2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی باران جان . دکترم نیستش امروز. ولی میرم الان می نم
مـــــن ذره ای از خالــــــــــــق هستم ،اگر ضــــــرورتی بر وجود من نبود ، او هرگز مـــــــرا خلـــــــــق نمیکرد و من هرگز اینجــــــــــا نبودم .
آنا جان من دیروز آزهامو از نیلو گرفتم بردم ابن سینا دکتر مریم توکلی و دکتر سهیلا انصاری پور ویزیتم کردن....البته پیش پادمهر هم رفتم..... گزارش موارد مورد دار : lgM:271.8 lgA:455 CD 19:14.8 activated protein C: 90 Homocysteine(HPLC):14.10
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
دکتر پادمهر واسه بررسی بیشتر آز ذخیره تخمدان دادند و سونو پیش خانم ناصری دکتر انصاری پور هم آز بررسی بیشتر انعقادی دادن + آ ویتامین دی 3
لیلا جون فدات بشم عزیزم.... میدونم خیلی اذیت شدی.... عزیزم منم دفعه دومم جنین بلاست با کیغیت عالی انتقال دادم ولی منفی شد.... بعدا معلوم شد هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی.... عزیزم اکثرمون این روزای تلخ بعد منفی رو گذروندیم.... یکن زمان میبره دردت التیام پیدا کنه ولی به همت خودتم بستگی داره.... نباید تسلیمش بشی وگرنه رهایی ازش بیشتر زمان میبره..... به نظرم این آزهای تکمیلیو اونایی رو که انجام ندادی انجام بده اگه مشکلی باشه به احتمال خیلی زیاد با اینا رو میشن.... درد حین پری یا نزدیکی هم داری؟ اگه داری بهتره از نظر آندومتریوزم بررسی بشی.... عزیزم اکثرمون حتی با وجود داشتن خواهر و مادر تنهاییم چون هیچ کسی به اندازه همدردامون نمیتونن درکمون کنن.... بهار جون استرس نداشته باش.... عزیزم کافیه فقط رو قضیه سقطت تاکید کنی و اینکه دم عیدی خیلی اذیت شدی.... ازش بخواه برات هر آزمایشی که لازمه بنویسه.... استرس نده به خودت.... با شرایط تو احتمال اینکه بنویسه خیلی زیاده.... آرزو جون بستگی به بدنت داره.... مثلا من با رکتال یبوستم تشدید میشد.... باید ببینی برات خوبه یا بد.... عاشق نی نی جون عزیزم به سلامتی.... پس یه مرحله جلو افتادی.... لاپراسکوپیم شدی؟ راستی نمونه اسپرم رو موقع عمل پانکچرت میگیرن.... حالا تا اون مرحله خیلی مونده.... عزیزم خیلی از مراکز برا بارداری اول تعیین جنسیت نمیکنن حالا مرکزی که میری نمیدونم قانونش چیه!!! برا تعیین جنسیتم مجبوری میکرو یا آی وی اف کنی بعد جنینات پی جی دی میشن و جنسیت مطلوب از بینشون انتخاب و انتقال داده میشه.... باران جون پیدا کردن شیاف دیگه دردسری شده بود.... والا ایرانیشو نمیدونم اما ۲۰۰ میلش بیشتر بود.... حالا اگه خواستی حتما سیکلو باشه شاید بتونی دو تا ۲۰۰ به جای سیکلو ۴۰۰ بخری.... ملورین جان گونال و کلا هاش ام جی ها رو قانون تزریقش ساعت ۴ تا ۶ عصره.... اما سعی کن هر روز یه ساعت مشخص بزنی.... اگه امروز میخوایی بین ۴ تا ۶ بزنی مثلا ساعت ۵ هر روز دیگه همون ساعت بزن.... مهکان جون کلا چایی کمرنگ هم بخوری بد نیست.... اگه میتونی حتی کمترشم بکن.... باران جان والا طرازی خیلی از دارو ها رو ایرانی و خارجی بودنش تاکید نداشت فقط رو همین سیکلو تاکید داشت خارجیشو بگیریم.... منم چون میدیدم خیلی از داروهارو میگه ایرانیشم بگیرین مشکلی نداره اما سر شیاف تاکید داشت بالاجبار تهیش میکردم.... لی لی جون بقیع آزات رنجش رو نمیدونم الان حضور ذهن ندارم اما میدونم هموسیستئینت برا بارداری بالاست و حتی به ماکزیمم نزدیکه.... طبق گفته طرازی و چند تا مقاله که خوندم هموسیستئین برا بارداری بالای ۱۲ نباید باشه.... لی لی جون پس خوبه کارات دارن پیش میرن.... خوشحالم که دکترات دارن بررسی بیشتر رو انجام میدن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر جون بار اولمه میکرو انجام میدم توی نمونه اسپرم همسرم بندرت اسپرم هس که از همونا استفاده کردن دلارا جون اول اینکه از ته دل برات دعا میکنم نتیجه این زحماتت بغل کردن دردونه هات باشه عزیزم دوم اینکه منم روز شیش انتقالمه ولی از ته دل نیت کردم که خداجونم سپردم دست خودت باورت میشه از موقعی که این نیتو کردم خجالت میکشم دیگه به خدا رو بزنم جوابم مثبت شه میگم منکه سپردم دست خودش پس ایی التماسا واسه چیه اون صلاحمو بهتر میدونه اون بهتراز خودم میدونه اگه جواب بگیرم چقد خوشحال میشم دیگه فقط دعاهام شده برا دیگران اسمی از خودم نمیارم ولی خداییش از موقعی که سپردم به اوس کریم خیییلی آرامش دارم هییییچ استرسی هم ندارم نتیجه هرچی میخواد باشه من تسلیمه تسلیمم حالا شمام زبونی نگید خدا میسپرم دست خودت از ته دل نیت کن جوری که دیگه مطمن شی هرچی بشه برات بهترینه مطمن باش اروم میشی
بچه ها دکتر ارولوژیست خوب بهم معرفی میکنید؟؟؟؟♡♡♡♡♡
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
نازنین جان من ناصر امیرجنتی رو بهت معرفی میکنم..... ترنم جان روزای زوج مطب هست.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لی جون من هموسیستئینم نرمال بود.... من همه فاکتورای انعقادیم نرمال بود.... فقط تو جهشهای ژنی مشکل انعقادیم رو شد..... ایمنیمم همه شون نرمال بودن فقط سه تا از سی دی مارکرام اوضاعشون خراب بود.....
دکتر مریم توکلی گفتن واسه این مشکل انعقادی واسه سیکل میکرو دارو نمیدن و دکتر انصاری فعلا بهم اسپرین بچه داده تا نتیجه از جدید ......راستی دکتر پادمهر گفتن اندوم خیلی پیشرفت کرده راسشتش کمی نگران جواب از ذخیره تخمدان هستم...