2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045276 بازدید | 684445 پست
لی لی جون من فقط یه ماه بعد لاپرا برا طبیعی اقدام کردم و گفتم شانسمو امتحان کنم و از ماه بعدش دیگه وارد سیکل شدم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Cd 20: 18/8 بود که رنج نرمال زده 3_15 Cd 19 :17.9 بود که رنج نرمالش 3 _14 Hla_Dr ;24 /5 که رنج نرمال 3 _15 هستش فقط دوتا cd ها رو پر رنگ نوشته و کنارش زده بالا اما Hla رو پر رنگ ننوشته و بالا هم نزده یعنی هم رنگ بقیه آزمایشات هست که تو رنج نرمال هستن
فدات عاشق نی نی جون...... ترنم جان عزیزم خوب هر سه شون بالان..... برا ۱۹ که میدونم لااقل پردنیزولون رو داری..... ۵۶ رو هم انجام دادی؟ ۱۶ چی؟ ۲۰ رو نمیدونم دقیقا نشونه چیه چون تا حالا ندیده بودم کسی از دوستان انجام بده..... خلاصه معلومه مشکل ایمنی داری حالا بستگی به این داره که تجویز دکترت چی باشه..... خیلی مواظب خودت باش نازنین.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی آنا جون من همیشه به این تاپیک سر میزنم و همه رو کامل میخونم آزمایشاتی که نوشته بودی روهم انجام دادم فقط بعضی هاشو نیلو نداشت انجام ندادم کاریوتایپ رو هم ندادم پیش پادمهر هم ویزیت شدم سونو نوشت پیش دکتر نصر مشکوک به هیدروسالپنکس هستم که باید دکتر نصر تایید کنه که هست یا نه
ترنم جان قضیه هیدروسالپینکس رو پیگیری کن چون خودش میتونه باعث میکروی منفی و ناباروری بشه..... خدا رو شکر که پیگیر بودی.... ایشالله به زودی جواب بگیری....
اخه از رو سونو میشه فهمید اما واسه من معلوم نبود از رو آزمایش Amh فهمیدم که بعد از اون چند بار دارو و آمپول گرفتم یه بار هم هایپر شدم بعد درمان. رو ول. کردم الان که سونو میکنم کاملا مشخصه که پلی کیستیک هستم