2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سارا اينا فاكتوراي انعقاديه، نگران نباش حل ميشه، من هنوز ب دكتر نشون ندادم نشون بدم جوابشو بهت ميگم، ...

مرسی عزیزم لطف میکنی.حتما بهم بگو که چی گفته میگه دکتر...

گل بود به سبزه نیز اراسته شد ☹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفی شد.نوشته رنج نرمال 5 به بالا تو برگه ازمایش.برا من 3.5شده.

عزیزم😔 ان شاء الله به زودی زود خدا معجزه ی شیرینشو بهتون هدیه میده ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ميتونم بپرسم مشكل انعقاديتون دقيقا كجا بود؟؟ اگر ژن انعقاديتون مشكل داشت شايد لازم باسه ب٦ و ب١٢ ب ت ...

خانومی الان خونه نیستم نمیدونم مشکل انعقادیم چی بود ولی عکسشو میفرستم اخه من سه ماه قبل از انتقال بکمپلکس میخوردم

واقعا نمیدونم مشکل از کجاست 

ولی من پشتکارم زیاده انشالله که نتیجه تلاشامونو ببینیم

محیا جان من سرخود این ازمایشهارو دادم به کدوم دکتر ببرم نشون بدم حالا؟؟ بارداری قبلیم هفده سالم بو ...

نتركي سارا خدا دلتو شاد كنه مردم از خنده يه جوري لحنتو تصور كردم كه گفتي سرخود دادم🙈 اينهمه رو سر خود دادي، البته كار خوبي كردي، من سرخود ندادم بردم طرازي نوشت نتيجه ش اين شد كه ناقص نوشت😕 ولي خب خلاصه فاكتور پاي وان  و   ام تي اف آر همينجوري جهش نشون داد متاسفانه،،، من نميدونم ما اين جهش ها رو مادرزادي داريم يا طي اين ميكرو بهشون مبتلا ميشيم😐 ولي تا جايي كن اطلاع دارم فك كنم جهش مادرزادي باشه، خلاصه هانا و خاكستري يا مرجان يكيشون داشتن هانا ك كامل يادمه داشت، فككنم ب٦ ب١٢ و اسپرين داشتن، هنوز ب طرازي نشون ندادم، نشون بدم جوابشو ميگم، ببين به زرناني هم فكر ميكنم ميتوني نشون بدي ولي تو ابن سينا هم فك كنم ب توكلي بتوني نشون بدي، بازم مطمئن نيستم از آنا هم بپرس

...
خانومی الان خونه نیستم نمیدونم مشکل انعقادیم چی بود ولی عکسشو میفرستم اخه من سه ماه قبل از انتقال بک ...

الهام جان شما چند بار انتقال دادین و اینکه میشه بگین مشکلتون چیه و اینکه میکرو انجام دادین؟

بچه ها آز من منفي شد، خيلي دلم شكسته ولي خب خداااااا هسسستتتتتت كمك ميكنه حتما، خودش وعده داده، توكل ...

عزیزم توکل برخدا کن و از خدا بخواه بهترین هارو سز مسیرت بذاره. کجا رفتین واسه کاشت؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خانومی الان خونه نیستم نمیدونم مشکل انعقادیم چی بود ولی عکسشو میفرستم اخه من سه ماه قبل از انتقال بک ...

نه ب كمپلكس فرق ميكنه، اين كه كدوم ب ها با چه دوزي و طي چه مدت زماني باشه خيلي فرق ميكنه، من سرچ كردم ديدم، شما مشكل انعقاديتون هروقت تونستي نگاه كن بفرست اينجا از روي دست بچه ها تقلب كنيم ببينيم اگر چيزي لازم بود ميبري دكتر با نظر تخصصي برات تجويز كنه، 

...
الهام جان شما چند بار انتقال دادین و اینکه میشه بگین مشکلتون چیه و اینکه میکرو انجام دادین؟

مشکلمون ضعیف بودن اسپرم همسرمه

خودم پلی کیستیکم

سه بار انتقال منفی داشتم بار چهارم که ماه پیش بود بتام مثبت شد ولی افت کرد 

بیمارستان شریعتی تهران

سلام.بچه ها ازمایشم مشکل داره؟اصلا سردرنمیارم از این.. پروتئین اس هم کم بود تو ازمایشم...

عزیزم میشه بگین این ازمایشات دقیقا چی را نشون میده و چ موقع باید انجام بشه؟

مشکلمون ضعیف بودن اسپرم همسرمه خودم پلی کیستیکم سه بار انتقال منفی داشتم بار چهارم که ماه پیش بود ...

امیدوارم هر چ زودتر مشکلتون حل بشه و بخوبی باردار بشی

دکتر ارولوژ همسرتون کیه؟ و دکتر خودتون؟

منفی شد

عزیزم. صبور باش حتما به وقتش خدا بهترینها رو برات میخاد..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره 24 بهمن بود وقتی 23 هفته تموم شده یعنی تو 24هستیم انشالله خودتم پرنسستو ناز کنی والا پرولوتون ...

عزیزم ب چ دلیل گفتن خطر زایمان زودرس داری؟

این تیر کشیدن واژن رو ک.من از اول بارداری دارم و مدام باهامه...ایزوکسوپرین رو چطوری مصرف میکنی؟ من هربار میخام ب دکترم بگم اگه لازمه بهم بده ک یادم میره😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