2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
ببخشید چون با گوشی هستم مجبورم کم کم ارسال کنم ادامه عذاها را به صورت سرد مصرف نکنید نوشیدنیهای سرد به همراه یخ توصیه نمیشه سبزیجات را به طور خام مصرف نکنید زیرا مقدار زیادی خون و انرژی برای هضم مصرف میشود از مصرف غذاهای دارای چربی اشباع شده پرهیز نمایید مثل کره غذاهایی که بیش از دوازده ساعت مانده اند مصرف نکنید ماهی ها با جیوه بالا مصرف نکنید از مصرف غذای سرخ کرده بپرهیزید مصرف سالا د سبزیجات توصیه نمیشه به جای آن سالاد میوه جات مصرف نمایید
این نیز بگذرد...
ادامه مصرف روزانه یک عدد قرص مولتی ویتامین توصیه می شود مصرف آنتی اکسیدانها. توصیه می شود مصرف کپسول بروملین بعداز ترانسفر به لانه گزینی کمک ی کند بروملین یک آنزیم است که از ساقه آناناس گرفته می شود و از واکنش های التهابی ممانعت بعمل می آورد مصرف روزانه یک تا چهار عدد بین وعده های غذایی توصیه می شود
این نیز بگذرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کنید بعداز انتقال جنین موقع اجابت مزاج از زور زدن پرهیز نمایید اگر مستعد یبوست هستید مصرف فیبر را افزایش دادة و یا از نرم کننده های مدفوع استفاده نمایید پ از عمل انتقال جنین استقاده از توالت ایرانی بلامانعفاست از انجام ورزش هایی که نیاز به ایستادن طولانی مدت یا بلند کردن اجسام سنگین دارد یا باعث افزایش فشار داخل شکم یا نفس نفس زدن می شود پرهیز کنید ورزش پیاده روی البته نه بلافاصله بعد عمل انتقال توصیه مى شود از شنا کردن به علت عفونت احتمالی پرهیز شود
این نیز بگذرد...
مصرف فرآورده های پروژسترونی تا زمان مشخص شدن جواب آزمایش آمپولهای پروژسترون را درون یخچال نگهداری نکنید قبل از تزریق. شیشة آمپول را مدتی در دست خود نگه دارید و آنرا گرم کنید ماساژ محل تزریق و به کارگیری حرارت مرطوب مثل نشستن در وان آب گرم بعداز تزریق پروژسترون برای کاهش درد و جلوگیری از تشکیل آبسه در محل تزریق بسیار موثر است شیاف های پروژسترونی جهت استعمال واژینال می باشند به هیچ وجه آنها را از طریق رکتال استعمال ننمایید زیرا تاثمیر خود را از دست خواهند داد
این نیز بگذرد...
ادامه قبل از انجام ترانسفر به منظور ریلکس شدن ماهیچه ها و تاندون های زیر شکم افزایش گردش خون و کاهش التهاب و از بین بردن اسپاسم و کرامپ از کیسه آب گرم رو و زیر شکم استفاده نمایید تنفس عمیق به ویژه در صبح باعث آرامش بخشیدن به دستگاه عصبی شده و با کاهش کورتیزل استرس را کاهش می دهد بعداز ترانسفر داشتن آرامش بسیار مهم موزیکهای ملایم گوش کنید لانه گزینی جنین را درون رحم خود تصور نمایید زیاد بخندید در جمع دوستان و آشنایان باشید تنها نمایید تنهایی و انتظار باعث افزایش استرس میشود یک باور اشثاه خوابیدن در بستر بعد عمل ترانسفر است توصیه می شود که ریلکس باشید پوزیشن نشسته بهتر است همیشه پاهای خود را گرم نگه دارید و جوراب بپوشید ولی از قرار دادن کیسه آب گرم بر روی کمر و شکم خوددای کنید انجام طب سوزنی از روز ترانسفر به بعد بسیار توصیه شده
این نیز بگذرد...
فاطیما جون منم این حدودا لک داشتم یعنی دو سه روز قبل آز..... یه شیاف اضافه کردن و قطع شد و خونریزی و لج بینی اصلی رو بعد صدای قلب جنین داشتم..... احتمال داره لک لانه گزینی باشه.... اگه لک لانه گزینی بوده پس طبیعیه هنوز بی بی + نشده باشه.... چون یکی دو روز زمان میبره بتا بالا بره.... امیدوار باش عزیزم.... فقط تماس بگیر شاید برات شیاف اضافه کنن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سارو پیدا کردم رو تخمکه بعد پانکچر میخواد برا من رحم اجاره ای بشه یادمه یه سری از دوستان موقع پانکچر آزمایش پروژسترون میدادن که مشخص شه هایپر شدن یا نه واحتمال گرفتن جنین رو مشخص میکنه .لطفا اگه کسی تو این زمینه اطلاع داره بهم بگه که برا این خانم این آزمایشو انجام بدم این آزمایش دقیقا کی باید انجام بشه؟ اسم آزمایش همون اندازه گیری پروژسترون خونه؟رنج نرمالش چقده؟آخه این آزمایشو هر دکتری بلد نیست یادمه دکتر عارفی وقوامیو چند تای دیگه میدن.ممنون میشم ج بدین خیلی برام مهمه چون رحم اجاره ای خیلی هزینش زیاده.مرسی
فاطیما جون عزیزم حواسم بود که + شدی فقط چون پستت بعد پست فاطیما۶۶ بود فکر کنم پست تو هم مال اونه.... عزیزم من سه روز بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم که بعد افزایش پروژسترون به لک بینی تبدیل شد.... ژینا جون پست بعدی رو برات میذارم یکی از دوستان در جواب سوالت برام فرستاده بود!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز 2 بعد از پانکچر که قبل انتقال Lh Progesterone Estradiol strogen ژینا جون اینم اون آزهایی که پرسیدی قبل انتقال میخوایی ساروت انجام بده!!!!!
بهار جون نتیجه آز همسرت عالی بود.....