2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
 آره خراب احساساتمونم😂 تو دستشویی اخه بیشتر حسش میکنم وقتایی که لباسای یکم تنگ‌میپوشم هم واضح ...

راستی عزیزم پروفایلتو عوض کردی گفتم گل دختر خاکستری جون بزرگ شده🤩

الحمدالله❤

دوستان ، الان كه مثبت شده ،، قورمه سبزي ميتونيم بخوريم ؟

به خاطر اينكه هم جعفري داره هم حبوبات 

خيلي هوس كردم

شما از كي خوردين؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 لباس گشاد پوشیدنم واسه خودش عالمی داره بپوش گلم خیلیم خوبه😁 شوهر من اون اوایل که حالت تهوع ...

وای یعنی این مادرشوهرا و خواهرشوهرا ول کنمون نیستن😂😂😂😂 مال ما دورن ازمون قرار شده بعد رمضون بیان😑😞منم هنوز نگفتم استراحت مطلقم.الان ۴ ماهه من همش خونه ی مامانم اینام.چون میترسم اتفاقی بیفته خدای نکرده...ولی هی تصویری زنگ میزنن یا میگن عکس شکمتو بفرست😂اسیر شدیم والا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم من همون ازمایشگاه انجام دادم.ولی دکترم خودش بهم گفته بود اگه تونستی برو بندر.چون اعتقاد دا ...

امروز عصر رفتم مطب یه دکتر آزمایشمو نشون دادم گفت نیازی به کواد مارکر نیست آزمایشت خیلی خوبه.فقط سونو آنومالی رو انجام بده.دیگه هم پیش دکتری که واسم ivf کرد نمیرم چون بیخودی تو استرس میندازه منو من روحیه ی این کارارو ندارم وقتی سونو nt و آزمایشم خوبه مگه دیوونم دوباره خودمو ناراحت کنم .دیروزم که بهم گفت مشکل کروموزومی و ....نداره فقط واسه محکم کاری آزمایش بده.منم با شوهرم تصمیم گرفتیم فقط بریم آنومالی.با یه دکتر دیگم مشورت کردم گفت لازم نیست

ای نامردا 😒 ما اینجا کدو هستیم 😆 مگه میشه دعاتون نکنیم منکه همیشه از خدا خواستم هیچ زنی منتظر اول ...

اصلا رفتم رو ابرها اصلا نمیدونی چ قدر امیدوار شدم الهام جون خیلی تبریک میگم، الهامی میشه از مراحل قبل از انتقالت بگی، استرادیول داشتی؟

...
ممنونم به سلامتي گلم... خودم فقط از همه راحع به علائم سوال ميكردم نگران بودم ولي ايلا به علائم كاري ...

خیلی روزای بدی اصلا هم زمان نمیگدره انشاللله خدا کمکون کنه   

خدا جونم شکرررت  
راستی عزیزم پروفایلتو عوض کردی گفتم گل دختر خاکستری جون بزرگ شده🤩

فدات شم اره گفتم یه تنوعی شه....حالا تا ۱۰ روز دیگه که قطعی ببینم دختره یا پسر😍🙈😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان ، الان كه مثبت شده ،، قورمه سبزي ميتونيم بخوريم ؟ به خاطر اينكه هم جعفري داره هم حبوبات ...

عزیزم من تا جایی یادمه اون دوهفته اول تا آزمایش بخاطر لوبیاش نخوردم ولی از بعدش میخورم چون کلا کم غذا شدم اونقدری نمیخوردم که حس کنم ضرر داره،

اگه آدمی هستی که بعدش بگی کاش نخورده بودم نخور والا بخور نوش جونت

الحمدالله❤
عزیزم من تا جایی یادمه اون دوهفته اول تا آزمایش بخاطر لوبیاش نخوردم ولی از بعدش میخورم چون کلا کم غذ ...

اره يكم وسواس دارم 😅

كلا كم غذا هستم ولي هر چيزي رو با استرس ميخورم 😟

غذا ها تكراري شده 

شوهرم هم همه اش ميگه خسته شدم از بس سه چها ر تا غذا پختم 😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

خدا رو شکر الهام جان 

خیلی خوشحال شدم 

الهی که یه بارداری راحت رو تجربه کنی عزیزم

😍🙏🌹

به بابا جانش هم تبریک بگو و از قول من بگو که

ظرف شستن ها و کار خونه همچنان ادامه داره 😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست جونیا من امروز رفتم پیش دکترم خدا رو شکر ضخامت اندومتر۷/۵بود و سه خطی دکترم خیلی راضی بود ولی گ ...

چه خوب خیلی هم عالی ،نگرانی ممنوع👊

به مامان شدن نزدیک میشوی 😍😍😍😍

امروز عصر رفتم مطب یه دکتر آزمایشمو نشون دادم گفت نیازی به کواد مارکر نیست آزمایشت خیلی خوبه.فقط سون ...

وای شبنم بهترین کارو میکنی.کاش منم همینکارو کرده بودم.کاش این ازمایش کوفتیو نداده بودم.منم بخدا ازمایش اولم هیچ مشکلی نداشت.اینجا فرستادم همه دیدن

فقط گیر داد به همون papp  گفت تکرارش کن.تازه خودش هم میگفت قطعا ریسک سندرومها برات رد شده.حالا دیروز برگشته میگه انومالی برو شاید یه چیزی به نفع سندروم دیده شد توی سونو!حالم ازش بهم خورد وقتی این حرفو زد.دلم میخواست خفه ش کنم.منم مثل خودت اصلا تحمل این حرفارو ندارم...حیف اینجا دکتر زنان دیگه ای نیست.ولی احتمال داره برم زیر نظر یه ماما حتی!اما دیگه پیشش نمیرم.خسته شدم از مزخرفاتش

وای یعنی این مادرشوهرا و خواهرشوهرا ول کنمون نیستن😂😂😂😂 مال ما دورن ازمون قرار شده بعد رمضون بیان ...

آره بخدا😂😂 پس خودتو آماده کن برا بعد ماه رمضون میان سراغت دیگه به صورت زنده میخوان شکم رو بینن😂

وای عزیزم مطمئن باش همچی خوبه استراحت مطلقم میگذره خدا مامانامون رو نگه داره که همه زحمتا افتاده گردنشون، ان شاالله بتونیم جبران کنیم...

الحمدالله❤
@زین   سلام عزیزم جواب آزت رو گرفتی؟

بله گرفتم شکرخدا درست بود . شما چی گرفتی ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان عزيزم خاله هاي مهربون من فردا انتقال دارم و محتاج دعاي تك تكتون هستم

بسلامتی انشالله

حتما اینسری دیگه وقتشِ 

الهی به امید خودت🙏🙏🙏🙏