2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام به همه دوستان آنا جون وقتی از سونو سه بعدی پرنسست تعریف میکنی دل منم میره بواش خیلی خیلی خوشحالم برای تو و همه خانمای این گروه که با سختیهای زیاد مامان شدن از ته ته قلبم براتون به سلامت سپری کردن روزای باقیمانده رو دارم و به آغوش کشیدن جگر گوشه هاتونو از خداوند میخوام به همه منتظر هم نظر لطفی بکنه و این روزای قشنگ وو تجربه کنن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مامان ارنیکا جووون صبور باش و به خودت مسلط باش من دقیقه قرار بود ٨اسفند انتقال بدم اسکیموهامو پیش رزاقی که برای بار چهارم باردار شدم و متاسفانه خارج از رحم بود من از اول لک داشتم و درد شدید داخل واژنم داشتم جوری که نمیتونستم بشینم و همش دراز میکشیدم و چون ایمنی بالا داشتم رزاقی برام روزی دوتا پرستروژن تحویز کرد که وقتی ساک و ندید و چند روز بعد تو لوله دیده شد هر کاری کرد با آمپول سقط بشه نشد و من ٢١اسفند مجبور شدم برم اتاق عمل و با لاپراسکوپی درش آوردن به خاطر اینکه رشدش متوقف نمیشد و مرتب بتا میرفت بالا عزیزم نگران نباش انشالله تا چند روز دیگه ساک دیده میشه خانمی خوب میتونم این روزاتًو درک کنم😞😞😞
خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من با انجام آهای ایمنی و انعقادی و .... سیکل میکروم عقب افتاده.... حال نگران اندومتریوزم.... بنظرتون با خوردن قرص پیشرفت میکنه؟
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام آنا جون.امروز جواب آز پرولاکتین و تیروییدم رو گرفتم.تیروییدم نرماله.ولی پرولاکتینم بالاست.رنج آزمایشگاه 4_23 هست ولی مال من 28 هستش.هر دم از این باغ بری میرسد!!!! شرایط آز رو هم کامل رعایت کرده بودم.به نظرتون عرض یک ماه و نیم که تا انتقال وقت دارم میشه با قرص این رو پایین آورد؟با تغذیه چطور میتونم پایینش بیارم؟ من کلکسیون مشکل بودم و خبر نداشتم......البته خدا رو شکر میکنم که قبل انتقال اینا رو متوجه شدم
مامان ارنیکا جون دعا میکنم که زود رفتی و ساک حاملگی برات تشکیل میشه
عزیزم رزاقی چی گفت ؟

آنا جون عزیزم ان شالله به سلامتی آخی عزیزم رفتی نی نی رو دیدی ان شالله صحیح و سلامت میاد بغلت

آنا جون خیلی زوده تکون بخوره نی نیت من این مدت خیلی خودمو اذیت کردم بخاطر همین تکون خوردن و انواع و اقسام فکرها میزد به سرم . پس خواهشا مث من نباش و اینکه خودت رو با کسی مقایسه نکن چون هر بچه ای یه جوره.حرکات محسوس رو از اول ماه هفت متوجه شدم قبلش در حد نبض زدن بودن و بندرت حس میکردم
دکترها میگن از هفته 23 باید حس کرد ان شالله همه چیز برای تو و همه مامانها خوب و عالی پیش بره . مامانهای منتظر هم بزودی با توکل بر خدا مامان بشن
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
سلام دوستان امیدوارم همگی شاد باشین انا جونم خوشحالم که دردونت صحیح و سالمه ایشالا به زودی تکوناش شروع شه و حسابی لگد بارونت کنه ... از خودم بگم امروز طرازی بودم فردا اخرین امپولهامو می زنم به امید خدا سه شنبه وقته عملمه فقط اینکه هاش سی جی گفته یک و نیم واحد بزنم یعنی یه 7500 تا حالا به نظرت هائپر میشم که دو تا کامل بهم نداده دوم اینکه استرادیول هم برام ننوشته می خوام بدونم اون از کی شروع میشه ممنونم التماس دعا
رزاقی گفت باید ساک دیده میشد.منتظر باش یا سقط شه یا خارج رحمی باشه.حرفی ازتشکیل ساک نزد.داروهام قطع شد.فقط یادم رفت بگم پردینازولون می خورم.قطع کنم یانه.اخه مرداد میخوام برم واسه بارداری دوماهه باید بخورم.الان هفت روز خوردم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام بچه های عزیز.خوبین ان شاا....؟ امروز رفتم آز بتا و متاسفانه منفی بود😥😥😥😥 جوابمو بذدم پیش عارفی گفت anaرو دوباره تکرار کن (2هفته دیگه)بعد اگه خدای نکرده بازم مثبت بود,معرفیت می کنم روماتولوژیست. توکل به خدا.هرچی صلاح خداست.شاید صلاحش اینه من مامان نشم.
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.