2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام انا جون خسته نباشید من امروز دکتر رفتم برام ارمایش سل فری و الفا پروتئین نوشت گفت هفته ۱۹ ازمای ...

عزيزم تو هفته ١٥ سونو واژينال شدي؟😳

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بتام افت کرده ۱۰۱۲ شده. تموم شد

خداشاهده خيلي شوكه شدم اما قوت داستان شما اينه ك طبيعي باردار شدي پس يني بازم ميشي نگران نباش😍😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

متاسف شدم از اینکه شادی بیوصفی که از مثبت شدن آزی گرفته بودیم رو از دست دادیم......یعنی مثل میخی که در جاده ی زیبا لاستیک رو پنچر میکنه و زیبایی جاده رو دیگه ندیدیم...واقعا قلبم درد گرفت از منفی شدن آز الهام.........نمیدونم چرا سنگینه سنگین منفی های دوستان

آزی جون خوشحالم از داشتن امید تو و دوست خوبم الهام.....

از داشتن توکلی که بخدا دارید.......

انشاله خیلی زود باز دلمون شاد میشه از مثبت شدن بارداریتون......

واقعا دردناکه جواب مثبت بشه بعد بخاطر هرچیزی رو به منفی شدن بره😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه نگران که نیستم. اما چون سایز من از اول کوچیک بوده داشتم با سینه هام فخر میفروختم. مثل این پروتزی ...

امان از دست تو مامان رویا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا       دوستانی که اوووبوست استفاده کردن نظربدن تازه یادم افتاده & ...

عزیزم اگه خبری نشد زنگ بزن ببین چی میگن..... 

شاید نیاز باشه سونو کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بتام افت کرده ۱۰۱۲ شده. تموم شد

نترس عزیزم انشالله ک یه مشکلیه ک قابل حله.حل میشه و نی نی سلامت سر جاش میمونه ب خودت و نی نی استرس نده هیچ کاری برای خدا نشد نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات بشم.....  دلم واست یه ذره شده.....  عزیزم یعنی به سلامتی دومیو تو راه داری؟؟؟؟؟&nbs ...

دل منم خيلي تنگ شده بود. هنوز اول راهم. سه هفته است انتقال دادم.جواب ازمايشم چندروزه اومده.. دعا كن به خوبي پيش بره. من هميشه به فكرتم رفيق و يارِ قديمي. جوجه هاي خوشگلتو ببوس

دیگه کاری که شده و تموم  باید قوی باشم و غصه نخورم باید از اول شروع کنم. اشکامو پاک کردم میخوام ...

آزی جانم انشاءالله که خیلی زود زود خدا دلت رو شاد میکنه مهربونم😙😗🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نگران نباش چیز مهمی نیست واقعا. ممکن تا روز ۱۰ هم رگه ببینی لک بینی مدام خوب نیست تیر ریز هم ممکن ...

مرسی از پاسخگوییت دوست جون

ولی تو دلم احساس درد دارم بعضی مواقع مثه اینکه نزدیک پریودی باشه همچین چیزی

شده کسی از شما تو سیکل میکرو بعد قرص لویتد و سینا فکتهای ۱۵ روزه پریود نشه؟؟؟؟؟

دیروز رفتم دکتر گفت اشکال نداره جدار اندومتر نازکه شاید  اصلا پریود نشی بخاطر امپولات .

و سیکل گونال اف و برام شروع کرد

درد پری دارم اما 😢

منم دیروز عمل کردم هیشکی از جریاناتمون خبر نداره دوبار ای یو ای منفی  کاملا درکت میکنم الان ...

اینکه کسی خبر نداره از خیلی جهات خوبه.منم هیچ کس به جز یه دوستم از ماجرا خبر نداره.خوب اینجوری استرس آدم کمتر میشه.اگر مامانم در جریان بود بعد منفی شدن انتقالم باید خودم رو ول می کردم اونو دلداری می دادم!ولی خوب یه جاهایی هم خوب نیست.همش تنهایی و باید کارات رو خودت انجام بدی