2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
بچه ها سلام، شبتون بخير انشالله همه دل شاد باشين😍 بالاخره رفتم پادمهر گفت برو كاراي ميكروتو بكن و ...

به سلامتی عزیزم..... 

نوش جون اعضا و جوارح..... 

عزیزم بله بودن کسایی که دو سه دوره دیفیرلین و امثالهم زدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنام جون تا بعد عید واسه میکرو نمیرم ایشالا این دوماهم طبیعی بزارم شاید معجزه شد😂😂بعد عید ایشالا ب ...

انشالله که معجزه میشه..... 

عزیزم فقط بیخیال باش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ۲۰ماهه اقدامم همه چیمون اوکیه فقط من فولی ریز دارمکه با قرص غالب میشن یا ای یو ای منف ...

عزی م وقتی با تحریک تخمدان فولی غالب داشتی و جواب نگرفتی به نظرم بیشتر بررسی کنین..... 

همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟؟؟ 

دی اف آی چی؟؟؟؟ 

خودت ایمنی با انعقادی چک کردی؟؟؟؟ 

به سلامتی عزیزم.....  نوش جون اعضا و جوارح.....  عزیزم بله بودن کسایی که دو سه دوره دیفی ...

واي مرسي از پاسخت اناجون، خدا خيرت بده، حالا شما خبر داري بعدش خودشون پري شدن يا دكتر پروژسترون داده كه يقه پري رو گرفته آورده؟!😁همش فكرم اون قسمت ماجراس😕

...
حالا چون یادمه اینجا گفته بودین ویتامین دی خیلی مهمه توی لانه گزینی و مثبت شدن،بنظزتون بعد انتقال هم ...

عزیزم فعلا بخور موقع انتقالم از دکترت بپرس برا ادامش..... 

من 🙋‍

بار چندم انتقال باردار شدی گلم ؟؟؟؟ کدوم مرکز

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اها یادم رفت اینو بگم گفت یه ذره خیلی کم دهانه ی رحمت ترشح داره که احتمالا عفونته.من که هیچوقت عفونت ...

عزیزم من انتقال آخرم قبل انتقال شدیدا التهاب داشتم.... 

ببخشیدا کلا دهانه واژن و اطرافش قرمز و متلهب شده بود که سابقشو نداشتم..... 

دکتر روز انتقال برام پماد کلوتریمازول نوشت و دقیقا از شب انتقال تا 7 روز داشتم و شکر خدا میبینی +م شدم.... 

سومین انتقالم و دکتر طرازی

ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی گلم ممنون بابت جوابت

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سیکلم‌کنسل شد بالاخره😭😭😭 به خاطر شفاف نبودن اندومتر خسته شدم ، هر بار به یه بهانه بعضی وقتا فک ...

شایدم خدا داره به بهانه های مختلف نگهت میداره تا وقت مناسب برسه.... باور‌کن هر وقت که بشه دیگه این سال های انتظار یادت نمیمونه

من در بارداريم سرما خوردم دكتر سفكسيم بهم داد و گفت با ديفن ساده ميتونم قرقره كنم، من وسواسم بالاست ...

ممنون عزیزم جواب دادی 🌹 امروز رفتم دکتر بهم آزیترو با اکسپکتورانت داد با دکتر خودم صحبت کردم گفت مجاز هست انشاءالله که مشکلی پیش نیاد 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دل منم خيلي تنگ شده بود. هنوز اول راهم. سه هفته است انتقال دادم.جواب ازمايشم چندروزه اومده.. دع ...

انشالله به سلامتی با هم بزرگشون میکنی.... 

تقریبا اوضاع من خواهی داشت از الان خدا قوت میگم..... 

سلام دوستان  شما امپول گنال اف و چند خریدین من امروز ۳ تا گرفتم ۱۲۷۰

عزیزم حتما پن بوده..... 

75 که قیمتش فکر نکنم انقدرش بشه...... 

تایید نکردی نسختو؟؟؟؟! 

والا من که میخوردم....  کم هم نه زیاد خوردم.....  دلم که ضعف می‌کرد میرفتم چند قاشق میخو ...

آناجون ممنون که جواب دادی خیالمو راحت کردی عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....