2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
آرامش جان منم کم کاری تیروءید دارم وترشح ازسینه اما آز پرولاکتینم نرماله وفتی کابرگولین میخورم قط میشه ترشح امابعد تموم شدن قرصام بازم ترشح میاد یعنی همیشه باید کادبرگولین بخورم؟شما دائما این قرصو میخورید توآز پرولاکتینم هفده ست اما ترشح سفید ازسینه دارم
ماه رمضون مبارک دعابرهمدیگه یادمون نره
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://tele gram.me/HazinehayeNabarvari دوستای گلم این لینک کانال هزینه های ناباروریه..... هر کی دوست داره برای حمایت توش عضو بشه.... فقط فاصله تل و گرام رو بردارین.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آرامش و باران عزیز امروز نی نی سایت و اینترنت من نوبتی قاط میزدن.... نتونستم وقت بذارم برا جواب دادن.... فردا ایشالله سر فرصت میخونم.... الانم آنا بره لالا البته اگه این گر گرفتگیای شلانه و شب بیداریاش بذاره.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از همه شما دوستان. ولی دخترم زردی گفت و الان 3 شب هست که بستری هستیم. از نظر روحی و جسمی خیلی داغونم. هم درد دارم و هم باید دختر کوچولوم رو ساپورت کنم، شیرم هم درست نیومده. به همسرم هم هرچی میگم بخر که برای شیرآوری و رفع زردی خوبه یه ایرادی میگیره و یه چیز دیگه می خره، اعصابم رو خرد کرده و کلی گریه کردم و الانم بیمارستانم. دیشب از نفخ شدید معده خیلی اذیت شدم. میگه حالا مگه چیه اینقدر بزرگش میکنی. واقعا سزارین خیلی برای مادر دردناک و دوره نقاهت طولانی دارد. انشالله همتون فرشته های کوچولو تون رو بغل کنید. به فکر همتون هستم و همیشه دعا میکنم. لطفا شما هم برای ما دعا کنید که هرچه زودتر بریم خونه.
ژینا جون خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم..... فقط فکر میکنم باید رنج نرمال آزمایشگاه تو فاز لوتئال رو باید چک کنی.... البتع نمیدونم این بجث هورمون تراپی نقشی تو رنج نرمال داره یا نه.... بازم چک میکنم و از دوستان پرسو جو هم میکنم....
فدات باران جون.... عزیزم پس با این حساب گروه خونیت +هست و منفی نبوده.... خوب پس این حله.... و اما در مورد بحث کیست و آندو و چسبندگی و .... خوب پس عزیزم سابقه شو داشتی.... عزیزم میخوام بدونم حالا که سابقه کیست و چسبندگی و ... داشتی آیا اون موقع درد پری و نزدیکی هم داشتی؟ اگه نداشتی پس میشه حدس زد که اگه الانم درد نداری یعنی نمیشه گفت چون درد نداری قضیه آندومتریوز منتفیه.... خوب این از این.... اینکه میگی سابقه کیست و چسبندگی داری و لاپرا و هیسترو شدی آیا اون موقع که لاپرا شدی و درمان شدی لگن و روده هاو حفره شکمی و ... هم چک شده؟ خلاصه با توجه به اینکه مشکل من هیچ جایی و توسط هیچ دکتری تشخیص داده نشده بود و فقط کلینیک آندومتریوز مشکلمو تشخیص داد بهت توصیه میکنم یبار اونجا چک بشی اونم ترجیحا توسط خانوم دکتر پادمهر.... عزیزم من شخصا اعتقاد دارم که تو هر زمینه ای باید به متخصص و کاردامش مراجعه کرد.... نمیخوام بگم دکترت که اخیرا هیسترو کرده میتونه تشخیصش غلط باشه اما میتونه ناقصم باشه.... چون به نظرم بحث آندومتریوز مهارت و تبحر خاصی میخواد.... کوچکترین اشتباه و تشخیص نادرست میتونه باعث بشه مشکل تشخیص داده نشه و درمان نشه.... پس وهله اول بهت توصیه میکنم قبل از هر کارس این قضیه رو کامل و توسط کاردانش بررسی کنی.... چون تو بحث آندومتریوز به دلیلتولید سم سیتوکین میتونه محیط برای رشد جنین نامساعد باشه و ناباروری ایجاد کنه.... و اما در مورد نرمال بودن ca125 عزیزم برا منم نرمال بود اما خوب نرمال کاذب بود چون برا من ثابت شد مشکل آندومتریوز شدید رو داشتم با وجود نرمال بودن نتیجه تست.... باران جون به نظرم اول برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا.... اول یه معاینه شو.... اونا خودشون بعدش برات سونوی دکتر نصرو مینویسن.... اما اولش توسط کلینیک آندو معاینه شو.... الهه