2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
راستی آنا جان می خوام بذم پیش مریم توکلی و پادمهر فقط من تمام آزمایشارو انجام دادم به جز کاریوتایپ و شکست اسپرم...لازمه اونا رو هم انجام بدیم؟
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مهکان جون خدانکنه میشی ایشاالله درمان میکنی میشی بد به دلت راه نده منم ی بار میکرو کردم نشد حالم خیلی بد شد ولی الان بی خیال شدم ازمایشم شوهرم نمیذاره برم بدم درکت میکنم چه حالی هستی ولی من مطمئنم هممون مامان میشیم
مهکان جون خداروشکر که مشکل رو پیدا کردی اینجوری دفعه بعد حتما مامان میشی ناراحت نباش مامان ارنیکا ناراحت شدم اخه چرا اینطور شد 3 بارداری قبلی هم به ساک نمیرسید؟؟؟؟ چه بد😳
سلام به همگی .. یه خبر برا اونایی که آ ان آ مثبت دارن ... امروز رفتم پیش یکی از بهترین روماتولوژ شهرمون ..دکتر روماتولوژ قبلی (سمنگویی )منو ارجاع داده بود پیشش ! بهم گفت شما مشکلی برا بارداری نداری ...اصلا هم نگران نباش میدونی مواردی مثل شما چقد داریم ؟! نامه ش قبل از شروع سیکل :مصرف اسپرین ..اسید فولیک 5 ..ب 6 .ب 12....ویه قرص دیگه که فعلا نمیدونم چیه ..اگه گرفتم بهتون میگم مصرف پردینزول ....مصرف انکسوپارین تا پایان حاملگی ...همین ! اصلا حرف از رحم اجاره ای نزد !! ایشون فوق تخصص روماتیسم هستن ...ونوبت گرفتن ازشون بسیار بسیار سخت .... بهم گفت فکر کردم بارداری وگرنه نوبتت می افتاد دو ماه دیگه ! پیشنهاد میکنم اصلا اصلا پیش سمنگویی نرید که نفسش از جای گرم بلند میشه !
دوستانی که از سونوی سینه چیزی سر در میارین نظر بدین لطفا سونوگرافی پستانها با پروپ 7mhz &13 مشاهده میشود .. نمای mottied fibro glandular در پارانشیم هر دو پستان مشهود است پستان چپ کیست های پراکنده که بزرگترین آنها در موقعیت ساعت 1به ابعاد 9*5 میلیمترودر موقعیت ساعت 9به ابعاد 11*6 مبلیمتر است ودیگر کیستها قطر بین 2تا 6 میلیمتر دارند در 1/4فوقانی پستان راست تغییزات خوش خیم بافت پستان که در زمینه ان دانسیته های توبولار و کیستینگ که بزرگترین آن به ابعاد 10*4و6*3/5میلیمتر وپستان راست در خلف ارئولار ندول سالید هیپواکومشابه فیبرادنوم به ابعاد 6/3*4میلیمتر ودر موقعیت ساعت 12ندول مشابه به ابعاد 7*6میلیمتر مشاهده میشود اگزیلاری هر دو طرف چند غده لنفی با نمای reactive مشهود میباشد نظر سونوگراف : غدد یا توده چربی از اول همرات بوده...باید عمل بشی اما الان لازم نیست بهش گفتم اینا یعنی مشکل گفت از هر دو نفر یکی اینطوره گفتم میتونم سیکل میکرو رو شروع کنم گفت پزشکت باید نظر بده نظر یه متخصص زنان : اصلا چیزی نیست که خطرناک باشه ....نه عمل میخوای نه نمونه برداری ..فقط یاید سالی دو بار چکاپ بشی از اونایی هستی که بعید میدونم سرطان زا واینا باشه سونوگراف نگرانت کرده ...منم اگه برم شاید این چیزا رو بنویسن برام بهش گفتم یعنی طبیعی وشایعه ؟ گفت طبیعی به موردی میگیم که موردی نداشته باشه اما اگه چیز بد ونگران کننده بود بهت میگفتم ! دکتر طرازی بهم گفت سونو برو ببینم میتونم بهت داروی تحریک تخمدان و.. بدم ؟ با این حساب نمیدونم بازم باید منتظر بشم طرازی چی میگه ؟ متخصص زنان که گفت مجبوری به خاطر سیکلت استروژن یا استرادیول بخوری !
