2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
دوتا اول رو یک جا دادم ولی این اخری رو رفتم ازمایشگاه نزدیکتر  کمر درد و تب و این جیزا رو که ...

عزیزم انشالله خدا واست بهترینها رو ورق بزنه گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ولی کسی بوده روز 18بتاش  40باشه یعنی امید داشته باشم ؟ یا داروهام رو قطع کنم ؟

داروهارو که قطع نکن زنگ بزن به دکترت بگو چیکار کنی....

بتاتم اگه خواستی تکرار کنی حتما آزمایشگاه دوم باسه که بتونی مقایسه کنی.....

عزیزم اگه میتونی امروز برو آزمایشگاه قبلی یه بارم آز بده....

البته اگه معتبر بوده.....

میخوام جوری بشه بتونی مقایسه کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تب چند درجه؟ دردات چطورن؟

دردام هم مث حالت پریودی و سوزش ادرار

و ضعف پاهام

یکمم بی حالم

تب سنج نداشتم

ولی کف دستام و پاهام دیشب میسوختن 

چون من همش دست و پام یخ ه

چیکار کنم یعنی ؟ 😖😖😖😖

والا من سال ۹۴ با تامین اجتماعی انجام دادم ۹۰۰ اینا شد.... بیمه تامین ۳۰ درصد کمتر میشه.....

ممنون خدا خیرت بده که وقت میذاری جواب سوالای مارو میدی عزیزم،،،حالا میرم میپرسم ببینم چجوریاست😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به من گفتن روز 12 تا 14 پریود بیا برای انتقال، یعنی بعدش انتقال میدن؟ 

شما الان میدونی جنینات چند روزه ان میخوان برات انتقال بدن؟یا هنوز مشخص نیست؟

خدا جونم شکرت...
داروهارو که قطع نکن زنگ بزن به دکترت بگو چیکار کنی.... بتاتم اگه خواستی تکرار کنی حتما آزمایشگاه دو ...

بخدا دیگه پول ندارم 😁😂

وگرنه میرفتم 

ولی تیترای بتای ازمایشگاه اولم 

چهار هفته رو از 1000به بالا زده بود 

این 150به بالا 

کاش رفته بودم همونحا

اخه ازمایشگاه اولم معتبر تر بود ولی سر دوتا ازمایش خیلی اذیتم کردن و خیلی شلوغ بود 

منم فک کردم که کیفیت کارشون کم ه

بزار برم یه جای دیگه

داروهارو که قطع نکن زنگ بزن به دکترت بگو چیکار کنی.... بتاتم اگه خواستی تکرار کنی حتما آزمایشگاه دو ...

رفتم مرکز دکتر گفت باز باید از بدی ازمایشات هم تکرار کنی

گفتن عادی ه 

گفتم خب اگر باردار نیستم داروهام رو قطع کنم

گفت نه ادامه بده 

۳ انعقادیه.... ۴ پنج آیتم اول انعقادی بقیه ایمنی اگه اشتباه نکنم.... نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه ا ...

مرسی عزیز دلم

آنا جون یه سوال دیگه.

این آزمایشات کدومش مربوط میشه به جنین .منظورم اینه کدوم آزو بدم ممکنه بگه جنینا مشکل دارن وکلا اونارو بیخیال

چون فعلا نمیخوام به همچین چیزی فک کنم اصلا دلم نمیخواد اون آزمایشو انجام بدم چون ۱۳ تا جنین دارم فرض بر این میزارم که جنینام مشکل ندارن وعیب از جای دیگه اس.

کاریوتایپ یا نسخه پنجم اینا مشکل جنین ومشخص میکنه؟

عزیزم من چون تجربشو ندارم نمیدونم بگم کجا بری اما یه ذره زنگ بزن الوند رو بیچاره کن شاید قبول کنن... ...

اوووو انقد گفتم مگه گوش میده... حیف که دوره وگرنه حضوری میرفتم‌مینشستم تا کارمو راه بندازه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیز دلم خیلی حرفات بهم ارامش دادن خدا کنه عزیزم بازم امروز رعتم بتا داشتم نمسدونم این کنجدای من ...

ناز دارن عزیزم🍀🍀

شک نکن تو بهترین موقع مهمونت میشن💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
رفتم مرکز دکتر گفت باز باید از بدی ازمایشات هم تکرار کنی گفتن عادی ه  گفتم خب اگر باردار نیست ...

ان شالله که حدس آنا جون درست باشه .و 

با خبرای خوب بیایی عزیز🤲🤲

چیشد که باز رفتی آزمایش دادی؟

دردام هم مث حالت پریودی و سوزش ادرار و ضعف پاهام یکمم بی حالم تب سنج نداشتم ولی کف دستام و پاهام ...

عزیزم شما یه کاری کن برو همون آزمایشگاه اول امروز یه آز تیتر بتا بده....

البته اگه معتبر بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم مرکز دکتر گفت باز باید از بدی ازمایشات هم تکرار کنی گفتن عادی ه  گفتم خب اگر باردار نیست ...

پس عزیزم فعلا طبق گفته مرکز جلو برو....

بتاتو تکرار باید بکنی اما حتما جای معتبر....

هر دفعه هم آزمایشگاه رو عوض نکن....