2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
آره بخدا😂😂 پس خودتو آماده کن برا بعد ماه رمضون میان سراغت دیگه به صورت زنده میخوان شکم رو بینن😂 ...

واقعا خدا حفظشون کنه...چی بگم خواهر.اینا وقتی بیان دیگه یه ماهو قشنگ میمونن.منم اعصاب معصاب مهمون ندارم😂همیشه مخالف شلوغی بودم...گفتم صبر کنین شرایط خودم اوکی شه یا میام یا اونموقع بیاین

اخه وقتی استراحت مطلقی واقعا یه حس بدیه مهمون بیاد برات.هرچقدم راحت باشین با هم...خدا به خیر بگذرونه🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره يكم وسواس دارم 😅 كلا كم غذا هستم ولي هر چيزي رو با استرس ميخورم 😟 غذا ها تكراري شده  ش ...

پس بذار شوهرت درست کنه واسه اون یه ذره که میخوای بخوری هیچی نمیشه که

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خدا حفظشون کنه...چی بگم خواهر.اینا وقتی بیان دیگه یه ماهو قشنگ میمونن.منم اعصاب معصاب مهمون ند ...

وای یک ماه😞 اینطوری که خیلی سخته کاش بهشون میگفتی استراحت مطلقی و تو شلوغی حالت بد میشه، من واقعا نیم ساعت یکی کنارم باشه حرف بزنه حالم بد میشه، خدا کنه منصرف شن.

راستی میخواستم بپرسم هزینه آزمایش غربالگری دوم چند شد براتون؟

الحمدالله❤
وای شبنم بهترین کارو میکنی.کاش منم همینکارو کرده بودم.کاش این ازمایش کوفتیو نداده بودم.منم بخدا ازما ...

غلط کرده بچه ات هیچیش نیست ما نباید خودمونو موش آزمایشگاهی اینا بکنیم که.وقتی سونو nt که درصد تشخیصش خیلی بالاتر از آزمایشه همه چی رو خوب نشون داده آزمایش هم با همه ی احتمال خطاهاش واسمون low risk زده واسه چی هی بریم آزمایش الکی بدیم روزهای خودمونو زهر کنیم من دیشب تا صبح گریه کردم امروز رفتم پیش یه دکتر مطمئن شدم هیچی نیست.ما دیگه از الان لازم نیست کار خاصی بکنیم باید بارداریمونو مثل بقیه ی مادرا که طبیعی باردار شدن ادامه بدیم .آنومالیت هم مطمئن باش عالیه همونجا از دکتری که سونو میکنه بپرس نتیجه شو دیگه نرو پیش اون دکتره.الان من تو آشناهامون چند نفرو میشناسم رفتن تهران ivf کردن برگشتن بوشهر بعد از مثبت شدن هم دیگه تهران نرفتنو همین جا یه دکتر انتخاب کردن واسه مراقبتای بارداریشون.من چون همین بوشهر انجام دادم تا الان رفتم پیش خودش از این به بعد میخوام مثل یه باردار طبیعی برخورد کنم خودمو نابود کردم از بس غصه خوردم که

وای یک ماه😞 اینطوری که خیلی سخته کاش بهشون میگفتی استراحت مطلقی و تو شلوغی حالت بد میشه، من واقعا ن ...

اوهوم.اگه دیدم تصمیمشون جدیه بهشون میگم که استراحت مطلقم...فعلا صبر کردم تا انومالی.ببینم چی‌میشه عزیزم

کوادمارکر ۳۸۰ شد! ولی ای کاش‌نمیدادم!به همتون توصیه‌میکنم این ازمایش مزخرفو ندین که جز استرس چیزی نیست با‌اون دقت پایینش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

سمانه جان مبارکت باشه

الهی شکر

چه خبرهای خوبی پشت سر هم ...الهی شکرت 🌹🌹🌹🌹🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بله گرفتم شکرخدا درست بود . شما چی گرفتی ؟؟؟

خداروشکر ک مشکلی نبوده.ن عزیزم من امروز نتونستم برم بگیرم انشالله فردا میرم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مبارکههههههههههههه  ازصبح اسمتون یادم نیومد صداتون کنم.تمام کارخونه م مونده ازبس هی اومدم سرزد ...

سهیلا جان ایشالله به زودی همه ما معطل بتا خوشگله شما بشیم و کلی خوشحالی کنیم برات خواهر😍😍😍😍

غلط کرده بچه ات هیچیش نیست ما نباید خودمونو موش آزمایشگاهی اینا بکنیم که.وقتی سونو nt که درصد تشخیصش ...

اره‌واقعا اشتباه کردم.کاش از اول خوب تحقیق کرده بودم درمورد این کوادمارکر...من حتی سرچ کردم جز دو سه تا مورد توی نی نی سایت بیشتر ندیدم این ازمایشو داده باشن.خیلیا هم نوشته بودن این ازمایش از نظر پزشکا رد شده‌چون دقتش پایینه.ولی بازم از بلاتکلیفی انجامش دادم!

حالا هم میخوام فرض رو بر این بذارم که اصلا این ازمایشو انجام ندادم و ان شاالله بعد سونو انومالی میرم پیش یکی دیگه...نی نی های ما سالم ترینن.شک ندارم.اینا فقط میخوان استرس بدن.دکتر من هم متخصص بارداریهای پر خطر هست.خیر سرش باید به مریضاش ارامش بده و مثبت ترینها رو در نظر بگیره...ولی از همون اولین ویزیت منو زجر داد با حرفاش.میگفتم بعضی وقتا زیر دلم درد میگیره میگفت خطر سقطه

لامصب این کلمه ی سقط از دهنش نمی افته...بجای روحیه دادنشه احمق!اه دوباره حرصم گرفت

انقدر خبرهای خوب شنیدم نیشم تا بناگوشم بازه

الهی شکرت

مبارک تک تک تون باشه

نمیدونم دیگه کیا مثبت شدن

۳۰صفحه عقبم 🙈

الهام و سمانه رو متوجه شدم

تارا جون هم انگار فردا بسلامتی انتقال داره

انشالله به خوشی و سلامتی مامان آینده بعدی مون باشی

تهران هستید؟بسته هاش چندتایی و هزینش چقدره؟؟

اره تهرانم عكسشو ميذارم 

بسته هاش ٢٨ تايي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انشالله نی نی خوشگل خودتم سالمه من مطمئنم. ریسکش رو ۱.۴۶ زده بوده

هوف مرسی واقعااااا.وای‌چه حالی داشته بیچاره!خدا بگم چیکارشون کنه با این ازمایشای پر از خطاشون...

دوران بارداری که باید شیرینترین دوران باشه و پر از ارامش با همین ازمایشای جدیدشون گند زدن بهش!ممنون فداتشم.دعا کن نی نیم صحیح و سالم باشه..ان شاالله خدا دلتو شاد کنه😘