2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
عزیزم انشاللله ک خیلی خیلی زود خدای بزرگ دلتو شاد کنه 

انشالله نيني تو ب سلامتي بغل بگيري، ممنونم منّت گذاشتي با اين دعائي كه از تَح قلبت برام كردي، انشالله خدا از زبون شما بشنوه و در حقم اجابت كنه

...
نمیدونم والا من تجربه ندارم ولی فکر نمیکنم ۵ ..۶ روز چیز خاصی باشه  

اره طبیعیه اما میگن سونو هفته های پایین تر درست تره

اره ماشینها خیلی بد میرن رو دست اندازا

انشاللله خدا به همه کمک کنه👐🌷💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم ببخشید چند وقت سایت نمیام آره عزیزم رفتم سونو گفت اختلافا همچنان هستن نم ...

نگین عزیزم من خیلی خیلی تو فکرتم و حس میکنم تمام این اتفاقات حکمتی دارن و حتما نی نی مشکلی نداره که خدا انقد سنگ جلوی پات میندازه...وگرنه تو تمام تلاشتو کردی

درضمن فکرنکنم هیچ سونو یا دکتری دلش برای حال و روزمون بسوزه و بخواد تعریف و تمجید الکی کنه.وقتی دکتر گفته از سری قبل بهتره و رشد داشته پس مطمئن باش همینطوره.شاید نی نیت یکم لاغره و اینجوری میگن...من شنیدم توی سونوها ممکنه حتی درست نشه اندازه گیری کرد

پس همه چیو بسپار به خود خدا.من و همه ی بچه ها هرلحظه به یادتیم و دعا میکنیم نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری دوست خوبم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم ببخشید چند وقت سایت نمیام آره عزیزم رفتم سونو گفت اختلافا همچنان هستن نم ...

سلام دوستان عزيز ، اميدوارم حال همه خوب باشه ، نگين جون من واقعا اين روزها فرصت سايت اومدن ندارم ولي اين دو سه روز خيلي به يادت بودم و الان اومدم يك خبري از شما بگيرم ، توكل به خدا خانمي ان شا الله كه هيچ مشكلي براي گل پسرت به وجود نمياد و به سلامت در آغوشش ميگيري .

من كه خيلي به ياد همه دوستان و همينطور شما هستم و اگر قابل باشم دعاگوي همتون .

عزیزم ماهای جان من دعا میکنم همیشه کل تاپیک و میخونم هر بار چت هارو میخونم برای اون شخص دعا میکنم م ...

ارامش عزيز انشالله به سلامتي و دلخوشي نيني تو بغل بگيري، مرسي بابت دعاي قشنگت، اميدوارم خدا از زبونت بشنوه به احترام عظمت اين شب كه شب دهوالارضه دعاتو درحقم اجابت كنه و به زودي وجود فرزندمو لمس كنم😭

...
ارامش عزيز انشالله به سلامتي و دلخوشي نيني تو بغل بگيري، مرسي بابت دعاي قشنگت، اميدوارم خدا از زبونت ...

انشاللله عزیزم حتما🌷🌷🌷🌷🌷

اره دحو الارض بچه ها التماس دعا 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دکتر من ک گفته نیلو برو  برا ازمایش ولی سونو مشکل نداره هر جا بری ...حالا نیلو به ما خیلی دوره ...

اگه شعبه داره خیالت راحت عزیزم، میبره آزمایشگاه مرکزی، مهر همون نيلو هم می خوره خاطرت جمع، دکتری زنان هم با این روند آشنایی دارن

والا اینبار هفتم کمتر از سونو قبل شد سونو قبلی گفت ۸هفته و ۳روز و الان باید ۱۰ هفته و ۶روز باشم ام ...

آره میشه واسه من شده تا حالا، 

یه ذره اون نشان گر دستگاه رو دقیق واسه crl نذارن یا درست زوم نکنن احتمالش هست، منم خیلی درگیرش بودم 

باید برم ازمایشگاه بپرسم و مطمین شم  ک با مهر و اسم نیلو جواب میاد یا نه ...اگه به اسم و تاییدی ...

اگر شعبه نيلو باشه با مهر نيلو میاد

شعبه اسلامشهر نيلو اسمش دنا هست

شعبه نازی آباد مهسا 

جاهلی دیگه رو بلد نیستم، فقط گفتم خاطر جمع باشی

ممنونم از محبتت گلم. بله cvs تو سن پايين هم انجام ميشه و دكتر به خاطر اينكه زمان رو از دست نديم و فر ...

عزیزم من اصلا نمیخوام پیشنهادی بدم بهت خودت میدونی و دکترا ولی یه تجربه دارم بگم ناراحتییت کم بشه.بچه خواهرم رو تو هفت ماهگی گفتن آنفالوسل داره خوب اونا داشت قبول ولی هزار تا درد دیگه بهش چسبوندن هر بار دکتر میفرستاد یه سونوی معتبر تر و هر بار چند عیب جدید کشف میشد .از سندرم اای تریزومی  گرفته تا دست   پای کج و لب قاچ خورده و هرار تا درد دیگه .جوری که خواهرم که هیچی ما هم شب و روزمون شده بود گریه و دکتر بی شعورش هم میگفت خوب تو سونواای قبل پیدا نبوده الان معلوم شده و آخر سر میگفت من نمیام همچین بچه ای را به دنیا بیارم برو یا بیمارستان درش بیار دبگه.خلاصه با خون دل به دنیا اومد و الان از همه بچه های دور و برش باهوش تر و سالم تره فقط آنفالوسل داشت که تو نوزادی عملش کردن.پس امیدت فقط خدا باشه

ای خدااااااااااااااا پس به تهوعم نمیشه دل خوش کرد😭😭😭😭باز من تا 24 مرداد دیوونه میشم😢😢😢

نه عزیزم خیالت راحت ، اگر تهوع ات همیشگیه خوبه ، 

من مامانم اومده بود پیشم ، غذا هاشو دوست داشتم و کلا هم ببشتر به استراحت بودم ، کلا حالم عادی تر شده بود.

بعد تازه این اتفاقا خیلی خیلی احتماله.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام نگین جان خوبی؟ خیلی خوب کردی بهمون خبر دادی از ذهنم بیرون نمیری فکر کنم نی نی ت، زیاد دوست داره ویژه دعا بشه، اشکال نداره فدای سرش عوض وقتی دنیا اومد و خندید میایی میگی ما هم کیف می کنیم