2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آنا جان می خواستم اینکارو خصوصی برات بفرستم ولی گویا پیاما ارسال نمیشه ... خیلی سوالا دارم واقعا گیج شدم الان باید چیکار کنم از کجا شروع کنم سنمم داره میره بالا دارم دیوونه میشم آنا جان اگه برات مقدوره شما برام پیام خصوصی بده اینجوری من میتونم جواب بدم
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ارنیکا و مهکان جون واقعا ناراحت شدم ایشالله خدا هرچه زودتر جواب این دلای شکسته تون رو بده مهکان جون چرا اینقد ناامیدی بقول اناجون اگه منفی میشدی و توی آزهات هیچ مشکلی نبود اونوقت چقد سردرگم میشدی پس خداروشکر که مشکلاتت رو شدن و بازم خداروشکر که این مشکلات قابل درمانن مامان ارنیکا مگه شما آمپول نداشتین چرا اینجور شد پس شاینا جون با خوندن پستت کلی خوشحال شدم یکی اینکه خودت رو خوشحال دیدم و یکی بخاطر گفتن اون انای مثبت که یه انرژیه تووووپ میده به اونایی که انای مثبت دارن یه سوال شایناجون تا الان چن بار برا مسایل مختلف چقد استرسی شدی و اونجور نبود که تو فکر میکردی یعنی خیلی پیش رفت اونجوری که فکرشو نمیکردی پس از این به بعد خدانکنه چیز دیگه ای بهت استرس وارد کنه ولی اگه پیش اومد یاد این مسایلت بیفت و خودتو اذیت نکن خدا اینجوریه پشتته پس بهش اعتماد کن همه چیز رو بسپر به اون نه اینکه فقط زبونی بگی از ته دل نیت کن ایشالله که هممون امسال سال مادرانگیمون باشه آمین آمین آمین
فدا جون چرا اینقد به خودت استرس میدی دختر استرس برات سمه کل هورمونهای بدنو میریزه بهم سعی کن خودتو با یه چیزی مشغول کنی که اصلا به این علایم و جواب و بیبی چک و اینا فکر نکنی تا بموقعش منکه تجربه انتقال نداشتم ولی همینجا خیلی از بچه ها قبل از ازمایش حس پری داشتن و بعدشم خداروشکر مامان شدن پس اینکه خدایا میشه ممکنه این حرفا رو بذار کنار چرا نشه عزیزم مگه بقیه که مامان میشن چی دارن که شما ندارین فقط کافیه مثبت فکر کنی ایشالله که بزودی خبر بتای تپل مپلت رو بهمون بدی یوقت از حرفام ناراحت نشی فداجون ناراحتم که استرس این موقعه بده برات شمام کنترلش نمیکنی
آنا جان سونو سلامت جنین سونو دومی رو میگم که چه چیزهایی رو تو سونو بررسی میکنن البته منم باید بگم منم احساس نمیکنم تازه دکتر گفت کسی که شکمش چربی داشته باشه که دیر تر هم تکون خوردن بچه رو متوجه میشه
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
سلام دوستان.امروز وقت گرفتم از مریم توکلی و دکتر پادمهر.توکل به خدا. تو این هفته هم شوهرمو ببرم پیش امیرجنتی و بگم آزمایش کاریوتایپ و شکست اسپرم هم بنویسه واسمون.فقط امیرجنتی می تونه واسه منم کاریوتایپو بنویسه؟
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
فدات بشم کتی جون... عزیز دلم بابت شماره شرمندم اما از طریق ایمیلیم در خدمتتم.... نی نی سایت هر از گاهی ادا درمیاره.... اینم ایمیلم.... turkana1378@gmail.com تو امضامم هست.... فقط خواهشا از طریق نی نی سایت ایمیل نفرست چون قابلیت جواب نداره و noreply هست.... از طریق ایمیل خودت بفرست.... عزیز دلم من تقریبا از وقتی پریود شدم درد رو ۳-۴ روز داشتم که اوجش که کارم به درمانگاه و سرم و بیمارستان میکشید بود.... البته بود بعضی وقتا حتی روزای بعدشم همین اوج درد رو داشتم.... همش بالا میاوردم.... شدت دردام در کل زیاد بود.... درد کمر و زیر شکم رو به شدت داشتم.... به مرور مسکنام دیگه بی اثر شده بودن.... خلاصه با پیگیری معلوم شد