن بعضی دوستان ماه بعدش انتقال دادن و + هم شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن ناراحت

به همه مامانای جدید هم تبریک میگم

ولی یه سوال برام پیش اومد

چه مامانای جدید چه مامانای قدیمیتر چرا نمیگین از علائم اولیه بارداریتون تکرر ادراره؟؟🤔🤔🤔

من فکر میکردم تکرر ادرار جز علائم اجتناب ناپذیره. و در هر صورتی باید وجود داشته باشه

ولی اینجا اکثرا نهااااااایت علائمشون تهوع هست. من خیلیا جاها شنبدم یبوست،تکرر ادرار،سوزش معده،درد معده و ...

اینا رو پرسیدم ببینم واقعا اینجوریه

یعنی ممکنه اینا نباشن و طرف باردار هم باشه

من عین خلا کلا دنبال علائمم از بس که چشم ترسیده بخاطر بارداری پوچم که هیچ علائمی نداشتم😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه عزیزم هرچهارساعت میخوردم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم امروز میرم استروژل میگیریم با همون روزی چهارت ...

استروژل رو چطوری مصرف میکنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستای گلم سلام ...

امیدوارم همه یه روزی طعم حاملگی رو بچشن...

من که آرزوی یه بارش رو دارم اگه خدا بهم بده...

من سه بار ای وی اف کردم جواب منفی شد.این دفعه رفتم دکتربگم چه چیزایی رو برام چک کنه ...میخام اول دلیل منفی بودن رو پیدا کنم..ناگفته نماند تولد 59هستم ..دیر نشده برام؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید...دوستان گرامی ..

ویک مرکز خوب ودولتی تو اصفهان یا بندرعباس بهم بگین...

عزیزم مال هورمونهای بدنمون هست که خلق و خومون به هم میریزه من امروز رفتم یک دوش خنک ۱۰ دقیقه ای گرفت ...

گلم دکترم میگفت واسه بارداری آب ولرم خوبه 

آب سرد و خنک خون رسانی به رحم رو مختل میکنه، البته با یک بار و ده دقیقه و تو اون دو هفته انتقال نه ها، تو رو خدا استرس نگیری

چون دلم روشنه داری مامان میشی واسه بعد از + شدنت گفتم

به من حتی گفت هر بار دستشویی فرنگی میرم با آب ولرم از بالای ران ها تا پایین رو ماساژ بدم دو سه دقیقه

البته من با فرنگی مشکل دارم زیاد نتونستم اجرا کنم😁😁😁😁

سلام دوستان  من زمستان ای وی اف کردم منفی شد  ولی   خیلی غیرمنتظره باردار شدم و الان ...

سلام عزیزم، مبارکت باشه😍😍😍😍💃💃💃💃نوش جونت مامان شدی

خدا خیرت بده اینجا هم گفتی تا بچه ها روحیه بگیرن

سلام دوستان من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن نار ...

سلام دو ست عزیز من الان ۴ ماهمه هنوز تکرر ادرار ندارم و از اولم نداشتم  ولی یبوست اوا یل داشتم ک خیلیا دارن  ک اونم میگن بخاطر مصرف دارو و امپولاس  .. علایم من نفخ و پادرد بود 

خدا جونم شکرررت  
نتیجه AZF نرمال بود ، فقط ESR نرمال نبود

خیلی عالیه azf نرمال بوده

ESR بالا بوده؟ 

منم همسرم یه بار عفونت ناشناخته گرفت esr خیلی بالا رفت، چند بار تکرار کرد تا نرمال شد، بنده خدا هر چی ناشناخته و عجیب بوده تجربه کرده

دوستای گلم سلام ... امیدوارم همه یه روزی طعم حاملگی رو بچشن... من که آرزوی یه بارش رو دارم اگه خدا ...

نه عزیزم چرا دیر باشه

39 سال برای این زمان سنی نیست

به حق علی باردار میشی

سلام دوستان عزیزم من امروز سونو شدم فولی هام بین بیست و بیست و دو بودش خوبه به نظرتون؟

جمعه صبح پانکچر میشم 

تا الان گفتن وضعیت رحمت خوبه و ضخامت و تری لاین اگه خوب پیش بره برات انتقال میدیم

برام دعا کنید جنین های خوبی تشکیل بشه ممنوم از همه تون 💙🌹