2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا جون  من دی پارسال تو آزمایشام ana بالا داشتم. اردیبهشت تکرار کردم منفی شد خدارو شکر. الانم ...

عزیزم فکر کنم شاینا جون تجربه آنتی + داره شاید بهتر بتونه کمکت کنه.... 

زیر نظر روماتولوژی بوده فکر کنم..... 

به نظرم باید زیر نظر روماتولوژی باشی و اون بگه کی به کی نیاز هست مجدد چک کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم دوست دارم اینکار رو بکنم. اما میترسم دکتر طرازی بگه چرا اینکار رو کردی و دعوام‌کنه. دفعه قبلی ...

والا من شخصا بدون تجویز اینکارو نمیکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واله من چون تو مطب دیدم دکتر به مریضا ال دی میده میخوام این پرئودیم که میوفته تو تعطیلات شروع کنم بخ ...

خوب عزیزم زنگ بزن مطب مشورت کن.... 

بگو از دکتر واست بپرسه.... 

عزیزم شما بارداری؟ و اینکه قرصی چیزی مصرف میکنی یا میکردی واسه آ ان آ ؟

عزیزم بله شکر خدا شاینا جون مامان شدن انشالله به سلامتی زایمان کنه.... 

سلام بچه ها خوبین؟شبتون بخیر یه سوال داشتم،من امپول پروژسترون ندارم ولی به جاش روزی سه تا شیاف اندو ...

عزیزم نه فرقی نداره فریز و فرش.... 

فعلا تا سه ماه رو احتمالا همین دز رو داری..... 

بعدش احتمالا کم بشه اگه شرایطت نرمال باشه انشالله..... 

انا جونم من ۷ بهمن اولین روز اخرین پریودیم بوده و ۲۴ بهمن انتقال دادم.جنین رو هم نپرسیدم اما حدس میز ...

عزیزم میشه:

3 هفته و 4 روز+2 هفته و 3 روز یعنی میشه 6 هفته کامل با احتساب جنین 3 روزه..... 

الهی درکت میکنم حالت خیلی بده من خودم روز۱۰م هیچ علامتی ندارم فقط پریودی همین اونم پای راستم سسته هم ...

عزیز دلم خیلی داری خودتو اذیت میکنی..... 

معلومه خیلی بیقراری و اصلا هم صبور نیستی..... 

اینطوری خودتو داغون میکنی..... 

خدا شاهده میفهممت نفسم از جای گرم بلند نمیشه..... 

دوستان میدونن منم برا رسیدن به این روز کم اذیت نشدم اما همیشه امید داشتم و دارم..... 

سلام من یه اتفاقی برام افتاده خیلی عجیبه میتونید کمکم کنید من با ذخیره تخمدان ۲ وارد سیکل شدم ولی ...

عزیزم آزهای هورمونی چطور بودن؟؟؟؟ 

خیلی ناراحت شدم..... 

میشه در مورد داروهای سیکلم بگی..... 

مثلا من به سیکل با سینافکت (اگونیست) بدنم خوب جواب نداد و به سیکل آنتاگونیست بهتر جواب میداد.... 

قبلش طبیعی اقدام کردم ولی کیت تخمک گذاری مثبت نشد بخاطر سنم دکتر گفت بریم ivf ولی بعد از زدن الونوا ...

عزیزم الونوا برا تحریک تخمدان بود یا مهار؟؟؟ 

چون من شناختی بهش ندارم.... 

فدات عزیزم  من امروز وارد هفته 27میشم ...

عزیزم بتامتازون زدی؟؟؟؟

دکتر معمولا حواسش هست فقط گفتم اگه نزدی یادآوری کنی..... 

لیست 30 نفره دوستمون کامل شد!!!!! 

1. mahshid31

2. تارا (فاطمه)
3. آریانا_جان
4. negin69...... منتظر قلب
5. arameshemon
6. سارا1369
7. طلوع97
8. zizi27
9. قدسیه98...... منتظر قلب
10. ترانه70
11. ثمین
12. جانان111
14. نفسی 835
15. atena_banoo
16. مریم، _مادر
17. انتظار_؟ (مریم)
18. پروانه22
19. elhamiiiiiii(کب ری)
20. آزی 25776
21. mazin70
22. سهیلا_جون١
23. نازنین832
24. lemi...... منتظر قلب
25. aatrisa...... عزیزم هم برا سلامتیش هم برا مادر شدنش خیلی دعا کن
26. صنم_
27. پریچهر61
28. زین
29. hawre
30. پرزده
31. مرمر40
32. samaneh_m
33. افسووووووووون جوو
34. f6649(فرانک)

دوستای گلم لیست بیشتر از 30 نفر شد من لیست رو میبندم دیگه.
من حافظم یاری نمیکنه کسایی از لیست که مامان هستن یا + شدن و منتظر قلب و مراحل دیگه بارداری هستن بگن جلوش بنویسم دوستمون اولویت بندی کنه.

عزیزم بتامتازون زدی؟؟؟؟ دکتر معمولا حواسش هست فقط گفتم اگه نزدی یادآوری کنی.....  

نظر طرازی رو نمیدونم ..متاسفانه امکان رفتن به مطب رو نداریم 

اما دکتری که اینجا زیر نظرش هستم گفت از هفته 28میتونی بزنی..6تا نوشته  

...ان شالله هفته دیگه

ممنون که هستی انا جون ومرسی از یاداوری ..

نظر طرازی رو نمیدونم ..متاسفانه امکان رفتن به مطب رو نداریم  اما دکتری که اینجا زیر نظرش هستم ...

فدات عزیزم..... 

منم اولیو 29 هفته دومیو 27 زدم پس خدارو شکر اونجام حواسشون هست.... 

6 تاست، 3 تا روز اول میزنی 3 تا 24 ساعت بعدش..... 

اگه حرکتاشون کم شد اصلا نگران نشیا..... 

تا چند روز ممکنه حرکتاشون کم بشه.....