2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ۳هفته و ۱ روز از انتقالت میگذره.... بعلاوه ۲هفته و ۲روز..... میشه ۵ هفته و ۳ روز..... حالا می ...

انا جونم کدوم کاربر نچرال انتقال داده بودن بیزحمت اسمشو میگی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
وای روز نه هم بی بی زدی؟ منم میام تورو میزنما!!!!! ببین ماهیتابم داره واست چشم غره میره ها!!!!!

اخه برا بعضیا روز ۷ نشون داده

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

یعنی پولیپ دارم؟خوب هیسترو کرد یعنی درش نیاورد؟گفت رحم نرماله که از عمل اومدم بیرون.وای دوست دارم خف ...

زیر میکروسکوپ پولیپ دیدن 

شاید در حدی بزرگ نبوده که با چشم دیده شه

سلام. من پانکچر شدم. دعا کنید جنینهای گوگول مگولی خوب برام درست کنن. 😍👼👼👼👼👼👼👼

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم..... خوبی گلم؟

سلام آنای عزیزم فدات خواهری بد نیستم سعی میکنم دیگه به بچه و بچه دار شدن فکر نکنم .اینقدر این روزا از در و دیوار مشکلات میریزه رو سرم که اصلا فکرم به اون سمت نمیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام . خوبی ؟ نمونه ک بردی پاتولوژی فقط خون بود ک بردی ؟

من نمونه رو ندیدم .خودشون نمونه رو داده بودن پاتولوژی .من فقط رفتم جواب رو گرفتم که این بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زیر میکروسکوپ پولیپ دیدن  شاید در حدی بزرگ نبوده که با چشم دیده شه

یعنی من نگران نباشم؟البته انتظار طبیعی باردار شدن رو ندارما محاله برا من ولی خوب اعصابم خرد شد اگر پولیپه چرا گفت رحم سالم و نرمال و انتقال داد

عزیزم این خوب آز اسپرم معمولیه ظاهرا.... تعدادشم زده پنج میلیون.... مورفو بین صفر و یک.... تحرک ت ...

تعدادش پنج میلیونه؟آخه نوشته غلظت همیشه من تو تعداد دیده بودم،خب اگه پنج باشه که خوبه از صفر شده پنج میلیون باز جای شکرش باقیه،اوووف شوهرم دیروز زنگ زد گفت  گفتن کیفیتش خوب نیس ولی فریز کردن قلبم وایساد چون ناراحت بود چرا بیخودی ۶۰۰ گرفتن ازش😅ولی میدونی چیه اونا آزمایش قبلیاشو ندیده بودن که چقدر افتضاحه،صد هزارو سیصد هزارو آخریشم که هیچی اصلا نزدن!نزدیکه صفر بوده،حالا الان یه موضوع دیگه مورفولوژیه!با مورفولوژی ۱ میکرو میکنن؟چیکار کنم بره بالا تو این هفته؟😥

عزیرم من اصلا روال کار کلومفینو نمیدونم..... به نظرم با دکتر مشورت کن سر خود کاری نکن..... میزنه ک ...

نگران کیست نباش آمپول دارم

فقط شما یا کس دیگه میدونه الان کلومیفن خوردن ضرر خاص و متفاوتی نداره؟

السلام علی الحسین💖
اگه سونو واژینال باعث شقط میشه هفته دگ.نرم سونو😦

عزیزم والا من همه سونوهام قبل غربالگری واژینال بودن حتی موقع خونریزیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی من نگران نباشم؟البته انتظار طبیعی باردار شدن رو ندارما محاله برا من ولی خوب اعصابم خرد شد اگر پ ...

ثمین جون سلام حالت خوبه ؟ببین منم هیسترو شدم و برام خراش داد یه نمونه پولیپ داد و یه نمونه از دیواره رحم که دادم به ازمایشگاه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