فدات ماری جون.... عزیزم خودمم وقتی میبینمش میگم چطوری تا دفعه بعد تحمل کنم ندیدنش رو.... ایشالله این انتظار شیرین قسمت تک تک منتظرا بشه!!!!!! ماری جون بابت خارج رحمی شدنت متاسفم.... ایشالله خدای مهربون خیلی زود با یه بارداری سالم جبران میکنه برات عزیزم... آرزو جون من ۵ بهمن انتقال داشتم و ۵ اسفند صدای قلبش رو شنیدم!!!! فدا جون با تمان وجودم برا تک تکتون دعا میکنم.... ایشالله خدا به حرمت این نعمت زیبایی که تو دلمه خواستمو بپذیره و به زودی تک تکتون رو از انتظار در بیاره!!!! مهدیه و مهدیار جون عزیزم نمیدونم قبول میکنه یا نه اما عزیزم کلا راه میاد با مریض.... تو این قضیه هم باهاش صحبت کن.... نهایتش سه چهار بار سونو میشی.... خیلیا از راههای دورترم میان.... سخت نگیر عزیزم.... مهم نتیجه گرفتنه!!!! به سختیش میارزه!!!! لی لی جون توکلت به خدا باشه.... منم بین لاپرا و انتقالم ۳-۴ ماه فاصله افتاد اونم بدون هیچ داروی جلوگیری.... پس توکلت به خدا باشه عزیزم.... اگه هم برگرده انقدری شدید نمیشه که مشکل ساز بشه.... ایشالله با بارداریت درمانت کامل کامل میشه... افسون جان خدا پشت و پناهت عزیزم.... راستی افسون جون جوابش فکر کنم یه هفته دیگه آماده بشه.... آیسودا جون رو شدن تک تک مشکلاتت جای شکر داره.... اینجوری به قضیه نگاه کن.... عزیزم فقط میدونم پیاز درمانی برا پرولاکتین بالا خوب نیست.... حواست بهش باشه.... توکلت به خدا باشه.... دیگه چیزی تا نتیجه گرفتن نمونده عزیزم.... نتیجه آز رو دکترت ببینه شاید دز داروتو بیشتر کنه.... سر خود کاری نکن... فدات مامای مهسای عزیز.... آره دیگه با قضیه تکون نخوردن کنار اومدم.... خلاصه اون خدایی که این معجزه شیرین رو بهم داده خودشم ایشالله صحیح و سالم میذاره بغل مامان باباش.... ایشالله خدا شادی در آغوش کشیدن و بزرگ کردن و عروس و دوماد کردن دردونه هاشون رو نسیب همه مامانا و منتظرامون بکنه.... آمینننننن.... باران جون عزیز دلم اگه قرار بود استرادیول بنویسه مینوشت.... یعنی روزایی که آمپولارو شروع میکردیم داشتی.... وقتی نداری یعنی نیازی نداشتی.... عزیزم اگه هایپر شدنت قطعی بود یکی مینوشت.... احتمالا یم و نیم رو با توجه به شرایطت احتیاط کرده.... نگران نباش عزیزم.... برات از خدا بهترینارو میخوام نازنین.... آیسودا جون کاش زنگ بزنی از آزمایشگاه بپرسی.... شایدم تاثیر داشته.... مهکان جون قربونت... توکلت به خدا باشه.... ایشالله دیگه با رو شدن مشکلاتت به زودی همه سختیات به شادی وصف ناپذیری منتهی میشه.... مهکان جون من که حتی یه آزمایش انجام نداده نذاشتم بمونه.... ترجیح میدادم تکلیفم مشخص بشه و اگه هر مشکلی امکان رو شدنش هست رو بشه ببینم چیکار میتونم بکنم.... نمیخواستم یبارم یه منفی دیگه به خاطر یه آز انجام نداده تجربه کنم.... فقط عزیزم هر آزی انجام میدیم برا این نیست که با نتیجش خودمون رو ببازیم.... مطمئنا وقتی انجامش میدیم منتظر هر جور جوابی باید باشیم.... یه چیزیو صادقانه بگم.... من از رو نشدن مشکل بیشتر میترسیدم تا رو شدنش.... اینکه همه آزهارو بدم و تهش ببینم هیچ مشکلی نیست بیشتر منو میترسوند.... چون بازم میرسیدم اول راه.... بلاتکلیف بلاتکلیف.... اما وقتی دیدم کلی مشکل دارم خیالم راحت شد.... گفتم پس با توکل به خدا ایشالله با درمانشون و لطف خدا دیگه دارم به مامان شدن نزدیک میشم.... ایشاله عزیز دلم اگه قراره مشکلی برات رو بشه فقط مشکل قابل حلی باشه.... شاینا جون عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحالم عزیزم برات.... دیدی بازم استرسات الکی بودن؟؟؟ بازم از جیبت رفت!!!! اما بازم جای شکر داره الان حس خوبی داری.... بابت سونوتم نگران نباش.... عزیزم من زیاد متوجه نشدم اما مهم نظر متخصص زنان بود که گفته جای نگرانی نیست.... پس با توکل به خدا برو جلو.... به طرازیم نشون بده.... ایشالله که همه چی حله خانومی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان.خوبی؟کوچولوت خوبه؟ دلم برای تک تک بچه ها تنگ شده ولی چون دیگه سرکار نمیرم سخته با گوشی بیام.الان اومدم سلامی بدم و حالتونو بپرسم
خداجونم اگه تمام عمرم رو به سجده شکر از تو بخاطر این معجزه ات بگذرونم ، باز هم کم است. [smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ( مهسان امید مامان سابق )
مامان ارنیکا جان ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد منم این تجربه تلخ رو داشتم ولی گذشت ان شالله بهترین ها در انتظارت باشه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
قربونت مامان یه فرشته جون خوبی؟ عزیزم زایمانت کی هست؟ دل منم برات تنگ شده عزیزم.... فدا جون چرا دعا نکنم.... عزیز دلم نگران نباش.... حالت پری نزدیکتی آز بدم نیست..... نشونه خوبی هم هست..... عزیزم ایشالله مامانی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان آنا جان میشه درباره علایم آندومتریوز خودت و تجربه ات بگی من هراز گاهی دردهای خیلی بدی زیر نافم دارم که به ورژن و مقعدم می نه، یعنی از درد میمیرماااا ولی سریع رد میشه چند بار به دکتر زنان تو شیراز گفتم ولی چندان جدی نگرفتن حالا خودم نگرانم همش میگم نکنه آندومتریوزه اینا تشخیص نمیدن عاخه تو بارداری قبلیمم هرچی من میگفتم درد دارم و خارج رحمیه منو دعوا میکردن که مگه تو دکتری ؟!؟ عاخرشم معلوم شد حدسم درست بوده سریع رفتم لاپاراسکوپی کردم به اونا بود لوله مو هم از دست می آدم از بس بی تفاوت بودن ....
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...