مشکل داشتم و شکر خدا درمان شد.... من موقع پری یبوستم میشدم.... البته یه چند سالی اولش برعکس بود اسهال میشدم.... ببخشید راحت توضیح دادم..... خلاصه به نظرک بهترین کار اینه یه سر بری کلینیک آندومتریوز نرکز ناباروری ابن سینا ویزیت بشی.... من توصیه میکنم با دکتر پادمهر ویزیت بشی.... ایشالله که خیره.... کاش حالا که لاپرا میشدی برات بررسی میکردن.... فدا جون عزیز دلم چرا نشی.... هدا مهربونتر از حد تصورمونه و در ضمن مصلحتمون رو بیشتر از هر کسی میدونه.... ایشالله مصلحتت در مادر شدنت باشه.... مامان ارنیکا جون عزیزم شاید باید سرم رو قبل اقدامم میداشتی.... چون ماها قبل انتقالم داشتیم.... این سری حتما پیگیر باش قبلشم سرم بزنی.... آفرین فاطیما جون.... منم همینو میگم شاینا جون به خاطر اتفاقی که نیفتاده کلی استرس میکشه بعدا میبینه از جیبش رفته.... منم میگم انقدو انرژیتو برا هیچی هدر نده و ذخیرش کن چون جایی که واقعا جا داره استرس بکشه کم میاره!!!! آزاده جون همه چیو تو سونوی دوم چک کردن.... دست و پا، استخون بندی، اندازه بینی، مثانه، ریه و ..... همه چیو دونه دونه چک میکنن.... حتی بحث انگشت ششم و .... ضربان و لب و بینی و دور سر و قد و آب دور جنین و سیروکس و ..... دونه دونه همه چیو چک کردن.... موقعیت جفت و جنین و .... قدامی دیرتر تکون رو حس میکنه.... مال من که خلفیه هنوز حس نکردم.... طرازی گفت شکم اول دیرتر حس میشه.... گفت حتی شاید ۲۰-۲۴ به بعدم خس کنی.... مهکان جون ظاهرا یکی داده بود کاریوتایپ رو دکتر عمومی براش نوشته بود گفته بودن باید بده دکتر زنان بنویسه.... حالا زنگ بزن آزمایشگاه ببین برا تو اگه متخصص اورولوژ بنویسه موردی نداره یا نه که دوباره کاری نشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزاده جون مال من ۴ بعدی بود.... طرازی فقط اصرار به ۴ بعدی داره.... عوضش کواد مارکرا رو نمینویسه یعنی برا غربالگری دوم اگه آزمایشهای غربالگری اول نرمال باشن دیگه آز نمینویسه فقط سونوی ۴بعدی مینویسه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کتی جون یه پیغام با عنوان کتی برام فرستادی.... که خالیه.... در ضمن عزیزم گفتم از طریق نی نی سایت بفرستی قابلیت جواب دادن نداره و فقط یکطرفه میشه.... از ایمیل خودت بفرست عزیز دلم!!!!!
بچه ها دقیقا باهاتون موافقم .. من قبل از هر چیز میرنم تو سرم ...همیشه بدترین نوع اتفاق رو برا خودم در نظر میگیرم اما این در صورتیه که دکترا میزنن نا امید میکنن ..یا یه جوری حرف میزنن که انگار چیزی هست واتفاقی افتاده هیچوقت یادم نمیره وقتی دکتر ازمایشگاه همسرمو صدا کرد وبهش داشت از علایم هپاتیت میگفت ... همش میگفت این نزدیکیا همسرت دندونپزشکی نرفته که وسایلش الوده س ؟! حجامت نداشته ؟! که از بخت بد هم دندونپزشکی رفته بودم هم حجامت کرده بودم ....قبول کنید بعضی دکترها خیلی ادمو میترسونن یا وقتی یه دکتر بهم گفت اینکه اندو رشد نکنه یه سل مخفی تو بدنت هست ..از نظرسل حتما حتما بررسی شو ! یابا چه روحیه خوبی رفتم پیش روماتولوژ ...یه حرفی زد که شوک شدم ! فکر کردم تمام مشکلات یه جا در من هست ...اره من حتما سقط میکنم ...چون دکتر اولین چیزی که بهم گفت رحمت بچه رو نگه نمیداره !...اجاره ای بگیر !..خب عزیزم بگو مشکل سقط داری باید با دارو کنترل بشه !!! اما در کل میدونم ادمی هستم که زود بهم میریزم وووزود استرس میگیرم .. سعی میکنم رو خودم کار کنم ....ممنون از راهنماییتون ...با حرفاتون اروم میشم