2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم اونا که بهسون اعتباری نیست....  برا آی یو آی پرونده بیمارستان داری.....  اعتمالا ن ...

ممنونم عزیزم

راهنمایی های شما خیلی خوبه

اوندفه هم آزمایشمو برات فرستادم درست تفسیر کردی و بعد که پیش دکترم رفتم هم همونو گفت

حالا پس یه بار میرم مرکز ناباروری عرفان، ازشون میخوام پرونده مو ببینن و بهم بگن چطور بوده

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
از اونم بدتر شد ایندفعه  اگه از تهران میرفتم کربلا تا حالا رسیده بودم با این حجم از پیاده روی ...

دیدی که آرام جون هم مثل خودت بوده و +م شده شکر خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا   سلام دوستان اگر بارداری خارج ار رحم باشه چقدر فرصت داریم تا متوجه بشیم از کی نشون میده؟  من ۲۱ بهمن انتقال دادم ولی الان میگن باز باید صبر کنی تا چهار روز دیگه میگن با سونو الان مشخص نیست درسته ؟ خیلی نگرانم میترسم به لوله هام آسیب برسه یا خطری پیش بیاد .بنظرتون برم یه سونو گرافی بیرون از مرکز ؟

سلام مامانا خوبین؟ بچه ها ما صبح ساعتای ده حرکت کردیم تا ساعت ۵  انقد اروم اروم میومدیم ولی ج ...

نه بابا بچه های ما سوسول نیستن..... 

خیالت تخت تخت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شیافو طبق ساعتی که عصر گذاشتم بذارم یا مثل قبل؟واقعا یه ساعت تاخیر توی شیاف مشکلی ایجاد نمیکن ...

عزیزم موردی نداره نگران نباش..... 

با ساعت قبل یا بعد میتونی بذاری هر کدوم راحت‌تری..... 

آنقدر سخت نگیر..... 

من حتی فکر کنم یه بار کلا یه روز یادم رفت بذارم..... 

ساراجون من نمیدونستم خیس اب شدن به خاطر عوارض هایپری باشه، منم هایپر شده بودم ولی چون از دو سه هفته ...

عززیزززم

الهی بگردم باز پانکچر داری؟!فکر میکردم انتقال داری ...

ان شاء الله خیره گلم و به سلامتی و خوشی این سری جنینهای خیلی خوبی براتون تشکیل میشه .با خیال راحت انتقالشون بدی و بغل بگیری فرشته هاتو ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اخه همش میگم شاید اگه زودتر برمیگشتم بهتر بود.شاید اگه سریعا بعد انتقال برمیگشتم بهتر بود.دیگه تکونا ...

مامان خوب الان که مطمئن تره چون میدونی جنین جاش سفت شده که آزت + شده..... 

شک نکن الان بهتر از زود برگشتن بوده..... 

سلام دوستی جانم حالت چطوره  انشالله بعد عید هم یکی ، دو بار فکر کنم پانکچر کنم یکم از مدل خودم ...

سلام عزیزم ممنون😍

خیلی خوبه 😍😍ان شاءالله با انرژی بیشتر تعداد بیشتری از این مدلا برات ذخیره بشه😘😘

من به امید خدا رفتم برای بعد عید عزیزم 

خدا جونم شکرت...

سلام به همه

🔴🔴🔴🔴با بیمارستان تماس گرفتم گفتن از ۴تا فقط ۲تاش مطابق با سن جنین پیش رفتن و دو تای دیگه عقب تر هستن...این چه معنی داره؟؟خب چرا سه روزه انتقال ندادن یا فریز نکردن شاید تو محیط رحم میتونستن بهتر رشد کننن

✔✔✔خب با شرایط های ریسک من واقعااا این کار درست بوده؟؟اون دوتا ممکنه فردا رشد کنن

خب من الان چه کنم اگه فقط دو تا تشکیل بشه انتقال بدم خودم یا فریز کنم و برم سراغ ساروگیت؟؟واقعااا خیلی بی انصافیه و بیش از توانم هست این مشکلات

@تورک_آنا          

مرسی عزیزم روحیه ام چند برابر شد دوست خوبم😍😘😍😘ولی خب نمیدونم چرا هر وقت با شرایط کنار میام اون با من کنار نمیاد...اوضاع خوبی نیست ولی چون میگذرد غمی نیست

@amir70      

بهترینها رو واست آرزو میکنم دوست خوبم💐🌻🌺🏵

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
جدی میگی ازی جون؟یعنی حاده های داغون هم مشکلی نیست؟من میگم‌پرواز‌ دیگه حداقل ۱/۵ ساعت طول میکشید.وای ...

عزیز دلم من عید با ماشین خودمون رفتم..... 

برا منم اولاش بود.... 

نهایت دو سه هفته جلوتر بودم..... 

با ماشین خودمون رفتیم.... 

تازه هوا سردم بود یکی دو بار وسطاش همسرم نگه داشت اما تا اومدم پیاده سم دیدم باد الانه که منو ببره برگشتم تو ماشین..... 

خلاصه اصلا سخت نگیر.... 

به خدا من مسافرت همه جورشو رفتم البته بدن با بدن فرق داره و البته رو با رو 😂😂😍چون من خیلی پررو بو ...

آزی جون داشتم تصورت میکردم صندلی هواپیمارو چسبیدی هر چی میکشن ول نمیکنی..... 

خخخخخخخخخخ..... 

عزیز دلم من عید با ماشین خودمون رفتم.....  برا منم اولاش بود....  نهایت دو سه هفته جلوتر ...

انا جون ممنونم خیالمو راحت کردی.امروزو استراحت کردیم ان شاالله بقیه ی راهو فردا میریم.التماس دعا عزیزدل💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها فردا صبح میرم برای آزمایش خیلی محتاج دعاتونم ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید ودعاکنید برام ...

عزیزم انشالله خوش خبری... 

سلام بر آنای مهربون و خوشگلم.ی مدت بود افسردگی بعد از منفی شدن گرفته بودم وناامید ترجیح دادم نیام تا ...

عزیز دلم شک نداشتم ثمین ما قوی‌تر از این حرف و به زودی دوباره قوی‌تر از قبل شروع میکنه..... 

سلام مامانا خوبین؟ بچه ها ما صبح ساعتای ده حرکت کردیم تا ساعت ۵  انقد اروم اروم میومدیم ولی ج ...

غصه نخور عزیزم.... الان که لانه گزینی کردن جاشون امنه. تو فقط به کمرت فشار نیار مثلا دو لا راست شدن یا وسیله سنگین بلند کردن