2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
دوستای گلم فقط این دوستمون نیتش برا منتظرا هست یعنی کسایی که هنوز + نشدن....  اولویت با منتظرا ...

سلام انا جون این ازمایشاییکه نوشته برام 

آزمایش خون؟؟

و هر ازمایشگاهی میتونم بدم؟ یا جای خاصی؟آزمایشم پایین فرستادم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون از پاسخت ال دی ساده همین قرص جلوگیریا🤔

خواهش میکنم عزیزم .اره . ازاین ۲۱ تایی ها که روش روزای هفته داره.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ان شاالله که گلهات رو به سلامت بغل بگیری❤❤ چقدر با حرفهات دلم روشن شد😘😘  بعداز رفع چس ...

عزیزم من قبل عمل حجم خون پ ر ی و د کم بود وضخامت اندومتر کم ...

با هیسترو هم همون بود وتغییری نکرد 

برا بالا بردن ضخامت رحمم به توصیه مامان سبحان جون پیاده روی تند هم اه با نوشیدن مایعات فراوان رو اوردم تو برنامم ..دکتر هم تزریق gcsf رو برام انجام داد+قرص و ی ا گ را  به صورت وا ژ ی ن ال ...خیلی موثر بود ..خلاصه خیلی کارا میشه کرد البته باتجویز پزشک 

من همیشه ضخامت 6و7بود که خداروشکر موقع انتقال نزدیک 9شد 

ان شالله بزودی خبر بارداریتو بدی 

انا جون  من دی پارسال تو آزمایشام ana بالا داشتم. اردیبهشت تکرار کردم منفی شد خدارو شکر. الانم دوباره چک کردم منفیه... کسی مثل من بوده؟ در ضمن اردیبهشت انتی اسکلرودرمام بالا بود و مشکوک به اسکلرودرمی شدم. بعدش دکترا تشخیص ندادن که بیماری دارم یا نه  و اینکه اصلا به هیچ سمتی نرفته. من بخاطر ana بالا مجبور به انجام تمام ریز آزمایشات روماتولوژی شدم. الان که منفیه بازم باید ریز آزمایشاتشو انجام بدم؟ کسی اینجا مثل من هس؟ فک کنم جز نوادرم.😁😁😁

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مهیا ال دی رو از روز چند باید خورد.....اخه میخوام این پرئودی بخورم چون میشه فروردین....دیگه اردیبهشت ...

منم دوست دارم اینکار رو بکنم.

اما میترسم دکتر طرازی بگه چرا اینکار رو کردی و دعوام‌کنه.

دفعه قبلی سیکلم لانگ بود و ال دی داشت.

اگر سرخود بخوریم ایرادی نداره؟ 

نزنیم چشمشو کور کنیم واسه درست کردن ابروش؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انا جون  من دی پارسال تو آزمایشام ana بالا داشتم. اردیبهشت تکرار کردم منفی شد خدارو شکر. الانم ...

عزیزم منم آ ان آ مثبت دارم ...حتی اگه منفی باشه زیر نظر روماتولوژ باش ..با دارو خاموشش میکنن 

هر ماه هم یه سری ازمایشات باید انجام بدی 

منم دوست دارم اینکار رو بکنم. اما میترسم دکتر طرازی بگه چرا اینکار رو کردی و دعوام‌کنه. دفعه قبلی ...

واله من چون تو مطب دیدم دکتر به مریضا ال دی میده میخوام این پرئودیم که میوفته تو تعطیلات شروع کنم بخورم....کیستم ماه های قبل داشتم چون سونو میکرد  متوجه میشدم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

اسم منم بنویس

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من قبل عمل حجم خون پ ر ی و د کم بود وضخامت اندومتر کم ... با هیسترو هم همون بود وتغییری نکرد& ...

ممنونم عزیزم از مهربونیت❤ امروز کلی گریه کرده بودم

ان شاالله دلت همیشه روشن باشه که دلم رو روشن کردی 😘😘

میشه بگید قرص و ی ا گرا چه دوزی بود وچه جوری تجویز شده بود براتون منظورم تعدادش واینکه چه روزهایی از سیکل باید استفاده کرد

من توی سیکل عادی ضخامتم ۶.۵ هست روز ۱۲ سیکل 

ولی موقع انتقال روز ۱۴ به ۷.۷ رسیده بود بادارو

توی سیکل پانکچر هم با پرگوریس ومریونالی که داشتم روز ۸سیکل ضخامتم ۸ بودوروز ۱۳ پانکچر شدم

ولی نمی دونم چرا دکترم این قدر ن ا امیدم کرد 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

منم بنویس

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مهربونم منم لایق بدون برام بخون سه روزه انتقال دادم 🌹🌹برام دعا کنید مثبت بشم

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
واله من چون تو مطب دیدم دکتر به مریضا ال دی میده میخوام این پرئودیم که میوفته تو تعطیلات شروع کنم بخ ...

آخه به همه نمیدن لزوما.اما من داشتم چون گویا pco  هستم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم منم آ ان آ مثبت دارم ...حتی اگه منفی باشه زیر نظر روماتولوژ باش ..با دارو خاموشش میکنن  ...

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!