2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام به همگی ......ماه مبارک رمضان رو به دوستان گلم تبریک میگم . انا جان من که انکسوپارین رو گزاشتم تو در یخچال ..... میشه بگی کجا گزاشتی دقیقا ..من یخ خشک هم دارم ...راهنمایی میکنی کجا بزارم ?!! داروخونه گقفت میتونی بزاری تو کابینت !!!!! اما گفتم شاید خراب شه !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان نماز و روزه اتون قبول باشه دیروز مامانم جواب از ایمنی گرفت تلفنی یه چیزایی گفت ولی تا عصری خود برگه از میرسه دستم از قرار CD19 =11.3- CD56=12.6 - CD16=12.8 - CD4=46-CD8=27.6- CD4\8=1.6. فعلا اینا گفت شما چیزی متوجه میشی از جواب ازمایش
آناجون چه اشکالی داره داروهای زیر 25درجه تو یخچال باشن؟خب یخچالم دماش زیر 25 و قابل تنظیمه؟ دوستی که گفتی قراره یه نماینده بفرستین ماه عسل لطف کنین اینم بگین که زوجهای نابارور هم از نظر درمانی استرس دارن هم از طعنه و کنایه های اطرافیانشون.این بیشتر دل آدمو میسوزونه بچه ها من مشکل اسپرم داریم اما به کسی نگفتیم چند شب پیش مادرشوهرم با لبخند بهم میگه تو مهرتو به شوهرت نبخش بچه دار نمیشی سریع طلاقت میده.شوهرمم فقط لبخند میزد.اون شبو تا صبح گریه کردم بچه ها.انقدر که این کنایه ها اذیتم میکنه پروژسترونا اذیت نمیکنن
الهی مامان مهدیه جون ... منم گوشم از حرف اطرافیان پره ..پوست کلفت شدم اما ارتباطمو قطع کردم تا راحت بشم ..... عوارض ودرد امپولا یه طرف ....حرف اطرافیان یه طرف خدایا نظری کن!! در مورد امپول انکسو پارین یکی از بچه ها گفت داروخونه با یخ بهم داد وبهش گفته تو یخچال بزاره ..زنگ زدم داروخونه پایین مطب طرازی ...بهم گفتن نزار تو یخچال تا خراب نشه !! گیج شدم
آرامش جون عزیزم اگه کیفیت جنینا پایین باشن یه راهش همون سعی و خطاست... یعنی انقدر انتقال بدی که یکی بگیره.... اگه نه بهتره ببینی بیکیفیتی جنین از اسپرمه یا تخمک یا هر دوست.... راهی برا تقویتشون هست و .... دنبال این باش چرا تعداد جنینات کم بودن.... چون این خودش نشون میده یه جایی ضعف هست.... مثلا ما تغداد جنینامون کم بود چون من ذخیرم خیلی پایینه و به داروی با دز بالا هم به زور جواب میده و این دفعه که کلیم تقویت کردم ده تا تخمک عالی داشتم اونم با دز روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.... و اما ما مشکل حاد اسپرمم داریم.... یعنی از ده تخمک عالی فقط پنج تا جنین داشتیم.... یعنی نصف تخمکام هدر رفتن.... اما خوب جنینای تولید شده به قول جنین شناس و طرازی کیفیتشون عالی بوده.... تازه با وجود همه این شرایط از سه جنین فقط یکیش گرفته.... معلومه وقتی میگن عالی یعنی عالی واقعی نبوده وگرنه میتونست سه تاشم بگیره!!!! آرامش جون برا آندومتریوز مطمئنا باید لاپرا بشی و اگه از طریق کلینیم و دکتر خزعلی بخوایی عمل کنی خوب هزینش یه چیزی حدودای ۱۰-۱۲ تومنه.... اما اگه فقط به لگن محدود بشه.... بیشتر از اون بشه خوب هزینش بالاترم میره.... اما اگه فقط تو لوله ها و تخمدان باشه احتمالا هزینش پایین تر بشه.... که من بهت توصیه میکنم یا لاپراسکوپی انجام نده با اگه انجام میدی توسط کاردانش انجام بده نه دکتر زنان.... خوب درد حین نزدیکی و پری میتونه یکی از نشانه ها باشه.... اما صد درصد نیست.... شاینا جون عزیزم من الام نزدیک ۶ ماهه همینجوری مراقب سلکسانام هستم.... اول خنک ترین جای خونه تون رو پیدا کن.... میتونه کابینت باشه، کمد باشه و .... اما خوب الان چون فصل گرمه هر جای خونه رو چک کنی دماش بالاتر از ۲۵ هست.... مثلا من تو یه ظرفی که داخل پتو پیچیدم تو کمد میذارم.... تو میتونی اگه از این یخچال یونولیتا داری تو اونا بذاری و با فاصله از داروها یخ بذاری.... یعنی یه چیزی بین یخ و داروها باشه.... یخ محیط رو خنک نگه میداره اما