2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
بچه ها من خیلی حالم بده،دلم بدجور گرفته از خدا،آخه چرا بهم امید و خوشی داد و یهو به بدترین شکل ازم گ ...

عزیزم 

می دونم واقعا خیلی سخته اما تو این مسیر باید قوی بود و کفش آهنی پوشید و ناامید نشد

مسافرت برو سعی کن بهش فکر نکنی گذشت زمان حالتو خوب می کنه

عزیزم خوب 2 هفته و 5 روز از انتقالت میگذره....  2 هفته هم برا ساخت تخمک.....  جنین چند ر ...

نمیدونم فقط دیشب لکه بینی داشتم صب هم کمتر شده بود خیلی نگرانم زنگ زدم وکتر گفت اسپرین رو قطع کن علاوه بر امپول شیاف هم بزار تا وقت سونوت

خدا برایم کافی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه چیز درست میشه منم سالها نازایی کشیدم یه روزی که فکرشونمیکنی معجزه اتفاق میفته الان خوشحال ...

خدا کنه،این سالها خیلی سخت و بد گذشت ولی امیدم رو از دست ندادم،ولی این دفعه که مثبت شد و بعد خوشیم ناخوش شد خیلی دلم شکست

عزیزم  می دونم واقعا خیلی سخته اما تو این مسیر باید قوی بود و کفش آهنی پوشید و ناامید نشد مسا ...

عزیزم تو تمام این سالها هر اتفاقی افتاد پاشدم و ادامه دادم،نمیدونم چرا این دفعه اینقدر خودم رو باختم،شاید چون جنین م رو دیدم که سالم و کامله،شاید چون مثبت شد و دل بستم،باهاش حرف میزدم هر روز،ولی نموند واسم

مرررسی عزیزم  آخه من موندم بخورم یا نه؟؟ و تو بارداری هام مشکلی نداشتم اینبار هم شانسی این آزم ...

اگه دکتر گفته بخور عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من یمدتی نبودم .این ی ماه اخیر کی بسلامتی باردار شده؟بهار جون دخملش دنیا اومد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خداروشکر،اینقدر ناامید شدم که فقط دنبال یه روزنه امیدم،شاینا جون به تاپیک سر میزنه؟میشه کاربریش رو ب ...

عزیزم شاینا جون هر از گاهی سر میزنه.... 

@شاینا33  

اگه اشتباه نکنم شاینا جون کاربریش اینه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو تمام این سالها هر اتفاقی افتاد پاشدم و ادامه دادم،نمیدونم چرا این دفعه اینقدر خودم رو باختم ...

عزیزم اومده بود بهت بگه مامان جون خواهر و برادرام منو فرستادن که بهت مژده اومدنشون رو اونم به زودی بدم.... 

سلام بچه ها من یمدتی نبودم .این ی ماه اخیر کی بسلامتی باردار شده؟بهار جون دخملش دنیا اومد؟

مامان داشتیم ولی حصور ذهن ندارم.... 

بهار جونم دخملش اسفندی شد بالاخره.... 

من انتقال سومم بود،جنینام خوب بود کیفیتشون،یکیشون بلاست بود،قلبش هم تشکیل شده بود یعنی سالم بوده،چند ...

خیلی سخته درکت می کنم. آدم کلی امید می بنده و بعدش ....

من که وقتی بیبی چکم مثبت شد تا دو روز از شدت هیجان خوابم نمی برد.خیلی امیدوار بودم 

مهشید جان دفعه ی آینده حتما به دکترت بگو که با سونوگرافی برات انتقال بده به امید خدا که حتما موفق میشی

مامان داشتیم ولی حصور ذهن ندارم....  بهار جونم دخملش اسفندی شد بالاخره....

خدا حفظش کنه دخمل بهارو.انشالله نی نی همشون سلامت بیاد تو بغلشون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
میدونم میتونست بدتر هم باشه ،اینکه دنیا بیاد و نمونه دیگه غیرقابل تحمله،فقط میدونم حالم بدجوری بده،گ ...

حتما بعدي رو مثبت ميشي ببين اين نشونه خيلي خوبي بوده كه يعني جنينت سالم و قابليت رشد داره و جنينت و بدنت قابليت لانه گزيني دارن و همه ي اينا خيلي نشانه هاي خوبي هستن، انتقال كه هيچ چي تازه خيليا بعد از بارداري خارج رحم طبيعي هم باردار شدند و بچه هاشونم بغل گرفتن، خيلي موارد دقيقا به نام خاطرمه تو فاميلمون، تازه يه خانومي بود موقع انتقال ديدمش كه گفت بارداري خارج رحم داشته و الان اومده بود واس انتقال و من بعدش تو مطب ديدمش به چشم خودم، مثبت شده بود گفت كه ٥سال قبل خارج رحم شده و چند ماه بعدش گل پسرشو باردار شده با انتقال موفق و الانم بعد از ٥سال اومده بود برا انتقال يه داداش يا خواهر برا پسرش كه بازم شكر خدا باردار شده بود و سه ماهش بود

...
دوستای گلم فقط این دوستمون نیتش برا منتظرا هست یعنی کسایی که هنوز + نشدن....  اولویت با منتظرا ...

آنا جون من پست گذاشتم که اسم منم بنویسین، ولی هنوز درگیر بتام هستم هنوز قضیه م مشخص نیست میترسم جای یکی رو بگیرم، پس اگه لیستتون کامل نشد اسم منم بنویس التماس دعا😘

الحمدالله❤
خداروشکر،اینقدر ناامید شدم که فقط دنبال یه روزنه امیدم،شاینا جون به تاپیک سر میزنه؟میشه کاربریش رو ب ...

سلام به همگی 

مهشید جان منم خارج رحمی شدم اونم دوقولو وبدترین نوع (خارج رحمی سرویکال )

با متروکسات وکورتاژ تموم شد ..منم نگران انتقال بعدی بودم 

خدارو.شکر انتقال بعدیم موفقیت امیز بود وخدا دوقولوها رو بهم برگردوند ..

دلیل نمیشه یه بار خارج رحمی شدی دفعه بعدی هم این اتفاق میفته ...

با توکل به خدا پیش برو 

اعتماد کن به دکترت که خیلی مهمه ...

بهم گفتن بعد از شش ماه میتونی اقدام کنی اما من به خودم خوب استراحت دادم وبعد از یه سال اقدام کردم ...تو این یه سال خودمو تقویت کردم ..باشگاه رفتم ..وا ز همه مهمتر هیستروسکوپی شدم برا بررسی رحم ...چسبندگی داشتم که دکتر رفع کرد 

بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم 

مامان سبحان ومامان اینده عزیز مبارک باشه   ان شالله همه چی بخوبی پیش بره 

انا جونم ...خدا قوت عزیزم