2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046703 بازدید | 684539 پست
دکتر نصر خیلی با احتیاط دارو میده اکثرا تخمک و جنینا کم میشه من ۳۸ سالمه 

انشالله ایندفه مامانی عزیزم 

بنظرم‌ دوز دارو رو کم‌میده 

البته من با روزی ۳۰۰ واحد پیورگان ۷ روز و دو روز بعدیش ۲۲۵ واحد پیورگان و فکر کنم یدونه منوپور ۱۶ تا فولیکول ۱۸ تا ۲۰ داشتم با نتیجه ۷ جنین که نمیدونم واسه ذخیره ۲.۴ عملکرد خوبیه یا متوسط؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم مرکز دکتر گفت باز باید از بدی ازمایشات هم تکرار کنی گفتن عادی ه  گفتم خب اگر باردار نیست ...

اگر اشتباه نکنم نگین اینجور شد و الان بارداره بسلامتی....

چقدر خوشحال شدم انشاله مثبت باشی

حتما برو آزمایشگاه قبلی پولشم فدای سرت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جون  پسر من مثل دختر شما خیلی خیلی تو پیشرفت کارهاش جلوتر از همسنای فامیل بود جز دستشوی ...

یه چیز بگم بخندی....

بچه های من تو پوشک تمیز دوست دارن پی پی کنن....

قاتل پوشکن.....

صبح پوشک پسرمو عوض کردم تا چسبشو چسبوندم دیدم......

خخخخخخخخخ....

انگار منتظر بود جاش تمیز بشه بعد کارشو بکنه....

عزیزم منم دوست ندارم بترسونمش.....

یعنی راستشو بخوایی یه بار تو بارداریم که ۱/۵ سالش بود گفتم تلاش بکنم هم به خاطر بارداریم برام سخت بود هم یه کم مقاومت کرد....

یکی دو بار تو صندلیش جیش کرد یه بارم پی پی شو دید خیلی ترسید دیگه شدید مقاومت کرد.....

الان وقتی میخواد جیش یا پی پی کنه یه جورایی اعلام میکنه اما فعلا تو پوشکش اینکارو میکنه.....

منم ترجیح دادم خودش به اون مرحله برسه که خودش بخواد دیگه به پوشک نه بگه.....

فقط یه چند باری که دچار سوختگی شده بهش گفتم چون تو پوشک جیش یا پی پی میکنی اوف میشی اگه یاد بگیری تو پوشک نباشه اوف نمیشی....

اون سری نمونه مدفوع میخواستیم بگیریم ۳ مرحله داشت.....

میگفتم میخواییم بدیم آقای دکتر قوقوهارو دعواشون کنه که دیگه اوفت نکنن....

الان هر موقع میخوام بشورمش به کفشو اشاره میکنه بهشون میگه برین اون تو بینم به دکتر میگم دعواتون کنه....

خخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبل از انتقال منظورمه آنا جونم ممنون

این قانون مال قبل و بعدشه.....

تغذیتم مناسب طبعت باشه.....

خیلی نباید سخت گرفت.....

هر چه قدر راحتتر با قضیه برخورد کنی راحتتر میگذره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آصف کارش درسته البته فقط جراح خوبیه

خوب همین دیگه هر کاریو باید سپرد به متخصصش.....

قرار نیست یکی که جراح خوبه تو نازایی هم کارش خوب باشه یا برعکس.....

یا دکتری که کارش تو لاپرا خوبه کارای دیگه رو هم بهش سپرد....

من از اول سعی کردم برا هر کاری پیش متخصصش برم....

سلام دوستان من بعد چندسال برگشتم به سایت...هفته پیش برا سومین بار انتقال جنین داشتم ولی از دیروز تا ...

سلام عزیزم بهتره امیدوار باشی تا ناامید، ناامیدی کار شیطانه خدا خودش گفته هر کاری را به فال نیک بگیرید بسپرس به خدا منکه اولش به خودم گفتم خدا سرنوشت این جنین را رقم زده من هر کاری هم بکنم اونی میشه که خدا میخواد اگه عمرش به دنیا باشه برام میمونه اگه نباشه از دست من کاری بر نمیاد الان هرچی که به من مربوط بوده انجام دادم نتیجه را سپردم به خدا ولی نامید هم نبودم کلا به این فکر میکنم که مثبت میشه ولی اگه م خدای نکرده نشد حتما قسمتم نبوده

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
به اضافه ي پاي وان و اون ام تي اِچ ار  و اين پاييني ها

عزیزم تقریبا کامله.....

از سی دیا هم مهمارو برات نوشته....

احتمالا یه سریارم قبلا داشتی....

اما در کل برا من که مشکلاتم با همیناییکه برات نوشته رو شد.....

انعقادیاتم اصل ماریارو نوشته واست....

انشالله با همینا مشکلاتت رو میشن....

سلام عزیزم بهتره امیدوار باشی تا ناامید، ناامیدی کار شیطانه خدا خودش گفته هر کاری را به فال نیک بگیر ...

دقیقا هم کار درست اینه ما وظیفمون رو انجام بدیم.....

دیگه باقیش به خدا و تصمیمش برمیگرده.....

یه چیز بگم بخندی.... بچه های من تو پوشک تمیز دوست دارن پی پی کنن.... قاتل پوشکن..... صبح پوشک پسر ...

عزیزم زنده باشن ایشاله.....

واقعا عاقلن ماشالله به هوش وافرشون...ما بی خبریم....البته حقم داریم 😉

باور میکنی سر پوشک و دستشویی من اصلا پسرمو تنبیه نکردم حتی با کلام چیزی نگفتم بهش اما خودش از چهرم متوجه میشد و مضطرب میشد همین الانم از رو چهرم متوجه حالم میشه😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ان شالله که حدس آنا جون درست باشه .و  با خبرای خوب بیایی عزیز🤲🤲 چیشد که باز رفتی آزمایش داد ...

خود دکترم گفت 

گفت افت بتا امکان داره از یکی از جنین ها باشه

باز باید تکرار کنی 

جنینات چند روزه بودن عزیزم؟ یعنی روز ۱۴ بی بی زدی؟

نمیدونم بهم نگفتن ولی تو برگه شرح عمل نوشته بود جنین4c و5c انتقال داده شد.

این عددها روزاشون هست؟

روز 12 و 13 و 14 بی بی زدم منفی شد.

اخرین امپولم روز 7بعداز انتقال زده بودم.

میگم یعنی اگر بخاطر امپولاهم که بود باید بی بی چک مثلت کاذب میداد لااقل.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....