نه خیلی سرده نه گرم میشه.... من یه دماسنجم گذاشتم توش که روزی دو یه بار دماشو چک میکنم و یخش رو عوض میکنم.... من همه داروهای غیر یخچالیمو همینطوری نگه میدارم.... یخچال چون دیگه دماش کمتر از ۶ درجه نیست لااقل برا ما اینطوریه.... دمال ۶ درجه برا این داروهای غیر یخچالی خوب کمه.... بازم نظر من این بود.... بازم پرس و جو کن.... من که ۶ ماهه کارم همینه.... ژینو جون عزیزم سی دی مارکرات نرمالن.... البته بر اساس رنج نیلو.... اگه رنج نرمالش فرق داره باید اونارو بذاری تا بشه بررسی کرد.... مهدیه و مهدیار جون عزیزم فقط میدونم داروهای غیر یخچالی رو نباید تو یخچال گذاشت.... مثل یبار طرازی بهم در مورد سرم گفت.... گفت اگه غیر بخچالی باشه که آلمانیاش غیر یخچالی هستن حالت کریستالی پیدا میکنه و خراب میشه.... ولی خوب کره ای ها یخچالی بودن!!!! مهدیه و مهدیار عزیز فدات بشم این حرفارو اگه بهشون اهمیت بدی فقط خودت ضرر میکنی...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممنونم. حرفهات آرامش بخشه ولی هر لحظه که به یاد دیشب می افتم ، اشکم سرازیر میشه. با اینکه میدونم همه چیز گذراست. مادرشوهرم هم خونه مونه که دختر اولم تنها نباشه. طفلک خیلی جا خورده بود و همش دلداری ام میداد و میگفت تو چله داری نباید گریه کنی و برام شام آورد. نمیدونم شایدم من توقع ام از همسرم زیادیه. همین الانم که دارم اینا رو مینویسم اشک میریزم. ممنونم مامی مهسا و شاینا جون. واقعا نی نی ها فرشته کوچولو هستند. انشالله روزیه همه و همه.
سلام دوستای خوبم.با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون.امیدوارم همگی خوب باشید. سارا جان قدم.نورسیده مبارک زیر سایه پدر مادر, بزرگ بشه

یه شرح حال از خودم بدم دکتر گفت به خاطر غلظت خون نباید روزه بگیری .
بیستمین روز سیکلم هست دو روز امپول سینافکتم شروع شده.
باید همچنان تا اول تا سوم پریودی که میرم مطب امپول رو بزنم.
خلاصه امروز .دل و زدم به دریا برای اولین بار خودم تزریق کردم.
آنا جان به نظرت سینا فکت با قرص لوکسین تداخل نداره?اخه 8صبح میزنم.قرصمم 7 یا 6 میخورم..کلی قرص دارم سعی میکنم 3ساعتی بین هر کدوم فاصله بزارم
قرص ب6.
هفته ای یه امپول ب12.
کیوتن 100
یه .روز درمیون ویتامین ای و
شبها اس ا دارم.
آس آ هم تقریبا زمانش با خوردن ال دی و فولیک یک ساعت فاصله داره .مشکلی پیش نمیاره ?مرسی از لطفت .
مهدیه جان عزیزم اهمیت نده منم ازاین ادمها زیاد دور و برم هست.حالا فامیل یه چیزی . خیلی زور داره همسایه بخاد مادام سرک بکشه و پرسو جو کنه.
والا من که به همه گفتم قصد دارم بعد ماه رمضون اقدام کنم.چشم و امیدم به میکرو.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سارا جون پیامت رو الان خوندم.عزیزم چرا اشک بریزی.حیف نیست روزای به این قشنگی رو ازدست بدی..عزیزم این دل نازک شدنات طبیعه برای همه بعد زایمان پیش میاد..خداروشکر که دخترت صحیح و سالم در آغوشته.زردی رو همه ی بچه ها دارن.ایشالا بزودی مرخصمیشی میری خونه خودت اونجا آرامش و رحیت بهتر میشه
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سارا جون چشمتو رو هم بذاری تموم شده.... آوا جون عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشه.... من فقط میدونم لووتیروکسین و سلکسان یا مشابهش با هم تداخل دارن اونم نه اینکه تاثیر همو خنثی کنن، برعکس تشدید میکنن.... یادم نیست لوو اثر سلکسانو تشدید میکرد یا برعکس.... فقط یه همچین چیزی بود.... حالا باز چیزی فهمیدم بهت میگم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان بالاخره امروز روز سیزده انتقال آز دادم جوابش ۳۷۷ شده .آرزو میکنم همه بچه های تایپیک مامان بشن برای همتون دعا میکنم .یکی از دوستان هم که با من انتقال داشتن اونم آزش ۵۵ شده
خدایا شکرت