2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها من امروز معذرت میخوام رفتم دستشویی خودمو شستم احساس بیرون زدگی کردم تو واژنم چرا اینطوری ...

گلم من تا حالا چنین چیزی نشنیدم، سریع برو دکتر

من بیمارستان نیکان میدونم همیشه متخصص زنان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با همون ژیلت میزنم، آینه میگیرم میزنم، چون میترسم موبر ضرر داشته باشه، راستی مرجان شکمت ترک خورد ...

منم ذوق میکنم سکسه میکنه..😍

ان شاءالله ماه دیگه این موقع بسلامتی نی نی هامون کنارمونن..

من نه ترک نخورد.. نود تومنم دادم ب کردم.. 

میزنما ولی تنبلم منم.. 😅😅😅😅

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها  من ماه پیش پانکچر شدم و این ماه دکتر گفت روز دوم یا سوم پریود بیا که کارای انتقال ...

سلام.از لحاظ خوراکی برا همسرتون چه چیزهایی استفاده کردید؟چیزهای گرم بخورن یا نه.؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
طبیعیه عزیزم تا وقتی سوزش و خارش نداری هیچ مشکلی نیست 

مرسي مهربونم از جواب دهيت....فقط يك جيزي نكرانم رفتم سونو صداي قلبشو شنيدم ولي مثل خانوماي دكر تهوع ندارم كلا زياد علايم ندارم همش مترسم ني ني نباشد😣😣😣

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دی اف ای راحت میاد پایین.فقط مراقبت میخواد.باردوم ک از داد رسید به ۳۸ ، اصلا باورم نمیشید.تااینکه شد ...

انشاا..که هر چه زودتر مامان شی.منم همسرم dfiبالا داره.دکتر دیباوند فرستاد پیش دکتر خردمند.ولی ما تصمیم داریم بریم پیش دکتر هنرمند.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
مرسي مهربونم از جواب دهيت....فقط يك جيزي نكرانم رفتم سونو صداي قلبشو شنيدم ولي مثل خانوماي دكر تهوع ...

عزیزم هر کس یه جوریه.

من از حالت تهوع کلافه شدم ، اما همش میگم شاید از داروهاست.

حتی بارداری های قبلیم انقد حالم بد نبود ، کمی تهوع خفیف داشتم.

برو خدا رو شکر کن. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم من تا حالا چنین چیزی نشنیدم، سریع برو دکتر من بیمارستان نیکان میدونم همیشه متخصص زنان داره

ممنون زینب جون زنگ زدم پرسیدم گفت فکر میکنی تا زمانی که درد و لک و خونریزی نداری مشکلی نیست فکر کنم زیادی حساس شدم از وقتی فهمیدم آزی جون بدون هیچ علامتی فرشتشو از دست داد کلا استرس دارم

خدا جونم شکرت...
منم ذوق میکنم سکسه میکنه..😍 ان شاءالله ماه دیگه این موقع بسلامتی نی نی هامون کنارمونن.. من نه ترک ...

مرجان جون از چند هفتگی دکترت بهت کرم داد برای ترک؟من همینجوریش رو ب ا س ن و پشت زانوهام پر از ترکه خواهرشوهرم همش میگه چرا دکترت بهت نداده 😒

خدا جونم شکرت...
مرسي مهربونم از جواب دهيت....فقط يك جيزي نكرانم رفتم سونو صداي قلبشو شنيدم ولي مثل خانوماي دكر تهوع ...

نگران نباش عزیزم منم تهوع ندارم فقط بعضی وقتا زیر دلم ی دردایی دارم توکل به خدا ان شاءالله به سلامت این ۹ماه و طی کنی

خدا جونم شکرت...
آره گلم نشون میده ولی چون زود هست احتمالا بگن 48 ساعت بعد هم تکرار کنی ولی اگه دو روز دیگه هم بتونی ...

زينب جون من هيچيم نيست هيچ علايمي ندارم دارم دق ميكنم همه ميگ ما نداشتيم ولي يذره دلدرد كه داشتن من حتي اونم ندارم به خاطر همين گفتم شنبه برم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بهار جون من تجربه ای یو ای ندارم ولی فکر کنم چون آزمایشت منفی بوده پریود شدی ان شاءالله طبیعی باردار ...

آره ولی خیلی زود شدم از این تعجبم می گیره بازم ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانوما این جواب آزمایش شوهرمه واریکوسل داره بنطرتون با این آزمایش واریکوسلشو عمل کنه بریم میکرو یا نه مشکلی نداره چون یه دکتر به ما گفت اگه طبیعی می خواین باید عمل کنه ولی میکرو نیازی به تحرک نداره عمل نمی خواد یه دکتر دیگم گفت باید حتما عمل کنه چون تحرک نداره نمی دونیم چیکار کنیم دقیقا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