جون خیلی از دوستان از روز ۳-۴ به بعد سر کار رفتن.... نگران نباش..... ایشالله ده روز دیگه خبر مامان شدنتو میدی..... آوا جون معمولا پانکچر میشه اما بودن تج و توک دوستانی که سیکلشون کلا کنسل شده اونم کسایی که خیلی خیلی شدت هایپریشون بالا بوده و به ریسکش نمیارزیده که بخوان آمپولی برا آزاد سازی بدن.... اما در حالت نرمالتر پانکچر میشه.... بعد پانکچرم به شدت و کنترل هایپری نگاه میکنن.... اگه کنترل بشه انتقالم میدن نه که چند ماه بعد انتقال انجام میشه.... آرزو جون اگه ب۶ و ب۱۲ داری معمولا دیگه مولتی دیلی نمیده.... برا من تا وقتی اینارو داشتم مولتی دیلی نداد بعدش که ب۶ و ۱۲ حذف شد به جاش مولتی دیلی تجویز کرد..... کیوتنم من که کیوتن رد ۱۰۰ من داشتم.... ویتامین ای ۴۰۰ هم یه روز درمیون بود برا من.... فقط سعی کن خوددرمانی نکنی.... به تجویز دکتر استفاده کن عزیزم.... آرزو جون پس حالا که ب۶ و ۱۲ داری مولتی دیلی لازم نیست.... هر موقع اونا تموم شد به جاشون مولتی دیلی میده.... فدات آرامش جون.... کاری نمیکنم که.... کاش میتونستم بیشتر از اینا کمکتون کنم و از دردتون کم کنم.... تنها کاری که میتونم اینه از خدا بخوام خیلی زود با یه وروجک شیطون دلتونو شاد کنه.... عزیزم پس شمام گروه خونی + داشتین.... پس این از این و مشکلی نیست.... و اما در مورد بحث کیفیت جنینا من حدس میزنم برا امید دادن بهت گفته جنینات همه کیفیتشون خوبه.... چون منم ۵ تا جنین داشتم این سری که گفت کیفیتشون عالی بوده.... و فقط ۳ تا انتقال کرد و دو تا رو فریز کرد.... وقتی گفته ۲ تا جنین ارزش فریز نداشته یعنی اینکه کیفیتشون خوب نبوده.... البته این حدس منه بهتره همون با جنین شناس صحبت کنی.... به تو هم پیشنهاد میکنم کلینیک آندومتریوز یه چک بشی.... و یه چیزیم فکرمو مشغول کرده.... به نظرم بحث حساسیتت به داروهارم چک کن شاید این وسط بتونی یه چیزی پیدا کنی.... اینکه این حساسیت دادنت برا چیه و چرا اینطوری میشی؟ آیا میتونه رو باروریتم تاثیر داشته باشه یا نه و..... من چیزی به ذهنم نمیرسه اما به نظر میاد بد نیست تو این موردم یه بررسی کنی شاید یه چیزی از توش در بیاد.... حالا لاله جونم بیاد شاید بتونه کمک کنه چون فکر کنم اونم مشکل مشابهش رو داشته.... شاینا جون من انوکسوپارینامو الان ماههاست بیرون نگه میدارم اما چون باید زیر ۲۵ درجه باشن کنارشون پک یخ میذارم که محیط رو خنک کنه و دماش حدودای ۲۰ بمونه.... یعنی هی یخش رو عوض میکنم و با دماسنجی که همیشه کنار داروهاست دماشو کنترل میکنم.... درسا جون عزیزم به سلامتی.... ایشالله کلی تخمک با کیفیت داشته باشی که همه شون جنین عالی بشن برات.... سارا جون فدات بشم میدونم الان خیلی سختته.... دوران بعد زایمانت که باید تو خونه باشی و همه نازتو بکشن الان تو بیمارستانی و دوران نقاهتشو میگذرونی.... اما بازم خدارو شکر بابت نعمت زیبایی که بهت داده.... این روزام میگذره.... بابت حرفای همسرتم ناراحت نشو.... به حساب این بذار که این حرفارو میزنه مشکل به دیدت کوچیک تر بنظر برسه تا بتونی راحتتر تحملش کنی.... الان دوران حساسیه و درجه زودرنجیت بالاتر رفته.... سعی کن تسلیم نشی چون تسلیم بشی به سمت افسردگی میری چون الان خیلی مستعد افسردگی هستی.... عزیز دلم ایشالله به زودی دخملتم حالش خوب میشه و دست مامانشو میگیره میبره خونه.... دوستای گلم شروع ماه رمضونو بهتون تبریک میگم.... ایشالله تو این ماه عزیز خدا دلای منتظرامون رو به یه نی نی ناز مهمون کنه و انتظارشون به سر بیاد.... مامانامونم که نی نی تو دلشونه به سلامتی این دوران رو طی کنن و صحیح و سالم بغلشون کنن.... برا تک تک دوستات و عزیزاشونم سلامتی و عمر طولانی و با عزت میخوام.... منتظر معجزه و لاله جون عزیز ایشالله خدا دلتون رو با شفای کامل همسراتون شاد شاد میکنه.... گونش جون عزیز دلم همیشه تو ذهنمی.... امیدوارم که حالت و شرایط روحیت بهتر شده باشه.... عزیزم خیلی مراقب خودت باش....
