2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
وای مرسییییی آنای عزیزم.تو یه دریا محبت وکمکی برا خلق خدا.نمیدونی چقد در حقم لطف کردی از صبح همش داشتم میگشتم دنبالشون داشتم دیوونه میشدم آخه من شهرستانم به دکترای تهران دسترسی ندارم.فقط اگه برات جور میشه رنج نرمال وخوبشم جهت انتقال بهم بگی واقعا ممنونت میشم.البته اگه به زحمت نمی افتی آنا دلم میخواد نه فقط تو این برهه که درگیر مسئله بچه هستیم که برا همیشه باهات در تماس باشم.قربونت برم
بهار جون آره عزیزم.... دی اف آی که عالیه..... فقط تحرک تندش صفره که اونم چوم تحرک کندش ۲۵ هست ایرادی نداره..... مورفولوژیشم که ۳هست یعنی اصلا نگرانش نباش..... ژینا جون فدات عزیزم..... خواهش میکنم تمام سعیمو میکنم یا خودم یا از طریق دوستان رنج نرمالشو پیدا کنم..... قربونت عزیزم لطف داری.... من در هر شرایطی و هر جا و مکانی که باشی برات بهترینارو آرزو میکنم..... ببین دخملمم داره حرفمو تایید میکنه با تکوناش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر بهار جون... نه نازنین جون یکی یدونست دخمل مامانی.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم باران و آرامش و دلارا جون...... چند تا سوال ازتون دارم..... ممنون میشم جواب بدین شاید بشه فهمید علت نگرفتن و منفی شدن چی بوده..... آرامش جون یادمه گفتی ۵ تا جنین برات انتقال داد.... طرازی ۵ جنین رو در صورای انتقال میده که کیفیتشون پایین باشه..... یادمه گفتی گفته چون کیفیتشون خوب بوده.... اما این با عقل جور در نمیاد..... یادمه میکروی دومم من ۴ تا جنین داشتم..... هر چی گفتم ۲ تا انتقال بده گفت ۲ تا از جنینات خوبن اما دو تای دیگه چون قابلیت فریز نداره برا اینکه هدر نره انتقال میدم شاید احتمال رو بالا ببره..... به نظرم برا شمام همه ۵ تا کیفیت نداشتن..... به نظرم بهتره بفهمی کیفیت جنینات چه جوری بودن..... یه سوالم از هر سه تون دارم..... گروه خونیتون چی بوده؟ جنیناتون فرش بوده یا فریز..... اگه فرش بوده چند تا تخمک ازتون گرفتن.... چتد تاش جنین شده و .... راستی یه چیزی که من فهمیدم اما نمیدونم درسته یا نه احتمال گرفتن جنین ۴ روزه بیشتر از ۵ روزه و بلاست هست..... چون جنین بلاست فرصت کمی برا لانه گزینی داره..... یعنی اگه نتونه بلافاصله لانه گزینی کنه به درد نمیخوره..... اما به نظر میاد جنین ۴ روزه فرصت پیدا کردن جای مناسب و لانه گزینیش بیشتره..... راستی دلارا و باران و آرامش جون میدونم الان شرایط خوبی ندارین..... اما اگه دوست داشته باشین بد نیست با هم در مورد پروتکلتون و اینکه شرایطتون چی بوده و چیکارا کردین و .... با هم بحث و بررسی کنیم شاید این وسط تونستیم با همفکری هم علت نگرفتن رو پیدا کنیم..... البته این پیشنهادم فقط به شما نیست..... به تک تک دوستانی هست که منفی شدن.....
