2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
خیریتی داره حتما.... آزهای انعقادی و ایمنی رو دادی کامل؟؟؟ یکار کن تعداد تخمکا کم بشه و کیفیتش بره ...

اره تازه دادم جوابش نشون دکتر احمدی دادم چیزی نگف انتی تی پی او باشد 16باشه222شده وانتی تیروگلوبین آبی باید نهایتا 100باشه از من 1350 هست نمیدونم ربط داره یا نه 

دکتر ایموولدژی اینارو برام نوشته همراه با سی دی مارکرها وکل ازمایش ایمنی انعقادی قبل عید رفتم گف حتما جواب بیار بعد وارد سیکل میکرو بشو اخه یه بار دیگم سابقه داستم 16تا تخمک هیچی جنین نشد همشون نارس بودن 

ولی من نشون دکتر احمدی دادم چیزی نگف منم دیگه نبردم دکتر ایمولوژی حالا امروز عصر میبرم ببینم چی میگه ربط داشته یانه خدا کنه مشکل پیدا کنم درمانش کنم 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

سلام خانما ‌میشی فرق میکرو با ای وی اف و بگید ب من .من تو دوره ازمایشاتم تا طبق اون دارو بخورم برم سیکل ای وی اف میخوام تفاوت و درصد موفقیتشونو مقایسه کنم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیریتی داره حتما.... آزهای انعقادی و ایمنی رو دادی کامل؟؟؟ یکار کن تعداد تخمکا کم بشه و کیفیتش بره ...

اخه مریم جون من چه کاری ازدستم برمیادکه بکنم تخمکاکم بشن ولی همشون برسن 

این دکترا باید کاری کنن که ایناهم همش گند میزنن دوشنبه میرم پیش دکتر کلانتری بااون حرف میزنم

سلام دوستان عزیزم،سه ماه پیش انتقال دادمو منفی شد،همه سونوگرافی های که قبل انتقال دادم خوب بود،امکان داره جنینا بی کیفیت بوده باشن؟نمیدونم چیکار کنم،دوباره انتقال بدم یا شوهرم بره تحت نظر یه اورولوژیست دیگه؟شما چه نظری دارین

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام خانما ‌میشی فرق میکرو با ای وی اف و بگید ب من .من تو دوره ازمایشاتم تا طبق اون دارو بخورم برم س ...

میکرو خودشون اسپرم رو وارد تخمک میکنن 

ولی ivfاسپرم وتخمک کنار هم میزارن که خودشون لقاح بشن

سلام خانما ‌میشی فرق میکرو با ای وی اف و بگید ب من .من تو دوره ازمایشاتم تا طبق اون دارو بخورم برم س ...

میکرو از آی وی اف بهتره

میکرو خودشون اسپرم رو وارد تخمک میکنن  ولی ivfاسپرم وتخمک کنار هم میزارن که خودشون لقاح بشن

این ک بهتره ...من شوهرم سالمه خودم قبلا تنبلی داشتم الانم تخمدانم کیست ساز شده لاپرا کردم مشکوک ب اندو ام دکترم گف برو ای وی اف .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
میکرو از آی وی اف بهتره

سیکلش و دوره اش همونه فقط فرقش نوع لقاحشه ؟؟؟هزینه اش خیلی بالاتره .؟

این ک بهتره ...من شوهرم سالمه خودم قبلا تنبلی داشتم الانم تخمدانم کیست ساز شده لاپرا کردم مشکوک ب ان ...

انشالله جواب میگیری 

اره گلم میکرو بهتره از دکترت نظر بخواه 

سلام بچه ها من میخوام میکرو کنم..روز ۲۱پریودیم آمپول دکاپپتیل زدم...الان منتظرم تا پریود بشم روز سوم سینال شروع کنم ..دکاپپتیل پریودی عقب میندازه؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
انشالله جواب میگیری  اره گلم میکرو بهتره از دکترت نظر بخواه

من دکتری ک عملم کرد میگه من شکمتو دیدم ای وی اف کنی هرچه زودتر بهتره .اما الان رفتم رویان اون میگه دوبار ای یو ای کن نشد ای وی اف من ب نظرم وقت تلف کردن چون درصد موفقیتش مث طبیعیه هر بار ر ۲۵ درصد 

سیکلش و دوره اش همونه فقط فرقش نوع لقاحشه ؟؟؟هزینه اش خیلی بالاتره .؟

آره عزیزم،توی میکرو خودشون اسپرمو تزریق میکنن توی تخمک،پس یه کم هزینش بالاتره

من دکتری ک عملم کرد میگه من شکمتو دیدم ای وی اف کنی هرچه زودتر بهتره .اما الان رفتم رویان اون میگه د ...

بستگی داره،،ما دکتر تا آزمایش شوهرمو دید گفت فقط میکرو

من دکتری ک عملم کرد میگه من شکمتو دیدم ای وی اف کنی هرچه زودتر بهتره .اما الان رفتم رویان اون میگه د ...

اره iuiبیخوده همون که دکترت میگه رو انجام بده که انشالله هرچه زودتر مامان بشی

سلام آنا جونی خوبی؟من دیروز جواب آز ایمنیمو گرفتمو بردم به دکتر ط رازی نشون دادم.اینجا میذارم شما هم نظرتونو بدین

فقط CD19 مشکل داره یدونه بالاتره،این یدونه انقدر موثره به نظرت که انتقالم نگرفته؟

حالا بهم پردنیزولون داده دکتر گفت اگه لازم شد سرمم مینویسم ببینم تا اونموقه چه تصمیمی میشه گرفت