2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مرسی اناجون به لطف خدا ودعای شماودوستان امروزپانکچرشدم وخداروشکر16تاتخمک داشتم امروزبیشتراسترسم این بود که همسرم بتونه راحت نمونه بده که خداروشکرمشکلی پیدانکرد حالا فردابایدزنگ بزنم ببینم چن تاجنین تشکیل شده که گفتن پنجشنبه بیابراانتقال نازنین جون مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی به دنیابیاریش راستی اناجون امپولای پروژسترون تودمای محیط خونه باشه ایرادی نداره
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
ژینو جون تا جایی که من میدونم مال ایمونولوژی هستن.... نازنین جون عزیزم مبارکت باشه.... ایشالله به سلامتی بغلشون کنی..... درسا جون عزیزم شکر خدا..... ایشالله کلی جنین عالی داشته باشی.... عزیزم باید زیر ۳۰ درجه باشه.... اگه جایی هست مطمئنی زیر ۳۰ درجه هست که چه بهتر وگرنه مجبوری مثل کاری که من برا سلکسانام میکنم تو یه محوطه بسته با فاصله کنارش یخ بذاری که دماش بالاتر نره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرامش و باران عزیز نمیدونم کدومتون بودین که به خاطر ریسک هایپری زود پانکچر شدین!!!! به نظرم شاید این زود پانکچر شدن باعث شده تخمکا به اندازه کافی بالغ نشن.... نمیدونم این قضیه میتونه رو کیفیت جنینا تاثیر بذاره یا نه بهتره با جنین شناس در این مورد صحبت کنین ببینین میتونسته یا نه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان ممنون بابت پاسخ به سوالاتمونو هرچی تلاش کردم الان خصوصی برات بفرستم نشد گفتم بیام اینجا هم تشکر کنم هم بپرسم واقعا آیو آی برای شرایط ما بهتره؟ عاخه شنیده بودم واسه مردهایی که مشکل اسپرم دارن بیشتر جواب میده تا کسانی که مشکل تحرک و مورفولوژی ندارن!؟!!! خلاصه خیلی امیدوارتر شدم آنا جان و به همسرمم پیام شمارو خوندم هردو انرژی مثبت گرفتیم شاید بارآیو آی جواب بگیریم نخواد واسه میکرو هزینه کنیم بازم بی نهایت تشکر عزیزم التماس دعا راستی میشه بگی شما چه مارک امگا سه میخوری که میدونی حیوه نداره؟! بعد اینکه آز انعقادی بدون اون دوتا آیتم که گفتین گرونه اعتبار تشخیصی داره؟ در نورد مشکل انعقادی و روزه هنوز نتونستم خودمو قانع کنم روزه نگیرم یا مثلا طی روز آب بخورم این در شرع استثنا هست مگه؟!؟ واقعا برام سوال شده؟ ممنون از وقتی که میزاری و پاسخ میدی
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
ممنونم از شما دوستان عزیز. من بیشتر بخاطر درد و شرایط جسمی خودم خیلی اذیت بودم و احساس کردم که همسرم رعایت اوضاع و احوال منو نمیکنه و از نظرش چیز مهمی نیست. البته خدا رو شکر همه چیز به خیر و خوشی تموم شد.. متشکرم دوستان عزیز و صمیمی .
نازنین جان مبارک باشه امیدوارم بسلامتی نه ماه رو به پایان برسونی.
درسا جان ایشالا 16 تا جنین با کیفیت عالی داری.یه سوال زمان دادن نمونه شما هم کنار همسرت بودید ?همسرم تنهایی اصلا نمیتونه
کتی جون به این شماره اگه دوس داشتی ز بزن خیالتم راحت میشه 09640
امروزز زدم به پاسخ گویی مساعل شرعی توضیح دادم براشون. گفت اگر با گرفتن. روزه سیکل درمانیت مشکل ساز میشه واجب نیس
و
اینکه دکتر به من گفتن یکی از شانس های موفقیت برای تو اب خوردن زیاده.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
ممنون اناجون ممنونم آوا جون نه من اون موقع برای عمل رفته بودم خودش تنها رفته بودوشکرخدا نمونه روداده بود ولی شوهرم میگفت بعضیاکه نمی تونستن باهمسرشون میرفتن موقع نمونه دادن فقط بایداسترس روازخودش دورکنه چون استرس زیادی باعث میشه نتونه نمونه بده اگه باهم بودن براش بهتره حتما همراهش باش امیدوارم به نتیجه برسین ومشکلات همواربشه
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
مرسی درسا جون..خیلی نمونه دادن سخته سه دفعه تا الان دادیم .با وجود اینکه منم کنارش هستم با اعصاب خوردی انجام داده. منم زود از کوره در میرم.ایشالا که این روزای تلخ پایان شیرینی برای همه داشته باشه
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
فدات کتی جون کاری نکردم.... عزیزم تا جایی که میدونم تو آی یو آی اسپرم رو شستشو میدن و عملا اسپرمای خوب رو انتخاب میکنن اما اگه اسپرم تحرک لازم نداشته باشه و درصد مورفولوژیش قابل قبول نباشه فکر نکنم لقاح صورت بگیره.... در کل من بیشتر دیدم آی یو آی برا کسایی که مشکل تخمک گذاری داشتن و تخمک گذاریشون مشکلش در حد تحریک تخمکگذاری و تقویتش بوده بیشتر جواب داده.... اما وقتی مشکل اسپرم حاد بشه به میکرو و آی وی اف پناه میارن.... حتی برا آی وی افم تحرک نسبتا قابل قبولی نیازه.... اما چون تو میکرو دیگه اسپرم کاملا گلچین میشه و تزریق میشه برای شرایط حادتر به درد میخوره.... حتی دقت کنی مثلا میگن برا آی یو آی تحرک باید از یه درصدی که الان دقیق تو ذهنم نیست بالاتر باشه و مورفولوژیشم قابل قبول باشه.... خلاصه آی یو آی به نظرم برا خانومایی که تا حدی به تحریک تخمکگذاری نیاز دارن یا لوله هاشون بستست و یا لوله ندارن و نیازه اسپرم مستقیم انتقال داده بشه و ... کاربرد داره.... حتی اگه خودت از این جهات مشکل نداشته باشی طبیعیم میتونه جواب بده!!!! خلاصه با توجه به اینکه من ویوی کاملی از شرایطتون ندارم حدسیاتمو گفتم.... بهتر بگم یکم قویتر از اقدام طبیعیه و یه سری موانع رو رد میکنه.... و اما در مورد روزه من در حدی نیستم که بخوام بگم شرعا چیکار میتونی بکنی فقط میدونم اگه برات ضرر داشته باشه روزه نباید بگیری.... یه چیزی هم تو این مایه ها شنیدم که اگه اشتباه نکنم دیابتیها یا بیماری دیگه ای میتونه روزه بگیره ولی آب رو در طول روز بخوره اما از لحاظ حکم شرعیش اطلاع موسقی ندارم.... میتونی از مرجع تقلیدت پرس و جو کنی یا کسی که بتونه حکم شرعی رو برات تفسیر کنه.... من خودم شخصا اعتقاد دارم اگه برات ضرر داره نباید بگیری.... و اما در مورد آزها.... همه فاکتورا به جز همون دو مورد.... مثل پروتئینهای سی و اس و آنتی ترومبین۳ و هموسیستئین و ..... فاکتورای مهمین.... البته اگه مثل من همه اینا برات نرمال نشه و فقط مشکلت با همون دو فاکتور رو نشه!!!!! آوا جون عزیزم بله میتونی کنار همسرت باشی.... البته تو ابن سینا و آبان امکانش بود حالا مرکزی که شما هستین نمیدونم باشه یا نه.... معمولا تو بخش آی وی اف اتاق یا اتاقهایی برای این کار و همراهی شما با همسرتون در نظر گرفته میشه!!!! آوا جون دقیقا درسته چون آب تو این پروسه خیلی حیاتیه حتی برا کساییکه مشکل انعقادی ندارن.... چون خود این داروها غلظت خونو بالا میبرن دیگه اگه مشکلم داشته باشه حادتر میشه شرایط!!!! فاطیما جون ایشالله پنجشنبه یکی از بهترین روزای زندگیته!!!! لی لی جون من استفاده نکردم اما احتمال میدم باید کامل بذاری چون غیر این بود توضیح میداد.... آوا جون عزیزم با شرایط همسرت آرامش تو خیلی مهمخ و نباید از کوره دربری.... چون اگه راحت بود براش انقدر اذست نمیشد.... پس سعی کن آرومش کنی و بهش آرامش بدی....
سلام بچه ها...از دیشب دل درد بدی گرفتم دقیقا زیر دلم درد میکنه دو طرف تخم دونام تا حالا اینجوری نبودم..به نطرتون چکار کنم دبگه حال دکتر رفتنم ندارم تازه پیش طرازی بودم سونوم کرد گفت مشکلی نداری..اصلا راحت نمیتونم راه برم درد میگیرن