آنا جون سلام امیدوارم حالت خودت و دختر گلت خوب باشه من گروه خونیم b+ ... جنین فرش برام انتقال داد ( 3 تا بلاست ) 27 تا ازم تخمک گرفتن گه 12 تاش گفتن به درد می خوره که از این 12 تا 7 تاش بلاست شد و 3 تاش رو انتقال دادن ....درضمن 9 اردیبهشت ماه هم عمل هیستروسکپی انجام دادم همراه با خراش که طرازی گفت رحمت هیچ مشکلی نداره ...... عزیزم بزار یه توضیح کلی برات بدم من سال 91 به تشخیص دکتر تهرانی نژاد عمل هیسنروسکپی و لاپارا انجام دادم که اون موقع هم کیست داشتم و هم تو عکس رنگی مشخص شد که یکی از لوله هام چسبندگی داره که با عمل هر دو مشکل حل شد و دکترم گفت تا 3 ماه زمان داری برای بارداری طبیعی در غیر این صورت باشد ای وی اف کنی که نشد و من ای وی اف کردم... ازم 26 تا تخمک گرفتن گه 16 تاش جنین شد که هایپر شدم و انتقالم عقب افتاد... بعد از دو ماه اولین بسته رو انتقال دادم که منفی شد دومی هم همین طور سومی رو آزمایش انعقادی برایم نوشت که من بعدا متوجه شدم آزمایشاتم کامل نبودن چون نمی دونستم .... مشخص شد مشکل ژن غلظت خون دارم سری سوم آسپرین و سلکسان داشتم بازم نشد و سری چهارم که با شما آشنا شدم تمام آزمایشات لازم رو انجام دادم که سی دی مارکرام همه نرمال بودن و فقط آنتی تی پی بالا داشتم که سری چهارم تهرانی نژاد بهم پردنی روزی یکی دادو سرم هم نداد گفت منسوخ شده که بازم منفی شدم........... آزمایش ژنتیک کاریو تایپ انعقادی و ایمنی و .... تماما انجام شده با طرازی قبل عید ویزیت شدم که گفت باید هیسترو کنم ( البته من تومطب یه بار خراش داده بودم که طرازی قبول نداشت ) و بقیه داستان .... هم سلکسان داشتم و هم سرم و هم پردنی و ...... بازم خدا نخواست نگرفت همسرم هم مشکل مورفولوژی داره که 4% ببخشید طولانی شد از خدا بخواین بهم آرامش بده از دیروز تا حالا دارم گریه می کنم ولی چه فایده چقدر می تونم ادامه بدم تمام تن و بدنم می لرزه دیشب نزدیکه سه ساعت شوهرمو بغل کردم و گریه کردم تمام خانواده م ناراحتن و در عذابن واقعا مستاصلم نمی دونم چیکار کنم ادامه بدم یا برای همیشه قیدش رو بزنم.
یادم رفت بگم من یکبار هم طبیعی باردار شدم که سقط شد...... نمی دونم مشکل اندو متریوز دارم یا نه ولی هیچ درد قاعدگی و نزدیکی ندارم و آزمایش ca-125 نرمال بوده !!! به نظرت برم مطب دکتر نصر سونوگرافی می تونه تشخیص بده که آندومتریوز دارم یا نه ؟
سلام عزیزان باران جون و دوستانی که منفی شدین واقعا متاسفم. من روز پنجم انتقالم هستم . مجبور شدم از امروز بیام سرکار . به نظرتون برای جنین هام مشکی پیش میاد یعنی احتمال بارداریم کم میشه ؟ البته کارم اداریه و فقط رو صندلی نشستم.
سلام خانما خوبین همگی؟ باران جان اگه مشکل مالی نداری ناامید نشو برو دنبالش شما این همه سختی کشیدی بازم برو انشالله نتیجه بگیری دوستان یه سوال داشتم اگر در حین سیکل کسی هایپر بشه پانکچر اون ماه اتفاق نمیفته؟ یا پانکچر میکنن انتقال و میندازن جلو.میشه یه توضیح بدید؟
اوا جان تا اونجا که من میدونم بعد از پانکچر اتفاق هایپری میفته یعنی ممکنه جای اون فولیکولایی که خالی میکنم اب جمع بشه توانایی که تخمک زیاد دارن بعد از پانکچر که از میدن اگر اوکی بود همون موقع انتقال میفته