2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم🍀🍃 من همون اولا که هیستروسکوپی شدم،دکتر گفت برای تک شاخ بودم رحمت محض احتیاط سرکلاژت می ...

عزیزم همه شون تقریبا یکی ان فقط سلسکان قویتره ومعمولا کمیاب ...دکتر گفت پیدا نکردی پدیکسان بگیر ...داروخونه عطیه سادات پدیکسان داره 

یادمه دکتر گفت قویتر از انوکسان هست 

منم روزای اول بعد انتقال هپارین داشتم روزی دوتا ..

بچه ها من آمپول گونال و ستروتایدو  اچ ام جی میزنم،قرص استرادیولم که میخورم خلاصه نمیدونم از کدو ...

عزیزم فکر کنم از عوارضشونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دیشب از درد معده نتونستم بخابم اصلا 😟 یعنی یه جور عجیبا .. از کم میرسید به زیاد باز کم م ...

اره عزیزم پنتو پرازول وامپرازول رو میتونی بخوری ...

یادمه آنا جون هم مصرف میکرد ..

سلام دوستان. من امروز آمنیو شدم. اصلا درد نداشت فقط خداکنه  مشکلی  نداشته باشه نی نیم. الت ...

به سلامتی عزیزم..... 

کی جوابشو میدن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
***** آنای عزیز سوال منو فک‌کنم ندیدین، شما هم‌وقتی برای اصلاح طبعتون گرمی خوردین و سردی نخوردین جو ...

چرا عزیزم این سوالو یادمه جواب دادم..... 

نه اصلا نزدم.....

از طبعت مطمئنی؟ 

سلام عزیزم خوبی ، نینی چطوره؟ استراحت کن که چن وقت دیگه میاد و استراحت و خواب برات آرزو و رویا میشه

آره عزیزم. همه روزم داره به استراحت میگذره😊

خدا رو شکر تو آخرین سونو نی نی خوب بود حالش.... دو هفته بعد سونو که رفتم مطب دکتر بهش گفتم خانم دکتر خدا رو شکر دردام کم شده. دیووونه نه گذاشت نه برداشت ، پرسید قلب جنین هنوز میزنه؟🙄

تو دلم گفتم مرض داری هول به جونم میندازی!!!! چرا نباید بزنه!!! چون دیگه درد ندارم یعنی قلبش نمیرنه!!!!! اصلا حرفشو نشنیده گرفتم جوابشو ندادم.

ولی واقعا نیاز دارم برگردم خونه خودم. این چند روزی که شوهرم اینجا بود اصلا حال و احوالم به کلی فرق کرده. از خونه که دورم یک نگرانی مدام مغزمو میخوره

ولی به هر صورت حال خوب زندگیمون به بودن نی نی بستگی داره.... چهار ماهش که رفت. تحمل پنج ماه دوری و دلتنگی می ارزه به اینکه باز چند سال چشم انتظار و ناراحت باشیم.... 

این روزا رو برای خودم تبدیل کردم به چالش... میگم باید از پسش بربیام.... اگه مقاوم و صبور باشم تو این روزا میتونم به خودم به عنوان مادر اعتماد کنم.

خدا رو شکر که مامانم پیشمه.... خدا رو شکر که خانواده ام حمایتم میکنن. برای خوب بودن حالم هر کاری میکنن.... خدارو شکر که بعد از اون همه درد و خونریزی حال جنینم خوبه..... همیشه میگم میتونست بدتر از اینم باشه.... من الان در بهترین وضعیت ممکن قرار دارم😁

دوری باعث میشه شوهرم دلش بیشتر برام تنگ بشه😜

وقتی برگردیم خونه قدر من و نی نی رو خیلی بیشتر میدونه.... خدا میدونه روزای بدتر از این رو پشت سر گذاشتم. روزایی که هر ثانیه اش آرزوی مرگ میکردم.... این روزا که خوشی محسوب میشه

فان مع العصر یسرا.... ان مع العصر یسرا

خب الان ذخیرم از پارسال اینقدره، تازه قبل ترش خیلی بهتر بود، پس چرا تو این ۴سال بعد سقطم باردار نشدم ...

عزیزم خوب شاید برای ذخایر پایین خوب نباشه روش‌های غیر مطمئنی مثل کلومفین و لترو و.... 

به نظرم فقط ذخیره رو هدر میدن..... 

اما خوب برا میکرو هم باید پروتکل مناسب برات تعیین بشه و تا حد ممکن همه مشکلات و موانع شناسایی بشن که جنيني که تشکیل میشه هدر نره..... 

یه آز ذخیره جدیدم بده..... 

منم شاید فردا مطبش یکسری بزنم ببینم میتونیم ادرس ایمیلی چیزی بگیرم ازش اقلا باهاش مشورت کنم تهرانی ...

گلم الان توی کانالش نوشت مطب تهران دکتر چوبسازپنجشنیه چهار بهمن از ساعت یازده دایره ، پنجشنبه برو ببین چیکار میکنی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
والا سیکلم همیشه منظم بوده پری هامم سروقت چون قرص پروژسترونم میخورم از وسط سیکلم بابت اینکه پری زیاد ...

عزیزم حتما تست ذخیره جدید بده..... 

به هر حال تحریک تخمدان داشتی تو این مدت.....