2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
سلام گلممم امیدوارم حالت خوب باشه ان شاالله خدا بهترین هارو برات رقم میزنه ☘️🤲🙏🏻

کی میری سونو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من به باباشون گفتم اون گريد a ها بمن رفتند اون كه گريدش bc هست بتو رفته اونم گفت نخير اون يك دون ...

واای  کلی خندیدم چ بامزه گفتی  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها کسی توانتقال پاهاش یخ بوده من سری قبل همش پاهام داغ میشد ولی اینبار یخ میشه     ...

من عزيزم به حدى سردم مى شد كه بايد حتما جوراب مى پوشيدم و پتو هم رو خودم مى نداختم 

چند هفته اول بينهايت سردم مى شد مخصوصا پاهام در صورتى كه اصلا اينجورى نبودم

به فال نيك بگير انشاءالله كه برامون خوش خبرى🙏🏼💕🌸 

عزیزم نگران نباش..... من که پرولوتونو سر دخترم تا ۳۱ و سر پسرم تا ۳۶ داشتم..... البته مال من ۵۰۰ ب ...

سلام آناجون معمولا انوکسان رو چند هفتگی قطع میکنن؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
انا جون من امروز گرید جنینامو پرسیدم گفتن چون فریز میشه گرید مهم نیس. گفت خوب بودن ک جنین شدن دیگه.& ...

پس خوشحال باش.....

انشالله با اولین انتقال مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  آنا جون  وقتی دکترا میگن یه بند نخواب  مثلا روزی چند دقیقه تو خون ...

عزیزم والا خودت دستت میاد چه قدر باید استراحت کنی یا راه بری.....

من مثلا دستشویی که میرفتم یه دوریم تو خونه میزدم.....

عیارش دست خودته فقط نباید خودتو خسته کنی.....

برا آهنم فکر کنم اون زمان ایزی آیرن تجویز میکرد.....

یاز میخوایی زنگ بزن بپرس.....

چون بهتره منجر به یبوست نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبح دوستای گلم بخیر ...آنام جان امروز زنگ زدم کارشناس رویان مشورت گرفتم ..گفتن یکماه استراحت داشته ب ...

انشالله همینطوره طبیعی مامان میشی و اونام اسمتو میذارن در کوزه و آبشو میخورن....