2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضرر نداره که؟

نه عزيزم اينو دكتر واسه بعد انتقال واسم تجويز كرد با خيال راحت بخور من دوروز استفاده كردم خوب شدم با غذات سبزي خوردن زياد بخور و كاهو من خيلي يبوست ميگرفتم ولي از اول انتقال روغن زيتون و اين شربت خوبم كرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانمی خوبی ؟نگران نباش گزینه ی ای وی اف رو گذاشتن برای کسایی که این مشکلات رو دارن دیگه...من ذخ ...

عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشی؟ شما هم ای وی اف کردین؟ اگه آره مشکلتون چی بود؟ منم پنج شنبه انتقال دارم بار اولم هست... 

عزیزم من و دخترم همیشه دعاگوت هستیم مادر نازنین آینده💟💚💙

مرسی خواهری الهی به سلامتی بارتو زمین بذاری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من روز دوم انتقالم اما دو روزه یبوسیت گرفتم انجیر و الو و انگور و اب هم میخورم فایده نداره چکار ...

اب جوش بخور عزیزم حتما گرم باشه هر ۷.۸ لیوانی که میخوری گرم باشه بعد ۲روز خوب میشی انشاللله💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشی؟ شما هم ای وی اف کردین؟ اگه آره مشکلتون چی بود؟ منم پنج شنبه ان ...

ممنون خانمی.بله من میکرو کردم.مشکل اصلی کم تحرکی،مورفو و تعداد و کیفیت پایین اسپرم بود

ان شاالله که با اولین انتقالت مامان میشی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر اورولوژ خوب تو تهران یا رشت کسی نمی شناسه که با انصاف باشه بخاطر پول کار نکنه کارشم خوب باشه

توی رشت ما پیش دکتر حمیدی مدنی میرفتیم قشنگ دارو میداد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توی رشت ما پیش دکتر حمیدی مدنی میرفتیم قشنگ دارو میداد.

آها ممنون عزیزم اتفاقا حمید مدنی تک بیمارستان پارس تو گروه خانوم دکتر صدری بود دوبار شوهرم تو همون بیمارستان پارس قسمت درمانگاه پیشش ویزیت شد ولی دیگه میگن اونجا نمیاد آره خیلی دکتر خوبیه ولی اسمش یادم نبود ممنون از راهنمایبتون

پس تشخیصش خوبه بنظر شما؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هم ایمنی هم انعقادی هم فاکتور سقطم بالاست بگو چه مشکلی ندارم اونو بپرس خواهر

عزیزم با وجود این مشکلات برو تهران پیش دکتر عارفی تو این زمینه حتما میتونه کمکتون کنه

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی‌، امروز به یادت بودم به کجا رسیدی؟ کی پانکچر هست به سلامتی؟ 

سلام زینبی جان ممنونم گلم من سری دوم داروهامم از چهارشنبه گرفتم تا یکشنبه مجدد برم سونو روز هفتم پریودی پنج تا تخمک چپ و دوتا راست داشتم حالا نمی‌دونم خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟ ولی گفت اندومتر عالیه وضعیت رحم خوبه منتظرم یکشنبه روز یازده پریودم سونو بشم ببینم دکتر چی میگه 

ممنونم به یادم بودی 💙