2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
شما بار اول پیش خانم دکتر نتیجه مثبت گرفتین ؟ آبان انجام دادی شما؟ ببخشیدا مشکل شماام اسپرم همسرتون ...

عزیرم من بار اول ابن سینا منفی.... 

بار دوم آبان منفی با خانوم دکتر.... 

بار سوم + با خانوم دکتر..... 

روند دقیق درمانم صفحه 1 هست.... 

همسرم مشکل اسپرم داشت.... 

تحرک و مورفولوژی پایین..... 

دی اف آی اسپرم بالا.... 

خودمم هم مشکل ایمنی هم انعقادی که بعد دو تا منفی دکتر بررسی کرد و معلوم شد مشل داشتم..... 

آندومتریوزمم داشتم که لاپرا کردم و درمان شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانکچر با بیهوشیه ؟  آره لاپارا و هیسترو باهم انجام داد دکتر برام 😓

بله پانکچر با بیهوشیه.... 

خوب دیگه پس وقتی لاپرا هیسترو داشتی دیگه پانکچر عددی نیست در مقابلش..... 

منم هر دورو با هم داشتم..... 

لاپرا هیسترو و خراش هر سه با هم بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم تا دخترم بیدار نشده منم برم بخوابم..... 

دوستون دارم و همچنان التماس دعا دارم..... 

دوستای گلم تا دخترم بیدار نشده منم برم بخوابم.....  دوستون دارم و همچنان التماس دعا دارم.....& ...

چقد شما مهربونی با صبوری تمام سوالامو جواب دادی انشالله هرچی از خدا می خوای بهت بده عزیزم شبت بخیر خوب بخوابی دوستم😍

رفتم سونو ک یکیش هفت هفته و چار روز بودش و قلبش تشکیل شده بودش و اون یکی بازم شش هفته و سه روز بودش ...

هرچه خدا بخواهد.اگه خدابخواداون یکی هم برات یه نی نی ناز میشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام میشه کمکم کنید خواهش میکنم 😢😢😢

خانوما من حدود ۲۰ ماهی میشه که زایمان کردم و بدون دخالت هیچ دارو ودکتری خودم طبیعی باردار شدم ولی متاسفانه بچمو چن ماهی میشه که از دست دادم فقط خواهش میکنم نپرسین چرا....

بخاط شرایط روحی که خودمو همسرم داشتیم تصمیم گرفتیم که سریع بچه دار شیم بخاطر همین تمام ازمایشات و سونگرافی های لازمو قبل از بارداری انجام دادیم و همشون خداروشکر نرمال بودن فقط یکم ویتامین د۳ من کم بود بخاطر همین رفتیم پیش دکتر تا اگه راهی واسه تسریع در بارداری هست جلومون بزاره،دکتر هم برام ۱۳ تا آمپول هاش ام جی و دوتا گونال اف خودکاری تجویز کرد که بعد از تزریق این همه آمپول رفتم سونو و درکمال ناباوری بهم گفت که تو هیچ فولیکول بالغی نداری برام آزمایش ذخیره ی تخمدان و fsh و lh  و پرولاکتین و تیروئید نوشت که انجام بدم گف برو داروهارو قطع کن و هروقت پریود شدی انجام بده که منم وقتی از مطب اومدم و داروها رو قطع کردم درکمال ناباوری من تو روز ۱۶ پریودی بازم پریود شدم و روز ۳ پریودی رفتم آزمایشاتو انجام دادم حالا سوال من اینه که با وجود این همه داروه چرا من حتی یه فولیکول بالغ نداشتم؟

و آیا انجام این آزمایش ۴ روز بعد از تزریق این آمپولا درسته و میشه به جوابش اکتفا کرد؟

اینم جواب آزمایشمه که لطف کنین ببینین خیلی نگرانم دارم دق میکنم لطفا کمکم کنین و راهی بزارین جلو روم ۲۳ سالمم هست

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
چقد شما مهربونی با صبوری تمام سوالامو جواب دادی انشالله هرچی از خدا می خوای بهت بده عزیزم شبت بخیر خ ...

فدات عزیزم لطف داری..... 

کمترین کاریه که ازم بر میاد.... 

سلام میشه کمکم کنید خواهش میکنم 😢😢😢 خانوما من حدود ۲۰ ماهی میشه که زایمان کردم و بدون دخالت هیچ ...

عزیزم ببین اینکه نتایج آزات بعد هورمون تراپی درستن یا نه دقیق نمیتونم چیزی بگم ولی ذخیرت خوبه.... 

ذخیره مستقل از این قضایاست و معلومه احتمال زیاد تحریک تخمدان درستی نداشتی که تخمک نتونستن ازت بگیرن..... 

یه چیز دیگه تی اس هاشت الان خیلی بالاست حتما برو زیر نظر دکتر غدد چون باید زیر 2 بشه..... 

بقیه آزات اون طور که من دیدم موردی نداشت..... 

بابت اتفاقایی هم که برات افتاده واقعا ناراحتم و امیدوارم به زودی خدا فرشتت رو بهت به یه نوع دیگه برگردونه.... 

آره  ال دیم تموم شد چهارروزه منتظرم پرئود بشم و داروها رو استفاده کنم🙁

پس ان شاالله زودتر پریود و وارد سیکل بشید، شما هم مثل من دفعه اولتون هست؟ چه دارو یا آمپولهایی دارید؟ 

عزیزم خوب بستگی به دقتشون داره اما معمولا از بعد غربال میشه اما اگه نتونستن وروجکت رو شکار کنن نترسی ...

باشه میگم آنا جون من امپولای بعد انتقالو دکتر متخصصم تو شهر خودمون گفته تا ۱۲ تمام بزن بعد اون بکن ی دونه شیاف روزی خب قرص استرادیولمم گفت فعلن ادامه بده مشکل نشه امپولو قطع کنم؟؟

سلام دوستان عزیزم،ببخشیدازبین شمادوستان کساییکه موفولوژی ودی اف همسرشون خوب نبوده وداروگرفتن،چقدتوازمایش بعدتغییرکرده عددشون،من همسرم بعددوماه داروخوردن دی افش از۲۶رسید۲۵وموفولوژی ابنرمالش ازصفربه یک رسید

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام بچه ها 

خیلی ناراحتم اون یه دونه تخمک هم امروز رفتیم پرسیدیم جنین درست نشده حالا باید چیکار کرد😭😭😭😭😭😭😭

پیش دکتر نصرجنین شناس مرکز ناباروری اصفهان نوبت گرفتیم اون هفته بریم پیشش اخه چرااینجوری میشه 

کاش حداقل جنین درست میشد😔😔😔😔تموم آرزوهام نابود شد

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