2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم من قبل عمل حجم خون پ ر ی و د کم بود وضخامت اندومتر کم ... با هیسترو هم همون بود وتغییری نکرد& ...

قرص واژینال اینا بودن؟همین مارک؟☝☝☝☝

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم منم آ ان آ مثبت دارم ...حتی اگه منفی باشه زیر نظر روماتولوژ باش ..با دارو خاموشش میکنن  ...

روماتولوژ تشخیص ندادن ک من چمه در واقع وقتی ana منفی شد تو اردیبهشت نباید اسکلرودرمیم مثبت میشد!!.. فقط گفت ۶ ماه بعد چک کن. امروز جواب آزمایشو گرفتم اما بعد عید باید ببرم ببینه..ana من امروزم منفی شد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از دوستان نیت کرده برا منتظرا دعا کنه لیست واسه اونه چشم مینویسم اسمتو.... 

ممنون میشم واقعا....بشدت محتاج دعام.امروز ۱۶انتقالم بود .بازم بی بی زدم منفی بود.دیگه داروهام رو قطع کردم.هرچند از روز ۱۳م دیگه شرو کردم به تمیزکاری خونه.خسته شدم😑

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم منم آ ان آ مثبت دارم ...حتی اگه منفی باشه زیر نظر روماتولوژ باش ..با دارو خاموشش میکنن  ...

عزیزم شما بارداری؟ و اینکه قرصی چیزی مصرف میکنی یا میکردی واسه آ ان آ ؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

من سمانه.ام يه منتظرم ممنون ميشم اسم منم بنويسي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مهیا ال دی رو از روز چند باید خورد.....اخه میخوام این پرئودی بخورم چون میشه فروردین....دیگه اردیبهشت ...

مريم جون راستش من خودمم اولين بارمه تو عمرم از نزديك ال دي ميبينم و ميخورم😂😂خيييييلي شوتم تو اينجور مسائل😅

اصلا بلد نيستم از روز چند ميخورن، شنيده بودم از روز ٥پريودي ولي اونم دهن ب دهن شنيده بودم در موردش مطمئن نيستم، كه دكترمم يهو فرت از ١٠ سيكل گفت بخور امّا چون قبلش دارو ديگه داشتم شايد گفت اون روز، نميدونم كه والا، خدا خودش كمك كنه، رحم كنه، انشالله ب زودي نتيجه ميگيريم، از من ميپرسي به نظرم سر خود نخور، بعضي دكترا اصلا سيكل بدون ال دي شروع ميكنن، بعضيا با ال دي، اي كاش قبل از عيد يه مشورت ميگرفتي از دكترت

...
بله عزیزم بعده ۲۱ قرص بین سه روز تا ده روز پری میشی من قبل انتقال کیست داشتم یه ماه ال دی خوردم برط ...

مرسي آريانا عزيز، خيلي محبت كردي پاسخ دادي🌹 كيست با همون يه دوره ال دي بر طرف شد؟

...

سلام بچه ها خوبین؟شبتون بخیر

یه سوال داشتم،من امپول پروژسترون ندارم ولی به جاش روزی سه تا شیاف اندومترین دارم هر ۸ ساعت

حالا سوالم اینه ماها که فریز انتقال دادیم تا کی باید این شیافا یا امپولا رو استفاده کنیم؟

فردا زنگ میزنم از مرکز هم میپرسم چون اینجا که من هستم زیاد دکترای خوب نداره اطلاعاتشون اصلا دقیق نیست درمورد میکرو و این چیزا

واسه همین میخوام اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

راستی مصرف پروژسترون کلا برای جنین فریز با فرش تفاوتی داره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@ خاکستری عزیزم چه خبر از خودت؟ سونوی قلب رفتی؟

سلام عزیزم خوبی؟خداروشکر من هم خوبم فقط خیلی با غذا خوردن مشکل پیدا‌کردم جدیدا.اصلا هیچی دوست ندارم بخورم و همش رو دلم سنگینه.

نه عشقم فردا با حساب کتاب خودم تازه میشه هفته ی ششم

منم میخوام بذارم برای هفته ی هشت.واسه همین گفتم دو هفته دیگه برم.التماس دعا گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

انا جونم من ۷ بهمن اولین روز اخرین پریودیم بوده و ۲۴ بهمن انتقال دادم.جنین رو هم نپرسیدم اما حدس میزنم سه روزه بودن

با این حساب الان هفته ی چندم هستم؟

ممنون میشم واقعا....بشدت محتاج دعام.امروز ۱۶انتقالم بود .بازم بی بی زدم منفی بود.دیگه داروهام رو قطع ...

الهی درکت میکنم حالت خیلی بده من خودم روز۱۰م هیچ علامتی ندارم فقط پریودی همین اونم پای راستم سسته همین دارم دیوونه میشم خیلی دلم گرفته من قرار بود این تاپیک نیام ولی خیلی خیلی تنهام کز کردم توخونه مامان و بابام خواهرم همسرم دنبال جواب مثبتمن اما....پریود میشم مثل روز برام روشنه ب ۲۵م نمیرسم برای ازمایش

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو