2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همگی  مهشید جان منم خارج رحمی شدم اونم دوقولو وبدترین نوع (خارج رحمی سرویکال ) با ...

ممنونم شاينا جون ، اتفاقا چند روز بود كه ميخواستم بيام و ازت يك خبري بگيرم ، تيكر نداري نميدونم چند هفته هستي عزيزم ولي فكر كنم خدا رو شكر ديگه چيزي نمونده دوقلوهاي نازت رو بغل كني ، ان شا الله تا آخرش برات به سلامتي باشه و به زودي اين حس قشنگ قسمت تمام دوستان عزيزم بشه .

الهی درکت میکنم حالت خیلی بده من خودم روز۱۰م هیچ علامتی ندارم فقط پریودی همین اونم پای راستم سسته هم ...

توکل کن برخدا.ناامید نباش.هرچند من خودم سعی کردم برا باردوم خیلی مثبت فکر کنم.گاهی ترس میومد تو دلم ولی بیشتر مثبت فکر میکردم که اینطوری خورد تو برجکمون.نمیدونم خدا چرا مارو انتخاب کرده .عیب نداره میکروبی شدیم حداقل اینهمه دردسر میکشیم خدا دامنمون رو سبز کنه ان شاالله

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  ✔✔✔✔متاسفانه من امروز پریود شدم بعد از پانکچر اما دوباره خلط خونی دیدم و مطمئن شدم که ان ...

سلام آتريسا جون ، كاش با چند تا دكتر ديگه هم مشورت ميكردي واقعا اصلا نميدونم چي بگم ، ان شا الله كه مشكلت ختم به خير بشه عزيز دلم .

توکل کن برخدا.ناامید نباش.هرچند من خودم سعی کردم برا باردوم خیلی مثبت فکر کنم.گاهی ترس میومد تو دلم ...

انشالله بحق فاطمه زهرا جواب میگیری

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

سلام آنا جون ، خدا خیرتون بده ، بی زحمت اسم افسوووووووون جون رو هم اضافه کن

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟خداروشکر من هم خوبم فقط خیلی با غذا خوردن مشکل پیدا‌کردم جدیدا.اصلا هیچی دوست ندارم ...

سلام خاکستری جون ، تبریک میگم بهت مادر شدنت رو ، ان شالله که بهترین و شادترین روزا در انتظارت باشه ❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم از مهربونیت❤ امروز کلی گریه کرده بودم ان شاالله دلت همیشه روشن باشه که دلم رو روشن کرد ...

شبی یه عدد  موقع خواب مثل شیاف ...

ده روز مونده به انتقال ..البته دوروز قبل انتقال قطعش کرد 

آنا جون شما چند روز بعد از قطع ٢١ عدد ال دي پريود ميشدين؟ بعدش كيست ساده كوچك از بين ميره؟ اونو ...

عزیزم من معمولا 5 الی 7 روزه پریود میشدم.... 

برا سیکلم فقط یه دوره ال دی میخوردم..... 

یه بار کیست 4 سانتی داشتم یادمه یه دوره ال دی داد دکترم رفع شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ال دي فقط بايد ٢١ تا خورده بشه؟؟

معمولا 21 تاست اما بسته به شرایط و زمانبندی دکتر میتونه کم و زیادم بشه ولی سر خود کم و زیادش نکن..... 

برا من سر یکی از سیکلم 19 تا دکترم گفت بخورم برا تنظیم شروع سیکلم.... 

فکر کنم سیکل آخرم بود اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهیا ال دی رو از روز چند باید خورد.....اخه میخوام این پرئودی بخورم چون میشه فروردین....دیگه اردیبهشت ...

عزیزم معمولا از روز 2 الی 5 شروع قرصه حالا بسته به شرایط اما نرمش همون روز دومه..... 

عزیزم من سر هر یه پانکچرم ال دی داشتم یه ماه قبل سیکل..... 

هم برا پانکچر میشه داشت هم برا فریز.... 

سلام انا جون این ازمایشاییکه نوشته برام  آزمایش خون؟؟ و هر ازمایشگاهی میتونم بدم؟ یا جای خاصی ...

عزیزم روز خاصی نمیخواد ولی چون قندم توشون حتما ناشتا باش.... 

آزمایشگاه خاصی نیاز نیست بری ولی حتما معتبر باشه..... 

احتیاطا روز و شب قبلشم گوشت نخور..... 

آسپرین و اینجور چیزا اگه اخیرا خوردی احتیاطا دو هفته از آخرین دزش بگذره..... 

پردنیزولون این جور داروهام اگه داشتی فکر کنم بهتره یه مدت از آخرین دز بگذره.....