آنا جون
پسر من مثل دختر شما خیلی خیلی تو پیشرفت کارهاش جلوتر از همسنای فامیل بود جز دستشویی....البته اونم میگفت از یک و نیم سالگی برای جیش...خب دسشویی بزرگ موند....من سر دو سالگی هر کاری کردم نشد یکروز از صب تا عصر تلاش کردم و نشد تا پوشک میشد کار انجام میشد جل الخالق 😉
ما هم همچنان پوشک میکردیم شوهرم میگفت اذیتش نکن....وای اگر مهمونی میرفتم میگفتن چقدر تنبلی خانم مخصوصا خانواده شوهر ..چون پسرم درشتم بود برا همین تو چشم بود.....
تا حدود سه سال پوشک میکردم.....بخاطر حرف پدر شوهر گفتم باید از پوشک بگیرم🤐این شد که پسر من حدود 20 روز پیپی نکردحتی دیگه تو پوشک🙁هر روزم دکتر بودم اما جز دادن دارو و اثر نکردن چیزی عاید ما نشد تا اینکه یه دکتر فوق تخصص اطفال برای تفریح اومد شیراز که ایشاله هر جا هست خدا همراهش باشه....پسرم رو بردم پیشش یه معاینه شکم کرد و گفت خانم پسرت سالمه از نظر سلامت روده عالیه متاسفم که این طفل معصوم رو موش آزمایشگاهی کردی و ازمایش و سونو بردیش.دریغ از دادن دارو....
سریع به من گفت مشکل تویی پسرت فقط تحت استرس و اضطراب دستشویی قرار گرفته..بعدش.. یک روز اصلا اسم دستشویی نیوردم خودش اومد گفت😲درسته تا دو سال پیش دو سه روزی یکبار شکمش کار میکرد اما از اون وقت تا امروز هر کس میخواد بچشو از پوشک بگیره میگم بخدا اینا باهوشن شما تلاش کن شد فبها نشد خودشون بموقع میان نه به پوشک میگن.😁...
پس تو الان با پسرت سرگرم باش سر پوشک گرفتن دختر نازت زیاد وقت نزار😉