2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
هماتوم چیه؟ روز ۱۳ انتقال ساک حاملگی مشخص میشه؟ من روز ۱۳ رفتم دکتر گفت ساک حاملگی داخل رحم

نگران نباش أنشالله چيزي نيس

درد و گرفتگي نداري؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها من امروز روز ۲۱ انتقالم هست از روز ۶ تا ۱۲ لک بینی داشتم رفتم دکتر آمپول داد چند روز لک ...

اصلا خودتو نگران نكن

اكثر دوستان ميكرويى لك داشتن و مشخص شده هماتوم داشتن

استرس اصلا نداشته باش قوى باش حتما براى تو هم زودى برطرف مى شه عزيزم💕🌸

بله عزيزم من رويان انتقال داده بودم ، بدون سونو انتقال ميدن خانمي . بله عزيزم قبل از پانكچر خودت و ...

خب خداروشکر،ممنون،وقتی بدون سونو انتقال میدن دیگه ربطی به مثانه خالی و پر هم نداره ن؟بعد از انتقال داروت چیبود هرچی دادنو میگی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من ۸ تا اما دکترم گفت دو دسته ن انگار با سایزهای متفاوت

مال من هفت تا یا هشتا،مال منم سایزشون متفاوت بود ۱۴،۱۵،۱۶،۱۷نمیدونم چطور اونا ک یکسان یازده بودن چرا رشد بعضیاشون کم بود

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مامان خانوم هولی ها😄 بذار قشنگ دردونه هات جاگیر بشن اسبابشونو پهن کنن تا بعد اعلام حضور علنی کنن😍 ...

نمیدونم بخدا انشالله که همه دلشون شاد بشه ،،،عزیزم ببخشید یه سوال اینکه گفتن ۱۵روز بعداز انتقال بیاید واسه ازمایش میفته چه روزی؟؟امروز نهمه انتقالمه،،اومدم یکی از این امپولای اماده که زیر جلدیه بزنم حواسم نبود😜سررنگ رو کشیدم ییرون خراب شد ،،،میگم خدا کنه بیفته شنبه آزم تا برم همدان بگیرم ازشون اینجا متاسفانه از این امپولا نیست😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
14  با ۱۷ تفاوت چندانی نداره اشالا به سلامتی

سلامت باشی یسوال دارم،امپول اچ سی جی رو به چه فاصله ای از ناف باشه خوبه؟ اون درشو ک بردارم هواشو خالی کنم و بزنم؟

نمیدونم بخدا انشالله که همه دلشون شاد بشه ،،،عزیزم ببخشید یه سوال اینکه گفتن ۱۵روز بعداز انتقال بیای ...

عزیزم روز ۱۵ اتفاقا میشه همون شنبه اینده ۶ بهمن😊

برای منم همون ۶ بهمن از نوشتن