2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
کار درستی میکنی عزیزم. فک کن من نقاله به یه دست  و دست دیگه امپول😂😂😂😂

خخخخخخخخخخ.... 

نقاله...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخ جون  انا جون داری به پستام میرسی 👏👏👏 اما من دیشب خیلی درد کشیدم اووووووف

الهی..... 

به نظرم شاید چون نود زدی درد داشته..... 

این دفعه بین 45 تا 90 بزن یا حتی خود 45....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😘 دوبار فقط نزدیکی داشتم🙈  به خودم میگم .  ۹ سال تلاش کردیم نشد یعین الان با دوبار شده ...

عزیزم دوبار چیه ما سر پسر یه بار داشتیم اونم با ج ل و گ ی ر ی ناموفق...... 

بخواد بشه میشه..... 

@تورک_آنا    

هنوز من یه کاری کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بگم من ر نزنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قبل پانکچررفتیم برنمونه اسپرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نصف اسپرم ریخت بیرون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بقیه ش ر نمیگم ....چون میترسم باقبلمه وگوشت کوب بزنی بهم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

آیابقیه داستان ر میتونی حدس بزنی؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

سلام

مبارکه عزیزدلم

خداروهزارمرتبه شکر😍😍😍😍

خیلی خیلی خوشحال شدم

ان شاء الله قسمت همه خانم های منتظر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الان چیکار کنم،؟!!!! انا وحشتناک یک ماهیه بهم ریختم،  واقعأ یه ترس خیلی وحشتناک درونمه، اصلا ن ...

عزیزم یه مسافرتی چیزی برین..... 

واقعا یه تفریح الان لازمه.... 

[QUOTE=83257922]وای خیلی باحالی.. پس حرفه ای هستی؟ نه شوخی کرح این دومین پانکچرمه.قبلا یه پانکچر وس ...

نه والا نگرفتم.... 

این جواب پست بعدیته.... 

شرط میبندم ۹۰ درصد مثبت شدنت مربوط به انرژی مثبت خودته... اینکه این دو هفته حتی اگر از ته ذهنت اضطرا ...

ممنون عزیزدلم.اره واقعا گاهی وقتا ناامیدی میومد سراغم‌اما ته دلم امید عجیبی داشتم به خدای خودم

منم خیلی سختی کشیدم.دو سه شب قبل میخواستم بخوابم گریه م گرفت،هیچی علائم نداشتم.یهم دلم یه جوری شد

گفتم خدایا التماست میکنم امیدمو ناامید نکن.با گریه یواشکی با خدا حرف زدم.گفتم به خاطر دل مادرم.گفتم من اگه ادم خوبی نبودم اما اینجای راه دستمو بگیر قول میدم تغییر کنم.گفتم ته دلم قرصه بهت اما یه نشونه ای بذار سر راهم که تحمل‌کنم این چندروز باقیمونده رو

با گریه اینارو میگفتم.میگفتم خدایا این همه ادم روز و شب دارن دعا میکنن برای من...خودت هوامو داشته باش

میخوام بگم واقعا یه جاهایی ترسیدم و کم اوردم اما اصلا به روی خودم نمیاوردم.جلو خونوادم همش میگفتم من مثبتم‌من مامانم.من دوقلو باردارم.و البته همیشه اول برای منتظرا دعا کردم

ان شاالله توام به سلامتی گل پسرتو بغل بگیری رویا جونم.تو این راه هممون سختی کشیدیم،باردار که شدیم تازه استرسا و نگرانیا چند برابر میشه.امیدوارم همه ی منتظرا دلشون شاد شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدایا شکرررررررررررتتتتتتتت.....  خدایا هزار مرتبه شکرتتتتتت......  گوارای وجودت......&n ...

ممنونم آنا جونم.فدای مهربونیات.واقعا خداروشکر.هزار بار شکرش بگم کمه.خدا قسمت تموم منتظرا کنه.دعا کنین تا پس فردا همه چی خوب  پیش بره💚💚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مباااارکه عزیزم خدارو شکر  ان شاءلله نی نی های نازت صحیح و سالم بیان بغلت  برای ماهم دعا ...

ممنونم فداتشم.دعا کن تا پس فردا همه چی خوب پیش بره

اره واقعا حس عجیب غریبیه.مامانم میگفت گریه ت برای چیه دختر.باید خوشحال باشی.اما‌خودشم گریه میکرد🙈😍💚

برای همتون این لحظه ها رو ارزو کردم مهربونا

واي مريم جون ياد خودم و برادرم افتادم كه هميشه با هم ميرفتيم كادوي روز مادر ميخريديم ، يك بار رفته ب ...

من آروینو تشویق میکنم....الان بار دومشه....ظرف میخره .....ممکنه باب میلم نباشه اما با تمام عشق ازش استفاده میکنم....

امیدوارم برای زنش کم نزاره.....

خدایی ادم ناراحت میشه حس کنه مغازه دار سر یک بچه ای با این دل پاک رو کلاه بزاره😠

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،