عوامل ایجاد کننده سقط جنین در زنان به دو دسته عمده تقسیم می شود که عبارتند از : ۱. عوامل جنینی شامل : الف- نمو غیر طبیعی تخم  که در ۴۰% موارد اختلال رشد منجر به سقط جنین خود به خود می شود.  ب-  ناهنجاریهای ارثی و ژنتیکی جنین: آمار به دست آمده نشان میدهد حدود ۲۰-۱۵% حاملگی ها منجر به سقط جنین می شود که ۶۰-۵۰% موارد سقط جنین به دلیل ناهنجاری های ارثی و ژنتیکی جنین می باشند. ۲.عوامل مربوط به مادر : الف- بیماریهای عفونی مادر:  عفونتهای مادری به ویژه سرخچه ، تب مالت و عفونتهای مقاربتی می تواند منجر به سقط جنین شود.  ب- بیماری های مزمن ناتوان کننده در مادر: بیماری هایی نظیر سل ، سرطان ، افزایش فشار خون ، بیماری کلیوی می تواند منجر به مرگ جنین و سقط جنین شود. ج - بیماریهای غدد: بیماری های غدد نظیر کم کاری تیروئید ، دیابت قندی می تواند منجر به سقط جنین شود. د- مصرف دارو و عوامل محیطی: مصرف سیگار ، الکل ، داروهای ضد بارداری و سموم محیطی نظیر سرب ، آرسنیک در مادر می تواند منجر به سقط جنین شود. ه - عدم پذیرش ایمنی بدن: جنین از لحاظ ژنتیک یک عامل خارجی برای مادر است و بدن مادر بر علیه آن آنتی بادی ساخته و جنین را دفع می نماید. در یک بارداری طبیعی جفت آنتی بادی های متوقف کننده می سازد که مانع دفع جنین می شود و - ناهنجاری های رحمی: در بعضی زنان نقص تکاملی رحم در دوران جنینی منجر به ایجاد رحم دو شاخ یا یک شاخ و یا انواع ناهنجاری های شکلی رحم می شود که این نقایص می تواند منجر به سقط جنین شود همچنین وجود فیبروم یا چسبندگی رحم نیز می تواند باعث سقط جنین در زن باردار شود. ز - نارسایی دهانه رحم: باز بودن بیش از حد دهانه رحم به دلیل مادرزادی یا کشش بیش از حد در باز کردن آن در هنگام سقط یا زایمان قبلی منجر به نارسایی و ضعف دهانه رحم شده و می تواند ایجاد سقط خود به خودی نماید. سقط در این موارد معمولا” پس از سه ماهه اول حاملگی اتفاق می افتد .  خطر سقط جنین با تعداد زایمانها و نیز سن مادر زیاد می شود به طوریکه مطالعات انجام شده نشان می دهد که سقط جنین در زنان باردار زیر ۲۰ سال و بالای ۴۰ سال بیشتر است . همچنین در پدران خیلی جوان یا پیر نیز افزایش سقط جنین مشاهده شده است. بالاخره میزان بروز سقط با حامله شدن خانمها در عرض سه ماه پس از زایمان افزایش می یابد. انواع سقط جنین چیست؟ بروز سقط جنین در زنان اکثرا” به صورت خود به خودی اتفاق می افتد .مگر اینکه سقط به طور عمدی انجام شود زمانی که سقط خود به خودی بدون استفاده از راههای دارویی یا مکانیکی برای تخلیه رحم صورت می گیرد به آن سقط خود به خودی اطلاق می شود. در این حالت پس از مرگ جنین در داخل رحم خونریزی در داخل بافت رحم اتفاق می افتد و تخم از دیواره رحم جدا می شود و انقباضات رحم را تحریک کرده که در نهایت منجر به دفع محصولات حاملگی می شود. در زنان باردار همه این مراحل ذکر شده در بالا به دنبال هم اتفاق نمی افتد و ممکن است هر زن در یکی از این مراحل متوقف شده و دچار خونریزی شود به همین دلیل سقط خود به خودی به موارد ذیل تقسیم بندی می شود. ۱.     تهدید به سقط ۲.     سقط غیر قابل اجتناب  ۳.     سقط ناقص  ۴.     سقط کامل ۵.     سقط فراموش شده ۶.     سقط مکرر  در موارد تهدید به سقط مقدار خونریزی زنانه و درد شکمی بسیار کم ، علائم بارداری پابر جا و حاملگی ممکن است ادامه یابد. در سقط غیر قابل اجتناب، بیمار  آبریزش داشته و دهانه رحم باز می شود . بنابر این سقط جنین غیر قابل اجتناب است. در سقط جنین ناقص دهانه رحم کاملا” باز بوده و خونریزی زیاد و دردهای انقباضی در زیر شکم وجود دارد در این حالت مقداری از محصولات حاملگی دفع شده اما چون مقدار زیادی از این محصولات در رحم باقی می ماند سقط ناقص است.  در سقط کامل به دنبال خونریزی قبلی که رخ داده است محتویات رحم به طور کامل خارج شده است. در سقط فراموش شده جنین مرده است ولی برای مدتی (حتی ماهها) در رحم باقی مانده و هنوز دفع نشده است در این حالت علائم حاملگی نیز ناپدید شده اند.  سقط مکرر یا عادتی : بیشتر از سه سقط جنین پشت سر هم را که احتمالا” در اثر یک علت مشترک رخ داده سقط مکرر گویند.   سقط عمدی در چه مواردی اتفاق می افتد؟ سقط جنین عمدی به معنای ختم حاملگی با دارو یا عمل جراحی قبل از زمانی است که جنین بتواند زنده متولد شود این سقط به دو دسته تقسیم می شود: ۱-     سقط غیر قانونی ۲-     سقط درمانی از آنجایی که سقط جنین در بعضی موارد جهت پیشگیری از صدمات جدی یا دائمی به مادر یا جهت حفظ زندگی یا سلامت مادر قابل اجرا می باشد لذا سقط جنین عمدی از سال ۱۹۷۳ تاکنون مرجعیت پیدا کرده است.
سلام به همگی انشالله تو این ماه برکت همگی به آرزوهاتون برسید یه سوال داشتم شیافت اندومترین که همون پرژسترونه چقدر وقت طول میکشه جذب بشه؟
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ثمو جون همون نیم ساعت سه ربع کافیه اما من معمولا شیاغ سیکلو که میذاشتم دو ساعتی میخوابیدم..... اما خوب حداقل نیم ساعت ۴۵ دقیقه لازمه!!!!!
سارا جون ان شالله حال دخملی زود خوب میشه میرین خونه
بیمارستان با نی نی سخته حق داری صبور باش
سارا جون چرا دستگاه اجاره نکردی ببری خونه دیگه تو بیمارستان اذیت نشی ؟
اکثر بچه ها زردی میگیرن الان تمام فکرم مشغوله برای نی نی خودم
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
آنا جون ممنون از توضیحات کاملت من حتما پیش دکتر سعیدی میرم و راجع به کیفیت جنینا سوال میکنم اگه جنینا بی کیفیت بوده باشن چی ؟ باید چی کار کنم ؟؟؟؟/ اگه مشکل آندومتریوز داشته باشم باید لاپراسکوپی بشم ؟ هزینه عملش چقدره ؟ چون خیلی بی پول شدیم من موقع نزدیکی و پری مخصوصا روز اول درد دارم ...... فک میکردم طبیعیه و همه درد دارن