2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
خواهر خوبم  انشاله زندگیت به بهترین ها  رقم بخوره برات.... من کسی رو میشناسم رحم اجاره کر ...

مریم جان عزیزم بینهایت ممنون از دعای زیباتون در حقم🌹💐چقدر عالی بود حرفاتون باید به این مسائل هم توجه کنم چه خوب که گفتید....راه سختیه اما امیدوارم حداقل جنین خوب و با کیفیتی تشکیل بشه و گرنه که کلا باید قید همه چیو بزنم...از حکمت این مدل زندگی کردن سر در نمیارم واقعااا اما خب ناشکری هم نمیکنم بالاخره خدا باید خدایی کنه دیگه و حسابی داره منو نوازش میکنه ببینه کجا کم میارم...به نظرم بیشتر شبیه بازی کامپیوتری شده زندگیم هر مرحله که میگذره سخت تر از قبلیه😄😄😄هر چه پیش آید خوش آید.. 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه پرواز دارى اصلا؟؟؟؟با اين شرايط احتمال اينكه اجازه داشته باشى كمه اگه بتونى جايى كه مد نظرته ...

دکترم که قطعا اجازه پرواز بهم نخواهد داد...نمیدونم فعلا چیکار کنم حالا ببینم چی پیش میاد ایشالله که خیره

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

دوستان باردار چه قرص آهنی مصرف میکنید،؟من آهن خونم پایین اومده حدود دوهفته هست فرگلوبین میخورم اما هنوز به رنج نرمال نرسیده

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام خانمای گل من امروز نهمین رود انتقالمه کی تست بزنم ،،،انشالله که بحق فاطمه زهرا همه مامان بشید،، ...

مامان خانوم هولی ها😄 بذار قشنگ دردونه هات جاگیر بشن اسبابشونو پهن کنن تا بعد اعلام حضور علنی کنن😍 فعلا جاشون تو دل مامانشون نرم و گرمه! دیگه هم حرف غیر + نزن که ازت دلگیر میشن.

بذار انشاءالله هفته دیگه شنبه برو از بده. 

انشاءالله جفتمون خوش خبریم 😍😍😍

من ازسال ۹۲بیمارشم فعلا که نتیجه نگرفتم

مرجان پليكيستيك هستين يعني ذخيره تون بالاست ولي بدون دارو فوليكول غالب ندارين؟ تا حالا لاپارا شدين؟ از بابت اندومتريوز خيالتون تخته؟؟ ايمني انعقادي دادين؟ ژنتيك جنين ها آزمايش شده؟

...
مریم جان عزیزم بینهایت ممنون از دعای زیباتون در حقم🌹💐چقدر عالی بود حرفاتون باید به این مسائل هم تو ...

ایشاله جنین کامپیوتری😉نازنینی به لطف خدا تشکیل میشه.....جنینی که تمام سختی ها رو با اذیتاش از یادت میبره😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرجان پليكيستيك هستين يعني ذخيره تون بالاست ولي بدون دارو فوليكول غالب ندارين؟ تا حالا لاپارا شدين؟ ...

عزیزم تمام این کارهاروکردم بدون داروکه فولیکول غالب ندارم ولی با داروهمیشه هایپرشدم اخرین بارتا ۲۱ هفته بارداربودم که نشد ایمنیمم یه کوچولومشکل داشت که سری قبل پردنیزلون دادواین سری سرمم دادولی منفی شدم

سلام عزیزم من اولین پانکچرم با دکتر ذوالقدر بود دو ماه بعد از اولین لاپاراسکوپی اما واقعاا هیچ دو تا ...

ممنون عزیزم. انشالله جواب بده . الان جنین داری پیش نصر؟ میگن درصد موفقهای انتقالش بالاست. شما مشکلتون چیه؟ من تازه اومدم تو این تاپیک. 

من مشکل ام ناشناخته است.  ۴ ساله 😞 تازه راضی شدم به میکرو و ای وی اف. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام خانمها من امروز روز ۲۱ انتقالم هست از روز ۶ تا ۱۲ لک بینی داشتم رفتم دکتر آمپول داد چند روز لک بینیم خوب بود تا اینکه باز از دیروز لک قهوه ای شروع شده خیلی خیلی نگرانم یعنی داره سقط میشه خواهشا اگه کسی تجربش داره بگه 

ولی نمی خوام الکی دل خوش کنم خواهشا واقعیتهارو بگین

روز ۱۲ بتام ۲۶۰ بود و روز ۱۷ بتام ۲۵۰۰ بود از ترسم امروز باز رفتم بتا دادم تا چند ساعت آماده میشه

تو آزمایشگاه متصدی خونگیری گفت شاید علائم سقط باشه

نگرام

سلام خانمها من امروز روز ۲۱ انتقالم هست از روز ۶ تا ۱۲ لک بینی داشتم رفتم دکتر آمپول داد چند روز لک ...

نه عزیزم ممکنه هماتوم باشه .....

مثبتی نگران نباش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،