2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی این سیکل بلند و کوتاه بر چه اساسی تعیین میشه؟ یعنی چه کسایی باید سیکل کوتاه داشته باشن چه کسای ...

من اطلاعاتی در مورد سوالت ندارم🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

🔊🔊🔊🔊

🕪🕪🕪🕪

🔔🔔🔔🔔

🕭🕭🕭🕭

دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر امکان داره نرو دکتر به بدن استراحت بده بزار بعد عید برو....حتی  اگه کیستم باشه دارو نگیر فعلا🙄 میگه بزار بدنت حال خودشو پیدا کنه تا دو ماه دیگه

به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟؟

من این ماه فقط تو تایم پرئودی لکه ی تیره داشتم اصلا خونریزی نداشتم حتی همون یک روز همیشگیشم نیومد😶الانم پاکم مثل همیشه ترشحاتم طبیعیه.

با این اوصاف چکار کنم به نظر شما خواهرا🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
راستی این سیکل بلند و کوتاه بر چه اساسی تعیین میشه؟ یعنی چه کسایی باید سیکل کوتاه داشته باشن چه کسای ...

معمولا سیکل بلند رو وقتی میدن که تخمدان ها نیاز به اماده سازی داشته باشند حالا یه استراحت بدن یا کیست داشته باشه من دفعه اول سیکل کوتاه بود دفعه بعد که فولیکولم به کیست تبدیل شد تو سیکل نچرال دکتر ال دی داد و گفت سیکل لانگ رو امتحان میکنیم. 

🔊🔊🔊🔊 🕪🕪🕪🕪 🔔🔔🔔🔔 🕭🕭🕭🕭 دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر ا ...

من خودم خیلی عجولم دوست دارم کارهام سریع پیش بره ولی اگه خونریزی نداشتی به نظرم باید صبر کنی تا رحمت پاک بشه

عزیزم یعنی پریودی و درد داری؟؟؟؟  منم بعد لاپرا دو تا پریودی درد داشتم و به دکتر میگفتم میگفت ...

نه آنا جون پریود نشدم گفتم که قرصمو قطع نکردم که پریود نشم ولی لکه بینی دارم و تخمدان راستم تیر میکشه

خدا جونم شکرت...
من خودم خیلی عجولم دوست دارم کارهام سریع پیش بره ولی اگه خونریزی نداشتی به نظرم باید صبر کنی تا رحمت ...

آخه همسر ما هم چون میدونه من خیلی عجولم اینو گفت....میگه چرا عجله میگم زمان میگذره حیفه! میگه چی ؟میگم سال دیگه وارد 36دسالگی میشما😐.....قیافه همسر😠🤓

معمولا سیکل بلند رو وقتی میدن که تخمدان ها نیاز به اماده سازی داشته باشند حالا یه استراحت بدن یا&nbs ...

آره درسته منم سيكلم قبلا كوتاه بود، فقط براي عكس و اينا چن ماه معطل شدم، بعدش كه مدارك حاضر شد بردم دادمش ب دكتر فرتي رفت روي گونال سينال و پانكچر، حالا ولي دومين بار سيكل طولاني تر شد چون فكر كرديم استراديول و داروهاي تحريكي ممكنه يه نقطه ي كوچولو اندومتريوز رو بزنه بيشتر كنه قبل از رفتن تو سيكل قرار شد دوماه صبر كنيم تا نقاط احتمالي اندومتريوز خوار و جمع و جور شن انشالله، بعدش بريم رو تحريك به اميد خدا،، آزي جووون آمپول بيتربيته كه به خاطرش اينجا همه رو ذلّه كردم🙈 واسه اون بود،،، خدا رحم كنه به همه ي بچه ها و ب زودي دلمون شاد بشه

...
اهان فهمیدم منظورتو بنظرت فایده داره؟ 

بالاخره درصدموفقیت ر بالا میبره چون داخل رحم ر جوان میکنه ومحیط ر برای گرفتن جنین آماده میکنه.

الهی زودی ننه شی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بر همه مامانا🙌🙌🙌

شاهکاری جدید از بنده📛📛📛📛

دیروز  رفتم پاساژ گردی تو راه تصادف هم کردم و برگشتم😁😁😁

دیگه مطمئنم که کاری نمونده که از بعد انتقالم انجام نداده باشم🙈🙈🙈

عزیزم میکرو به ازمایش ربط نداره اونا که زود حاضر میشه شرایط خودتون باید خوب باشه. بعد هم کو تا مرداد ...

وااایی منم همش دعا دعا میکنم وقتی حامله ام جشن دعوت شم لباسای ناز و خوشگل بارداری بپوشم 

با اون شکم قلمبه ام 😎😎😎😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت