2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاري شما راضي بودي از نتيجه مصرف مكمل ها؟؟ كيوتن تون همون كيوتن پلاسِ   ساده ي يوروويتال ...

اره خوب بود، کیوتن 100 میخوردم تو قوطی بود، بت رویال ژل، با اووابوست روزی چهار تا، یکی دوماه هم ویتامین ایی خوردم، اگه ویتامین دی هم پایینه بخورید 

گلم میگی وقتی ک سپتوم رو برداشتی ضخامت آندومترت بهتر شد ؟؟

نه اصلا .توی دومین هیسترو که همه سپتومم رو برداشتن باعث شد چسبندگی بگیرم و اندمترم رشد نکرد.کاش عمل نمی شدم .اصلا علت سقط های من ایمنی بود ربطی به اون یه ذره سپتومم نداشت .حالا چسبندگی م عمل کردم تا ببینم خدا چی می خواد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها سلام، شبتون بخير انشالله همه دل شاد باشين😍

بالاخره رفتم پادمهر گفت برو كاراي ميكروتو بكن و الحمدلله فعلا عمل نميخواد حالا من گير دادم كه درد دارم اين درده چيه پس😁 كه معاينه كرد گفت همچي يكككك عفونتي داري كه درد نداشتي جاي تعجب بود😐😐 حالا شياف واژينال داده كليندامايسن اندازه گلوله تانگ😅😅 نوش جون اعضا و جوارح محترم كه ديگه بيجا كنن عفونت بگيرن😕  حالا منم د بدو رفتم سراغ دكتر اي وي افم گفت سيكلت رو با ميكرولين ديفريلين چي يه همچي چيزي شروع ميكنيم انشالله دو ماه ميزني بعد از عيد پانكچر،،، كه من اين آمپولو دوس نميدارم😊حالا كسي بوده قبل شروع سيكلش اينو زده باشه؟؟؟

...
عزیزم فدات....  ببین تغییرات هورمونی بی تاثیر نیستن ولی خوب دقیق نمیشه نظر داد.....  شای ...

آنام جون تا بعد عید واسه میکرو نمیرم ایشالا این دوماهم طبیعی بزارم شاید معجزه شد😂😂بعد عید ایشالا بریم والا کای هزینه داره رویان ۶ تومن میگیره برای میکرو به غیر از آمپولا و قرضلا و هزینه سونو راستیتش دلمم رضایت نمیده برم فعلا به دلم افتاده طبیعی بشم آخه ما از سال ۹۰ تا ۴ ماهه پیش اصلا نزدیکی درستی نداشتیم شاید ماهی دوبار شوهرم با اینکه اسپرمش عاای بود طبعش سرده از وقتی رفتیم رویان یکم خوشحاله حالا ببینیم چی میشه..انام جان اون برج ۲۵ شدم ۸روز مونده تا پریودم‌.این ماه ارتباط گذاشتیم در زمان تخمک گذاری..ولی یکم تخمرونام درد میکنه مخصوصا امشب ترشح هم زیاد دارم..سینه هامم درد میکنه تخمدونام یه دفه میگیره ول میکنه یا دل میزنه ایشالا خدا معجزه کنه مامان بشم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

خدایا چشمانمان به دستان تو خیره گشته اند. خدایا تو آگاهی از رویای گریه ی کودک نداشته مان و اشکهایی که با چشم پیوندی دیرینه دارند. خدایا تو آگاهی از گهواره خالی گوشه اتاق و لباسهایی که برای کودکمان خریده ایم . 

خدایا دلم امشب خیلی از منفی شدن آزی گرفت. خدایا بهمون قدرت و صبر و ایمان بده. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام ب دوستان عزیز من هفته گذشته پریود شدم یکشنبه هم ک روز 7 بود و پاک شدم ولی سه شنبه یه رگه خونی ...

نگران نباش چیز مهمی نیست واقعا.

ممکن تا روز ۱۰ هم رگه ببینی لک بینی مدام خوب نیست

تیر ریز هم ممکن تخمدانت در حال ساختن فولیکل تپل مپل باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بتام افت کرده ۱۰۱۲ شده. تموم شد

آزی جان واقعا ناراحت شدم

هنوز هم باور نمیکنم میگم شاید خدا معجزه کنه 😔

اما دوست عزیزم کنار همه ی ناراحتی ها و غصه هات خوشحال باش که میتونی طبیعی هم باردار بشی عزیزم

این خودش یعنی کلی جلویی 

امیدوارم به زودی خبرهای خوب پشت سر هم بهت برسه و دیگه این ناراحتی ها رو کاملا از یاد ببری

سلام به همگی..من عضو جدید هستم یکه بار ivf منجر به سقط و دو بار انتقال ناموفق داشتم واسه بار چهارم م ...

خوش اومدی

برسی های مهم رو انجام دادی

آزمایش های ایمنی و انعقادی،هیستروسکوپی (برسی رحم)

مشکلات لوله ها...

مشکلات اسپرم و

کاریوتایپ...

همه چی رو برسی کن خواهر جان که انشالله به زودی دلت شااااااد بشه

سلام بچه ها خوبین؟من واسه چهارشنبه هفته بعد نوبت انتقال دادن بهم

بسلامتی عزیزم

مامان خانم آینده ایی انشالله😍

دکتر خودش میگفت برا اکثر کسایی که ای وی اف کردن مینویسن  دگه هرچی مگن باید بساز شون برقصیم وباز ...

نه بابا زياد ربطي به آي وي اف نداره كلا تازگيها انجام اين غربالگريها مد شده انگار ، نه زياد نيست من كه اضافه نكردم هنوز .

ببخشید یادم رفت بابت تبریکت تشکر کنم ایشالله این  نی نی تو هم سالم کسلامت بیاد بغلت

ممنون عزيزم ، ان شا الله همه ني ني ها سالم بيان بغل پدر و مادرهاشون و همه منتظرها هم خيلي زود صاحب فرزنداني سالم و صالح بشن .