2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون رویا از دیدن پستت و ام یجیبت آروم شدم.....امروز بعد از سحر یهو دلشوره گرفتم یهو بخودم گفتم چقد ...

توکل کن به خدا.... کم و زیادش که ملاک نیست. مهم سرنوشت اون تخمک هاست. باید به تک تکشون امید داشت

خوب منم قرار بود پانکچر بشم.... البته من یه ماه طبیعی ترای کردم بعد وارد سیکل شدم.... فاصله لاپرا ...

من اگه خدا خواست میخوام حداقل یکماه باشه فاصلش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوب منم قرار بود پانکچر بشم.... البته من یه ماه طبیعی ترای کردم بعد وارد سیکل شدم.... فاصله لاپرا ...

اناجون من رفتم طرازي برام آز يمني انعقادي نوشت ولي با ليست شما مقايسه ميكنم احساس ميكنم كامل نيست

چرا كامل ننوشته ب نظرت؟؟

...
سر دخترم یادمه شیاف هفته ۱۵-۱۶ کم و قطع شد برا پسرم فکر کنم بیشتر بود.... اما نه دیگه تا آخرش..... ...

مامان مرجان همزمان پرولوتون دارن ولی من ندارم، شاید میخواد شیاف رو قطع کنه و پرولوتون شروع کنه، همچین چیزی میشه؟ من سرکلاژم کردم

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه اما خوب مگه نمیخوایی اول پانکچر بشی و جنین ذخیره کنی؟

نمی دونم اصلا گیجم فقط میخوام زودتر بگذره گفتم شاید بشه همزمان توسیکل عمل کنم بلافاصله انتقال بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی ممنون عزیزم  امیدوارم🙏🙏🙏 بله گلم بار دوممه که انتقال دادم

قربونت مامانی😉

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مرسی عزیز دلم آنا جون یه سوال دیگه. این آزمایشات کدومش مربوط میشه به جنین .منظورم اینه کدوم آزو بد ...

اگه فریز داری فقط ۳ و ۴ رو انجام بده بقیه به جنین ربط دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من رفتم طرازي برام آز يمني انعقادي نوشت ولي با ليست شما مقايسه ميكنم احساس ميكنم كامل نيست چ ...

عزیزم بفرست ببینم چیارو نوشته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان مرجان همزمان پرولوتون دارن ولی من ندارم، شاید میخواد شیاف رو قطع کنه و پرولوتون شروع کنه، همچی ...

معمولا اول پرولوتون رو شروع نیکنن یه مدت که گذشت شیاف رو قطع میکنن....

شایدم تا آخرش شیاف داشته باشی طبق شرایطت....

تا وقتی که شرایطت استیبله نگران نباش.....

دزش مناسبه....

خخخخخخخخ.... حواسم باشه منم یه روز در میونش کنم هر چند من تو مرحله اولشم موندم دختر من فعلا نه ایرا ...

آنا جون 

پسر من مثل دختر شما خیلی خیلی تو پیشرفت کارهاش جلوتر از همسنای فامیل بود جز دستشویی....البته اونم میگفت از یک و نیم سالگی برای جیش...خب دسشویی بزرگ موند....من سر دو سالگی هر کاری کردم نشد یکروز از صب تا عصر تلاش کردم و نشد تا پوشک میشد کار انجام میشد جل الخالق 😉

ما هم همچنان پوشک میکردیم شوهرم میگفت اذیتش نکن....وای اگر مهمونی میرفتم میگفتن چقدر تنبلی خانم  مخصوصا خانواده شوهر ..چون پسرم درشتم بود برا همین تو چشم بود.....

تا حدود سه سال پوشک میکردم.....بخاطر حرف پدر شوهر گفتم باید از پوشک بگیرم🤐این شد که پسر من حدود 20 روز پیپی نکردحتی دیگه تو پوشک🙁هر روزم دکتر بودم اما جز دادن دارو و اثر نکردن چیزی عاید ما نشد تا اینکه یه دکتر فوق تخصص اطفال برای تفریح اومد شیراز که ایشاله هر جا هست خدا همراهش باشه....پسرم رو بردم پیشش یه معاینه شکم کرد و گفت خانم پسرت سالمه از نظر سلامت روده عالیه متاسفم که این طفل معصوم رو موش آزمایشگاهی کردی و ازمایش و سونو بردیش.دریغ از دادن دارو....

سریع به من گفت مشکل تویی پسرت فقط تحت استرس و اضطراب دستشویی قرار گرفته..بعدش.. یک روز اصلا اسم دستشویی نیوردم خودش اومد گفت😲درسته تا دو سال پیش دو سه روزی یکبار شکمش کار میکرد اما از اون وقت تا امروز هر کس میخواد بچشو از پوشک بگیره میگم بخدا اینا باهوشن شما تلاش کن شد فبها نشد خودشون بموقع میان نه به پوشک میگن.😁...

پس تو الان با پسرت سرگرم باش سر پوشک گرفتن دختر نازت زیاد وقت نزار😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمی دونم اصلا گیجم فقط میخوام زودتر بگذره گفتم شاید بشه همزمان توسیکل عمل کنم بلافاصله انتقال بدم

عزیزم ریسک نکن....

عجله نکن....

جنین ذخیره کن.....