2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
وای منم یادش میوفتم حالم بد میشه😒😷همش میگم اگه تاثیر نداره امروز نخورمش😂 شما هم آبان بودی دیگ ...

آره عزیزم آبان بودم.نه اتفاقا.. خانوم دکتر عملهاش همیشه اوله وقته... معطلی نداشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم ، خانمي همسر من هم اسفند سال ٩٣ واريكوسلش رو عمل كرد و بعدش گفتن شانس بارداري طبيعي داريم ...

سلام عزیزدلم من تایم دارم ۲۳ سالمه زود به فکر درمان افتادم ولی چون ۳ساله ازدواج کردم ۱ساله اقدام کردم که دیدم این مشکل داریم

خیالم راحت باشه که جواب میگیرم یک سالم شده صبر میکنم

شما پیش کدوم دکتر عمل کردین و کدوم شهر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه اونقدر که گرمت بشه بیشتر.دور کمرت رو گرم نگه دار. من غذاهامو ادویه همیشگی میزدم. زعفرون و اویش رو ...

عزیزم نشاسته بخورم؟؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام بچه ها

شنبه انتقال جنين داشتم از روز اول بخاطر سرماخوردگي كه از قبل داشتم سرفه ميزنم خيلي نگرانم، به نظرتون سرفه ميتونه باعث افتادن جنين هام بشه

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
سلام بچه ها شنبه انتقال جنين داشتم از روز اول بخاطر سرماخوردگي كه از قبل داشتم سرفه ميزنم خيلي ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره نگران نباش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خوبه که اینارو بهت دادن  به من قبل عمل  هیچی ندادن   و نگفتن چه علایمی داره&nbs ...

یا خدا چیکار کردی خودت،حالا منم بعدش یعنی دو روز بعدش باید یه مسافت ۴ ساعته برم یه شهر  دیگه پیش استادم و بعدشم ۴ ساعت برگردم،اگه حالم بدشه که نمیتونم برم    

هنوز زوده برای بی بی چک،هرچی آزمایش بگه همونه

جواب ازمایشم مشکوک دراومد.شد 39.حالا باز باید دوروز دیگه صب کنم پدرم و دراورد این انتظار .کاش امروز تکلیفم معلوم میشد یا لااقل پس فردا بتام بره بالا.گلوم درد گرفته انقد غصه خوردم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
هاله بعد یک ربع که دیگه درست نیست.بعدشم از روز 11 تا امروز که روز 16 هست همش بعد یک ربع هاله میشه فک ...

بتام شده 39 مشکوکه فک میکنی حالا چی میشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه