2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
تيتي جون منم هتروزيگوتم، ويتامين ب ٦ و ب ١٢ دادن؟؟؟ ميتونم بپرسم فاكتوراي معمولي انعقادي ت چه طور بو ...

چقدر شماها خارجی بلدین من از هیچی سر در نمیارم با اینکه ۹سال و ۴بار انتقال دادم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا خودم و کنترل کردم تا الان نرفتم میخام یه دستگاه سونو بخرم تو خونه هر روز بزارم صدای قلبش و ...

دیگه انشالله چند هفته دیگه با تکوناش خیالمون راحت میشه 

خدا جونم شکرررت  
وااااااایی خدا، خیلی باحال نوشتی، کلی خندیدم خدا خیرت بده  ان شاالله همیشه هم حال خودت و نی نی ...

انشاللله ممنون😁انشاللله نینی شما هم سالم و صالح باشه👐🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دکتر من ک گفته نیلو برو  برا ازمایش ولی سونو مشکل نداره هر جا بری ...حالا نیلو به ما خیلی دوره ...

عزیزم اگه نیلو گفته داریم خوب برو همون نزدیکتون مطمین باش بارها انجام داده که انقدر مطمین گفته دلریم🌷🌷🌷🌷

گفت چند هفته ای ؟

والا اینبار هفتم کمتر از سونو قبل شد سونو قبلی گفت ۸هفته و ۳روز

و الان باید ۱۰ هفته و ۶روز باشم

اما گفت ۱۰ هفته و ۱روز

نمیدونم کدوم درست تره؟مگه میشه تو سونو ها جولو عق شه

عزیزم اگه نیلو گفته داریم خوب برو همون نزدیکتون مطمین باش بارها انجام داده که انقدر مطمین گفته دلریم ...

باید برم ازمایشگاه بپرسم و مطمین شم  ک با مهر و اسم نیلو جواب میاد یا نه ...اگه به اسم و تاییدیه نیلو نباشه دکترم قبول نمیکنه 

خدا جونم شکرررت  
دیگه انشالله چند هفته دیگه با تکوناش خیالمون راحت میشه 

انشاللله اما نفسی و خاکستری و نیوا اینارو ببین باز یه جور دیگه تا۱ثانیه تکون نخورن فکر کنم بریم سونو😊😊😊😊

باید برم ازمایشگاه بپرسم و مطمین شم  ک با مهر و اسم نیلو جواب میاد یا نه ...اگه به اسم و تاییدی ...

اهان بخاطر مهرش

بابا به دکترت بگو که رفته نیلو نباید سخت بگیره

راه دور سخته تازه اونم ولیعصر که ترافیک پارک ساعی

چقدر شماها خارجی بلدین من از هیچی سر در نمیارم با اینکه ۹سال و ۴بار انتقال دادم😁

ميخوام چيكار اين خارجيا رو وقتي هنوز چشم براهم😭 اين خارجيا م چيزي خاصي نيستن فقط ناقابل ليست ازمايش بنده هستن كه نشون ميدن مشكل انعقادي هست به صورت ژنتيكي، حالا من يه دلشكسته هستم خواهش ميكنم براي شنيدن صداي دلبندم براي شنيدن صداي قلبش براي لمس دستهاس و گرماي تنش تو آغوشم دعام كنين، خدايا، دلم براش تنگ شده

...
اهان بخاطر مهرش بابا به دکترت بگو که رفته نیلو نباید سخت بگیره راه دور سخته تازه اونم ولیعصر که تر ...

اره بعد اونجا هم طرحه با ماشین خودمون نمیتونیم بریم  با اژانس باید بریم اونا ک مشکل ما رو نمیدونن  انقدر ماشینو بالا پایین میکنن ک ادم سالم زایمان میکنه  چه برسه به ما 

خدا جونم شکرررت  
انشاللله اما نفسی و خاکستری و نیوا اینارو ببین باز یه جور دیگه تا۱ثانیه تکون نخورن فکر کنم بریم سونو ...

اره کلا همش استرسه بارداری خدا کمکمون کنه انشالللله 

خدا جونم شکرررت  
والا اینبار هفتم کمتر از سونو قبل شد سونو قبلی گفت ۸هفته و ۳روز و الان باید ۱۰ هفته و ۶روز باشم ام ...

نمیدونم والا من تجربه ندارم ولی فکر نمیکنم ۵ ..۶ روز چیز خاصی باشه  

خدا جونم شکرررت  
ميخوام چيكار اين خارجيا رو وقتي هنوز چشم براهم😭 اين خارجيا م چيزي خاصي نيستن فقط ناقابل ليست ازمايش ...

عزیزم انشاللله ک خیلی خیلی زود خدای بزرگ دلتو شاد کنه 

خدا جونم شکرررت  
ميخوام چيكار اين خارجيا رو وقتي هنوز چشم براهم😭 اين خارجيا م چيزي خاصي نيستن فقط ناقابل ليست ازمايش ...

عزیزم ماهای جان من دعا میکنم همیشه کل تاپیک و میخونم هر بار چت هارو میخونم برای اون شخص دعا میکنم

مطمین باش عزیزم حتما اینبار باردار میشی اتفاقا خیلی خوبه که خودت سر در میاری مطمینم با این همه تلاش خدا خودش خیلی زود جوابت و میده🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷خیلی دعات کردم طبیعی باردار شی به امید خدا 

من خودم از اول اب پاکی رو ریختن و میدونستم تا اخر عمرمم اقدام کنم هیچوقت باردار نمیشم😓برا همین چشم انتظار ای وی اف بودم و سختی هاش و هیچ وقت امید نداشتم طبیعی باردارشم🌷انشاللله هر کی طبیعی باردار میشه خدا بخواد و این دردسرها رو نکشه