2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزانم دوستان خوبم ممنونم از این همه لطف و خوبی💐🌻🌺🏵💗♥️🌼🌹...من هم برای شما بهترینهاااا رو ارزو میکنم و امیدوارم لطف خداوند همیشه در زندگی تون جاری باشه..آمین...

اینجاااا ارامش پیدا میکنم در کنار شما دوستان خوبم..ممنونم ببخشید تک تک ننوشتم بخاطر سوال و جوابهااای دوستان گل

@مامان_سبحان7        

@mahay        

@elhamiiiiiiiii        

@golnoosh1        

@آزی25776‍ 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اتریسا جان خیلی برات خوشحال انشاالله که حتما موفق میشی میتونم بپرسم ذخیره تخمدانت عددش چند بود؟

مرسی عزیزم بابت این همه مهربونی😍😘عزیزم آخرین آز ذخیره ۱.۹ بود اما خب دیگه چک نکردم...موفق باشی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بهار جون نتركي دختر غش كردم از خنده، بابا بزار امپول بدبخت وارد خون بشه تازه بعد درد گردنم بنداز تقص ...

پس اینطور🙈🙉اولیو 29بهمن دومیم باید تو اسفند بزنم نمی دونم دقیقا چیکار میخواد بکنه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فدای توشم.ان شاالله باهمین یه جنین مامان دوقلوهای همسان میشی.😍😍 من تومطب دکترعارفی بودم یکی به ما ...

انشا.... که همیشه شاد و سلامت باشی دوست عزیزم....ممنون بابت این دعای دلچسب😘😍💗💐🌻

سهیلاا جون خیلی جالبه دکتر خیلی تاکید دارن فرش باشه شاید به این دلیل که من ۵ بار قبلی فقط یکبار فرش بوده نمیدونم شاید هم چون شرایط رحم الان مناسب هست....در هر حال قرار شد در صورت انتقال فرش خودم، دو تای دیگه بصورت تکی فریز بشن تا بتونم واسه ساروگیت استفاده کنم

حالا امشب با دکتر پادمهر باید ویزیت شم ببینم شرایط رحم مناسبه واسه انتقال فرش...

من هایپر نشدم اما گفتن شاید التهاب اندومتریوز باعث این دردها شده البته امروز بهترم ولی روز و شب بدی رو گذروندم... شاید لازم باشه اورژانسی عمل بشم..حالا توکل به خدا برم ببینم اوضاع از چه قراره...

نه هنوز نرفتم  ان شاء الله ک خیره ولی به گمانم همون منفی باشه اما بازم وظیفمو انجام میدم ک کو ...

چرااااا نرفتییییی پاشو برو آز بدههههه

قرار نبود ناامید باشی هااااا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم منم همین وضع بودم.با این که سه تا دکا قبل پانکچر زده بودم.پنج تا بعدش.ولی این عوارض لعنتیش بخا ...

ساراجون من نمیدونستم خیس اب شدن به خاطر عوارض هایپری باشه، منم هایپر شده بودم ولی چون از دو سه هفته قبل از پانکچر روزی دو تا سفیده تخم مرغ و مایعات فراوووون خورده بودم و بلافاصله بعد از پانکچر هم سفیده و اب زیاد رو‌ادامه دادم درحدی که هر نیم ساعت یا یه ساعت مجبور میشدم برم روم ب دیوار دستشویی کلا دو سه هفته قبل پانکچر تا بعدش یه ماه بود دستشویی بودم😅😁،، براهمون فقط دل درد شدید داشتم دو شب فک کردم که لابد هایپری من عوارض ظاهریش کم بوده شکر خدا، ولی جالب اینجاس که دو هفته بعد پانکچر صبحا که بیدار میشدم انگار تو استخر خوابیده بودم😂سفر بودم تو رختخواب خودم نبودم همش تو دلم میگفتم چرا هوای خونه شون اینجوریه آدم وقتی میخوابه غرق آب میشه🤨 فک میکردم ایراد از خونه ی اوناس😂😂 تازه فهمیدم به خاطر هایپری بوده😁

برام دعا کنین انشالله به امید خدا بعد از عید پانکچر در پیش است

...
ناامید نیستم عزیزدلم اما راضیم به مصلحت خدا چون ندادن هاشم رحمته 😄توچخبر عزیزدلم؟ 

منتظرم دوونیم جواب آماده میشه😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان