2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
جنین شما بلاست بود . من روز اول هم درد کمر وشکم داشتم غروبش لک صورتی وقرمز دیدم الان روز۱۱ انتقالم د ...

اره عزیزم بلاست بود من یک هفته بعد انتقالم لک دیدم بعد کمر دردام شروع شد ایشالا مال شمام لک لانه گزینی بوده 

ایشالا که خوش خبری

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خداروشکر عزیزم.لپ گل دخترتو ببوس😍😘 عزیزدلم من طبق سزارین تقریبا ۹ یا ۱۰ هفته دیگه دارم به امیدخدا ...

سلام عزیزم💜

شکر خدا من و دخترم خوبیم❣💞

ماه آخره و دردسرهای شیرینش...☺

دعاگوی همتون هستم💟

شما چه خبر؟

مامان جدید داریم؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم اره شنیدم باید با فاصله از اهن خورده بشه.سعی میکنم تنظیمش کنم.مرسی.تیکرتو عشقه😘ان شاالله ...

عزیزم من کلسیم رو بعد ناهار میخوردم. الان نزدیک سه هفته میشه که دیگه قطعش کرده برام دکتر.اخه انقباض داشتم...

اولی یاس بانو بعد من💚💟💙💜 تیکر من بر اساس سزارینه از یاس بانو طبیعی..

ان شاءالله بسلامتی همه مادرا نی نی هاشون رو بغل کنن😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه سزارینم، اخه اگه باز نکنن جا هست اسپرم وارد بشه؟ برای بچه ی بعدی🤔 حالا من نمیدونم زیاد از آناتوم ...

سلام عزیزم.چطوری؟؟؟

آقا پسرت خوبه😍😍 

چه خبر؟سونوی آخر رو رفتی؟نی نی چند کیلو بود؟کی تاریخ زایمان زدن؟؟

و اینکه اگه پرولوتون رو شروع کنی باید تا هفته ی اخر ادامه بدی؟ بچه ها واقعا اگه مشکلی نداشته باشیم ف ...

عزیزم من بعد ماه سوم.. پروژسترون هرروزه ام قطع و بجاش پرلوتون تجویز شد.. دوهفته یبار.. ۹مرداد آخریشو زدم..

زایمان زودرس برای هرکسی ممکنه رخ بده. ربطی به آی وی اف کردن یا طبیعی باردار شدن نداره عزیزم.

استراحتت خوب باشه و کار سنگین نکنی همه چی خوب پیش میره ان شاءالله❤

پس زیاد نیست الحمدالله.دیگه واقعا خجالت میکشم برا بار هفدهم دارم انتقال میدم

عزیزم من و دخترم همیشه دعاگوت هستیم مادر نازنین آینده💟💚💙

سلام عزیزم.چطوری؟؟؟ آقا پسرت خوبه😍😍  چه خبر؟سونوی آخر رو رفتی؟نی نی چند کیلو بود؟کی تاریخ ز ...

سلام گلم، ممنون خوبیم ما ام❤️❤️ شما چطوری؟ نی نی گولو چطوره؟ دیگه واسه خودش خانمی شده😃 سونو آخر 35 هفته وزنش 2400، دکتر آزمایش قبل عمل رو نوشت که دادم، نوار قلبم فردا بگیرم، پنجشنبه وقت دکتر دارم، احتمالا تا سوم چهارم شهریور زایمان کنم تو هفته 38، دعا کن برام دوستم😇🙏 تو چطور؟ سونو رفتی همه چی خوب بود؟ کپلی شده؟ زایمانت همون دهم هست؟ 

من امروز روز ۱۱ انتقالم بود منم انداختم روی توالت فرنگی و اومدم روی مبل دراز کشیدم شوهرم رفت اومد ...

عزیزم مادر شدنت رو تبریک میگم💓

سلام دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 🌹 خواهشی دارم میشه برای سلامتی بچه ام دعاکنید امروز صب ...

عزیزم من الان پستت رو دیدم 🍀

چطوری؟نی نی خوبه عزیزم❤💓❤

ان شاءالله سایه حق بالاسرتون باشه همیشه 🌼🏵

عزیزم من بعد ماه سوم.. پروژسترون هرروزه ام قطع و بجاش پرلوتون تجویز شد.. دوهفته یبار.. ۹مرداد آخریشو ...

مرسی عزیزم.دلیل تجویز پرلوتون چی بود؟ من دکتر تجویز نکرد خودم گفتم از زایمان زودرس میترسم واسم نوشت اما بعدش پشیمون شدم نزدم هنوز

اره عزیزم بلاست بود من یک هفته بعد انتقالم لک دیدم بعد کمر دردام شروع شد ایشالا مال شمام لک لانه گزی ...

عزیزم وقتی لک دیدی سلکسان و آسپرین رو قطع کردی؟

و اینکه شما سلکسان رو قبل از انتقال شروع کردید یا از روز انتقال؟

عزیزم وقتی لک دیدی سلکسان و آسپرین رو قطع کردی؟ و اینکه شما سلکسان رو قبل از انتقال شروع کردید یا ا ...

من هپارین دارم عزیزم

فقط اسپرین قطع کردم

هپارین از روز اول انتقال

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
زینب جون خوبی عزیزم؟کی میری سونو ان تی؟ان شاءالله زودتر تهوعتم برطرف میشه

عزیزم کجایی کم پیدایی.؟؟

تل پیامت دادم جواب ندادی.

ان تی رفتی چیشد؟؟؟