2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مهربونم مرسی که خالصانه وقت میزاری و تک تکمون برات مهم هستیم یه دنیا ازت ممنونم از خدا میخوام تا چند ماه دیگه پرنسس کوچولوت رو صحیح و سالم و با آرامش عاشقانه در آغوش بگیری
من کم کاری تیرویید و پرولاکتین بالا ( میکرو آدنوم ) دارم که هر دو با لووتیروکسین و کابرگولین تحت کنترل و نرمال هستند....عکس رنگی از رحم بدون مشکل همسرم آزو اسپرم که با تسه ازش اسپرم میگیرن. سری اول رویان رفتم کلا 5 تا تخمک داشتم که 3 تاش جنین شد و هر 3 تارو فرش انتقال دادن که تنگی نفس شدید داشتم و پروژسترون رو قطع کردم داروهام فقط اسید فولیک و پروژسترون بود ......... بدون استرادیول گفتن ضخامتت خوبه که جواب آزمایشم منفی شد. سری دوم اومدم پیش طرازی : تمام آزمایشهای ایمنی + انعقادی + جهش ژنی + کاریوتایپ (خودم و هسرم ) رو انجام دادم. مشخص شد که هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی...... تجویز ب6 و آمپول ب12 + آ.اس.آ+ کیوتن 100 تا چند ماه تو اردیبهشت ماه با طرازی هیستروسکوپی با خراش انجام دادم که مشکلی نداشتم. شروع سیکلم با منوپیور و فوستیمون و ستروتاید که متاسفانه بازم تنگی نفسم شروع شد و طرازی آمپولامو قطع کرد گفت حساسیت نشون دادی .... برای همین تخمکهام کم شد و سریع پانکچر شدم........ کلا 6 تا تخمک با ای .ام.اچ (ذخیره تخمدان) 4.8 ازم گرفتن و همزمان همسرم تسه شد که 5 تا جنین تشکیل شد. من سه شنبه پانکچر شدم و شنبه صبح انتقال دادم پس جنین ها باید 4 روزه باشن والا روز انتقال طرازی گفت کیفیتشون خوبه چون جنینای خوبین 5 تاشو انتقال بده که شانست بیشتر شه چون 2 تا جنین ارزش فریز نداره ممکنه نمونن. حالا شاید برای دلخوشی من گفت کیفیتشون خوبه باید برم با جنین شناس بیمارستان آبان در مورد جنینا سوال کنم سرم آی.وی.آی.جی + آمپول gcsf داروهامم : روزانه 2 عدد پروژسترون + 1 عدد سلکسان + استرادیول 2 میل روزی 2 تا +پردنیزولون از هفته دوم انتقال روزی 2 تا + آ.اس.آ روزی 1 عدد + آمپول HCG روز دوم و پنجم انتقال + اسید فولیک + مولتی دیلی + کلسی کر
بچه ها انکسوپارین همون سلکسان هست ?
میخواستم بپرسم این امپولا رو باید کجا نگه داشت ? همسرم جلو جلو. این دارو رو تهیه کرد چون. تو اخرین برگه دفترچه نوشته شده وباید یه دفترچه جدید بگیرم این دارو رو روماتولوژ برام نوشت ! فعلا گزاشتم تو اتاق ! شما چی ? باخوندن پست ارامش دلم لرزید ....خدایا کمکمون کن !